Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Prezent dla dziewczyny.

arto3 - Sro 18 Kwi, 2007 13:47
Temat postu: Prezent dla dziewczyny.
Witam Smile Mam takie małe pytanko, w sumie nie chodzi o dojrzewanie:) otóż to za niedlugo minie rok jak jestesmy razem z moja dziewczyną ... I chcialem sie zapytac czy wy sadzicie czy powinienem to jakos uczcić?? Smile Ale jak Smile?? Mam pewne pomysły ale chcialem jeszcze zapytać Was, moze podsuniecie mi jakiś ciekawy jeszcze Smile Question W sumie to jest pytanie przede wszystkim dla drogich Pań "Smile bo mozliwe ze one maja podobne upodobania Smile Proszę o odpowiedz i z góry dziekuje bardzo Smile Pozdrawiam Smile

Post edytowany, a temat przeniesiony do odpowiedniejszego działu - Nikita.
Akacja12 - Sro 18 Kwi, 2007 14:12
Temat postu:
To inny dzial kolego Razz
Mozesz ja gdzies zaprosic, moze jakas restauracyjka ? ^^
arto3 - Sro 18 Kwi, 2007 14:14
Temat postu:
Myślisz ze to dobry pomysł ??Smile wybaczcie ze wstawilem tutaj ten temat ale nie wiedzialem gdzie Smile myslalem o czymś takim co bd mógł zrobic sam albo cos takiego bo według mnie pojście do kina albo cos takiego to przereklamowana sprawa Smile dziekuje za odpowiedz Smile
Akacja12 - Sro 18 Kwi, 2007 14:18
Temat postu:
Przyjaźń miłość.
No tak, kino odpada.
Możesz jej dać jakiś fajny prezent... Coś oryginalnego i robiacego wrazenie ^^
Możesz też ją zaprosić na fajny koncert Wink
mała 13 - Sro 18 Kwi, 2007 14:30
Temat postu:
kolacja przy swicach, lub inne takie pierdoły. Razz
arto3 - Sro 18 Kwi, 2007 14:37
Temat postu:
Hmm no calkiem fajny pomysł Smile sproboje Smile

[ Dodano: Sro 18 Kwi, 2007 13:39 ]
Akacja a co mialas na myśli mowiąc jakis oryginalny robiący wrażenie prezent Smile??
Shaunri - Sro 18 Kwi, 2007 14:45
Temat postu:
A lat ile masz?
arto3 - Sro 18 Kwi, 2007 14:48
Temat postu:
17 Smile
Shaunri - Sro 18 Kwi, 2007 15:53
Temat postu:
Hoł, hoł, hoł... To sobie spokojnie możesz na kolację w "restauracji" pozwolić. Powinna być zadowolona, a Ty odwrotnie jak zobaczysz rachunek.
arto3 - Sro 18 Kwi, 2007 15:57
Temat postu:
Wiesz zaczne zbierać kase i nie bd problemu a ja mialem taki pomysł zeby np po tej kolacji przyjsc do mnie zasłonic jej oczka powiedziec zeby usiadla na chwilke i w calym pokoju rozstawic sporo swiec potem odslonić jej oczka Smile położyć sie na łożku i powspominac Smile?? co o Tym sadzicie Smile??
mała 13 - Sro 18 Kwi, 2007 16:11
Temat postu:
arto3 napisał/a:
sproboje

uje sie nie kreskuje !!

