kradziejka napisał/a: |
namiot wiesz co to? |
AmazonkAA napisał/a: |
niech mi to ktos wytlumaczy ![]() |
nasty_girl napisał/a: |
ale czemu akurat pod namioty chcecie, uwazam ze to malo wygodne, brak pozodnego wc, czesto prysznica chociaz, zero prywatnosci dookola.. |
panienka_wierzba napisał/a: |
czy ktoś z pełnoletnich uczestników forum zgodziłby się być 'opiekunem'? (chocby nawet dla ściemy, zeby tylko był ktos dorosły) |
Naomi napisał/a: |
Móc, to można, ale żeby przyjechać... |
Miracle napisał/a: |
Eee. Do wawy tesh bym na 100 nie pojechala. Trzeba by wybrac miejsce gdzie wszystkim by sie oplacalo jechac a chociaz polowie. Mnie np. katowice by pasowaly najbardziej, niewiem Chorzow i jakies okolice, o i np. Tychy. |
Noid napisał/a: |
Ja tam wszedzie mam stosunkowo blisko xP |
Cytat: |
moze malutka wiekszosc. |
Agnieszka napisał/a: |
kurde no dlaczego ja mieszkam na zasranym zadupiu Polski? no kto mi powie kto>? |
Stokrotka napisał/a: |
To ja was pobije bo mam dwie ciotki we Wrocku ![]() |
Ktos powiedzial: Nie ma rzeczy niemozliwych. Wszystko jest kwestia organizacji (czy jakos tak xP) wiec badzmy dobrej mysli =] |
Kinga napisał/a: |
ja byłabym za Łowiczem :> centrum przeciez nyo |
BamBI napisał/a: |
Agnieszka, Białystok to wcale nie takie zadupie, nie jestes sama też tam mieszkam |
EU07 napisał/a: | ||
Nie ktoś Panie Noidzie, tylko JA ![]() |
Jak narazie glosuje na Warszawe =] |
porobic jakies glupoty |
R2 napisał/a: | ||
Powiało grozą |
Powiało grozą |
(...)jednodniowy zjazd? hm... dobry pomysł czyli około 80zł na przejazd w plecy aby pogadać z ludźmi z których znam troche bardziej niż z postów dwie może w tłoku trzy osoby... no nie dzięki....(...) |
Ja bym prosila zeby glosowali CI co naprawde chca i beda mogli tam jechac |
no wlasnie nie moge znalesc gdzie ty ten wyjazd planujesz.. ja w kazdym razie moge byc we wrocku jak bedzie zjazd albo jak bede w bieszczadach to ktos pisal zeby w ustrzykach gornych.. do kremenarosa na piwko zawsze chetnie przyjade:d |
dobra pieprze i robie tak jak mówiła Kradziejka
kto jest pewny ze chcialby 100% i ma jakies szanse na to żeby pojawić się w: Katowicach, Warszawie bądź okolicach Olsztyna narazie jedynie te mozliwosci wchodza w gre ewentualne w okoliucach Katowi mam juz upatrzone 3 miejsca w okolicach Olsztyna tez są juz upatrzone a Warszawą zajmuje sie Kinga ktoś ma jakies propozycje do innych miejsc? zamuje sie organizacją szuka tanich noclegów itp. nie bede wszystkiego sama odwalac i czekac tylko na bezsensowne propozycje |
Himitsu napisał/a: |
To może u mnie w "mieście" :].
Zero hotelików ani domków wczasowych, ani żadnych miejsc na których można by rozbić namiot, za to dosyć wygodna "kostka" na stacji kolejowej. Gdzie można się zapoznać z bardzo miłymi (tak myślę) zbieraczami złomu i żulami. Będzie kul :]. Przyjeżdżajcie do mnie :]. |
to szukaj
tylko postaraj sie znależć miejsce odludne gdzieś nad jakimś jeziorkiem czy cos bo w miescie to tak głupio |
dobra pieprze i robie tak jak mówiła Kradziejka
kto jest pewny ze chcialby 100% i ma jakies szanse na to żeby pojawić się w: Katowicach, Warszawie bądź okolicach Olsztyna narazie jedynie te mozliwosci wchodza w gre ewentualne w okoliucach Katowi mam juz upatrzone 3 miejsca w okolicach Olsztyna tez są juz upatrzone a Warszawą zajmuje sie Kinga |
to szukaj
tylko postaraj sie znależć miejsce odludne gdzieś nad jakimś jeziorkiem czy cos bo w miescie to tak głupio |
Znajdźcie mi tu na Śląsku jeziorko, nad którym można by bezpiecznie i zdrowo biwakować, a mówię Wam Mastah :>. |
Himitsu napisał/a: | ||
Znajdźcie mi tu na Śląsku jeziorko, nad którym można by bezpiecznie i zdrowo biwakować, a mówię Wam Mastah :>. |
zlodziejka napisał/a: |