a co do tematu to dobry pomysl, ale ona i tak podejrzy, wiec musisz inaczej wykombinowac z tymi swiecami.
arto3 - Sro 18 Kwi, 2007 16:20
Temat postu:
Heheh a kiedys byłem dobry z ortografii no ale cóżRazz no wlasnie musze cos zrobic zeby nie podejrzała Smile ale według mnie to nie jest zły pomysł Smile
Shaunri - Sro 18 Kwi, 2007 16:40
Temat postu:
Strasznie to pretensjonalne moim zdaniem.
DeaDAngeL - Sro 18 Kwi, 2007 16:49
Temat postu:
Ja jestem za kolacją w resteuracji. Albo zrób coś w domku, daj jej jakiś prezencik...
arto3 - Sro 18 Kwi, 2007 18:08
Temat postu:
No ale wlasnie jakis ten prezencik jakies pomysłySmile??
nasty_girl - Sro 18 Kwi, 2007 19:07
Temat postu:
nasza pierwsza rocznica.. hehe, kiedy do było.. a pojechaliśmy na weekend do Karpacza Wink a jeśli weekend we dwoje odpada, to byłabym za tą kolacją, i jakimś miło spędzonym wieczorem ;p
Akacja12 - Sro 18 Kwi, 2007 19:31
Temat postu:
Wymyśl coś sam, to nie jest najlepszy pomysl zebym wymyslala prezent dla TWOJEJ dziewczyny.
arto3 - Sro 18 Kwi, 2007 21:36
Temat postu:
dziekuje za pomoc Smile
Marcia10 - Pią 20 Kwi, 2007 16:30
Temat postu:
najlepiej bizuteria, albo jakis slodki wielki micho, ktorego zastanie w twoim domu
Czarna - Pon 23 Kwi, 2007 14:49
Temat postu:
Mysle ze powninienes zaprosic ja na wlasnorecznie ugotowana kolacje,to musi byc cos smacznego a jednoeczesnie lekkiego,np.jakas pasta (makaron).Nastepnie zaproponuj deser,np sorbet owocowy ze swiezym sokiem z pomaranczy,udekorowany platkami roz.Podjedz po nia pod jej dom i przywitaj ja bukietem pieknych kwiatow.Zanim wejdziecie do domu zaslon jej oczy,tak aby dopiero wewnatrz zobaczyla jak pieknie przystroiles wnetrze na jej przyjazd.zapal mnostwo swiec,zadnego sztucznego swiatla,kadzidelka,romantyczna muzyka (shade albo Bach).Po kolacji zaproponuj wspolna kapiel,w wannie pelnej piany i olejkow eterycznych,zaprowadz ja do sypialni i wymasuj jej stopy,wedrujac coraz wyzej i wyzej tak by cale jej cialo bylo zrelaksowane.Zadbaj o pachnaca posciel np.kladac pod poduszka galazki lawendy(mozna je kupic w sklepach z pacnidelkami i mydlami)PO romantycznej nocy,obudz ja pysznym sniadaniem (swieze buleczki,konfitura,kawka i obowiazkowo rozyczka w malutkim wazoniku).Oczywscie chyba nie musze dodawac ze chodzi o sniadanie do lozka ;]

Ps. Zart oczywiscie no chyba, ze sie myle i jestes w stanie jej to zapewnic ;]
Akacja12 - Pon 23 Kwi, 2007 21:04
Temat postu:
Ja tam bym nie narzekała ;p
Szczegolnie że uwielbiam paste - np. pesto ^^
Monik - Sro 25 Kwi, 2007 17:37
Temat postu:
Też miałam podać pomysł z romantyczną kolację przez Ciebie ugotowaną, no chyba że nie masz talentu kulinarnego, wtedy możesz poprosić mamę czy babcię ; ) Niech to nie będzie jakaś oklepana pizza, ale też nie jakaś nowość, mogąca wzbudzić w niej niezbyt miłe odczucia (typu krewetki i in. owoce morza), ale jeśli wiesz, że ona takie rzeczy lubi, to jej coś takiego przygotuj.
Potem możesz wziąć ją na spacer, odwiedzić jakieś Wasze ulubione miejsce, ale wieczorem.
Miłej rocznicy! Wink

Ech, żeby on choćby wiedział, kiedy to jest... Ale co go to obchodzi...
laniade - Sob 28 Kwi, 2007 23:38
Temat postu:
arto3 napisał/a:

Tak, radzę kupić coś z firmy nici (diddl nie radzę bo bardziej drogi i średniawy), biżuterię lub polecam taką lampę co "magma" sie przelewa w środku. Pozdro!!
Akacja12 - Nie 29 Kwi, 2007 12:36
Temat postu:
Nici nie należy do oryginalnych jednak ^^
nasty_girl - Nie 29 Kwi, 2007 22:05
Temat postu:
laniade napisał/a:
lampę co "magma" sie przelewa w środku

fuu..
Marcia10 - Pon 30 Kwi, 2007 12:55
Temat postu:
laniade napisał/a:
arto3 napisał/a:

Tak, radzę kupić coś z firmy nici (diddl nie radzę bo bardziej drogi i średniawy), biżuterię lub polecam taką lampę co "magma" sie przelewa w środku. Pozdro!!

widac ze twoi rodzice nie szczedza sobie kasy na wychowanie ciebie...
Monik - Pon 30 Kwi, 2007 17:53
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:
laniade napisał/a:
arto3 napisał/a:

Biżuteria przecież niekoniecznie musi być z firmy "Apart", istnieją jeszcze trochę tańsze, nie? A znowuż lampy z magmą są już od ok. 40 zł (z tego co się orientuję), czyli nie takie okropnie drogie.
Kiedyś strasznie chciałam miec taką lampę Wink Teraz już mi przeszło...
Marcia10 - Pon 30 Kwi, 2007 20:24
Temat postu:
z takiej lampy nie ma wiekszej uciechy niz samo patrzenie czy moze cos innego?
nasty_girl - Pon 30 Kwi, 2007 21:02
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:
e czy moze cos innego?

zazdrość Wink
Marcia10 - Pon 30 Kwi, 2007 21:03
Temat postu:
nie, chodzi mio to czy w tej lampie jestcos cudonego oprocz sAmego patrzenia?
Słupek - Pon 30 Kwi, 2007 21:27
Temat postu:
Tak, łamie trzecią zasadę dynamiki.
nasty_girl - Pon 30 Kwi, 2007 23:13
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:

o to chodziło
Monik - Wto 01 Maj, 2007 13:42
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:
z takiej lampy nie ma wiekszej uciechy niz samo patrzenie czy moze cos innego?

Jak sobie powiesisz plakat albo kupisz jakąś ozdobę do pokoju to też nie masz innej uciechy.
anndzia - Pią 25 Maj, 2007 19:56
Temat postu:
Cytat:
Witam Mam takie małe pytanko, w sumie nie chodzi o dojrzewanie:) otóż to za niedlugo minie rok jak jestesmy razem z moja dziewczyną ... I chcialem sie zapytac czy wy sadzicie czy powinienem to jakos uczcić?? Ale jak ?? Mam pewne pomysły ale chcialem jeszcze zapytać Was, moze podsuniecie mi jakiś ciekawy jeszcze W sumie to jest pytanie przede wszystkim dla drogich Pań " bo mozliwe ze one maja podobne upodobania Proszę o odpowiedz i z góry dziekuje bardzo Pozdrawiam

Moim zdaniem najodpowiedniejsze byłoby wieczór we dwoje , jakiś prezencik ( nie wiem co Twoja dziewczyna lubi ) ... A prezencik może jakaś róża i coś z czego sie ucieszy i nie bedzie obrażona z tego powodu ...
Czarna - Pią 25 Maj, 2007 20:00
Temat postu:
obrazona z powodu prezentu?
Marcia10 - Pią 25 Maj, 2007 20:21
Temat postu:
niech sie cieszy ze w ogole cos dostala
ewamarchewa - Nie 27 Maj, 2007 21:42
Temat postu:
Różne są prezenty... Jeśliby dostała np. jakąś bardzo skąpą bieliznę, to...
Nikita - Pon 28 Maj, 2007 14:54
Temat postu:
Temat z kwietnia. Prezent zapewne już kupiony. Zamykam.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group