ja w katowicach napewno nie będe bo jedyny środek transportu to pociąg i to w dodatku nocny a na hasło katowice ja sama pociąg nocny moja matka dostała istnego szału
zatem na 99% będe mogła pojechać do wawy lub do miejscowości na trafie olsztyn - wawa |
kochanie a nie masz dziennych? albo autokarow? o jejku =( ja sobie nie daruje jak Cie nie będzie |
dworzec wieczorem to bardzo ciekawe miejsce.. w prawdzie w katowicach nie bylam, a u mnie to raczej nic fajnego nie ma ale we wrocku mi sie podoba.. oprocz tych bezdomnych ktorzy chodza na kazdym kroku i chca pieniedzy ;p |
ja w katowicach napewno nie będe bo jedyny środek transportu to pociąg i to w dodatku nocny a na hasło katowice ja sama pociąg nocny moja matka dostała istnego szału
zatem na 99% będe mogła pojechać do wawy lub do miejscowości na trafie olsztyn - wawa |
Holy Knight i Miss Wierzba - udowodnijcie mi jeszcze, że te jeziorka są CZYSTE i ZDROWE, a dostaniecie ode mnie honorowy tytuł Mastah :] (ostrzegam - taka okazja może się już nie powtórzyć ![]() |
panienka_wierzba napisał/a: | ||
pokaże jak przyjedziesz = ] |
miejsca ładne |
czyste |
zdatne do spędzania czasu |
Himi ... slyszales o mikroklimacie ? ![]() |
" Jak to sie tam musi ruchać" |
O Chechle (czy jak go tam zwą) słyszałem kilka dobrych opinii. Słyszałem też taką, że tam jest zawsze od cholery ludzi i nie ma sie gdzie wcisnąć... ale ja tam nie wiem. Nigdy tam nie byłem.
A o Rogoźniku pierwsze słyszę ![]() Btw, sam nie wiem czemu się wypytuję o czyste jeziora, skoro i tak pływać nie potrafię ![]() |
Odi napisał/a: |
Sytułącja jest następująca:
wiem że nad Chechłęm (zalew Nakło potoczna nazwa Chechło) są domki ale śa drogie i bez dowodu nikt nam nie wynajmie. Pole namiotowe też jest ale niewiem jakie ceny. Musiał bym poszukać Wiem że w Nakle jest stadlina konna. I najważniejsze. Musze się do czegoś przyznać,2 osoby już wiedzą (tj.Christine fan o Agnieszka) Jestem.......Jetem tak naprawde kobietą!! To jest prawda. ![]() |
najważniejsze. Musze się do czegoś przyznać,2 osoby już wiedzą (tj.Christine fan o Agnieszka) Jestem.......Jetem tak naprawde kobietą!! To jest prawda. ![]() |
I najważniejsze. Musze się do czegoś przyznać,2 osoby już wiedzą (tj.Christine fan o Agnieszka) Jestem.......Jetem tak naprawde kobietą!! To jest prawda. ![]() |
I najważniejsze. Musze się do czegoś przyznać,2 osoby już wiedzą (tj.Christine fan o Agnieszka) Jestem.......Jetem tak naprawde kobietą!! To jest prawda. ![]() |
wiem że nad Chechłęm (zalew Nakło potoczna nazwa Chechło) są domki ale śa drogie i bez dowodu nikt nam nie wynajmie. Pole namiotowe też jest ale niewiem jakie ceny. Musiał bym poszukać Wiem że w Nakle jest stadlina konna. I najważniejsze. Musze się do czegoś przyznać,2 osoby już wiedzą (tj.Christine fan o Agnieszka) Jestem.......Jetem tak naprawde kobietą!! To jest prawda. ![]() |
Gabra napisał/a: |
ejj pamietacie ten temat Margo ze obseruje Aragorna etc?
Zbieg okolicznosci :> ? |
Gabra napisał/a: |
ale po co był ten cały wkręt ![]() |
Chociaż niektóre osoby niechciały by mnie napewno po takim numerze znać. |
Jestem.......Jetem tak naprawde kobietą |
To jest prawda |
Okłamywałem was przez cały czas. |
NIewiem czy taki kłamca jak ja ma u was szacunek |
Jeśli mi nie wybaczycie to zrozumie |
Jeśli tak to będe się cieszyłą |
Aha tak na marginesie mam na imię Agnieszka |
i to co pisałam o mojej maimie jest Prawdą i wogóle wszystko oprucz płci. |
Poco był ten cały wkręt??
Przez zupełny przypadek. A więc. Zakładałam konto na forum. Przy wypisywaniu formularza zamiast kobieta zaznaczyłam mężczyzna dopiero po jakimś czasie sięskapłąm że źle zaznaczyłam ale już się przyjeło aragorn to mężczyzna więc tego nie zmieniałam. Ale postanowiłam że się przyznam i tak zrobiłam. |
Tsej napisał/a: |
czy nie powinienem zostać wyrzucony z forum za mojego awa? |
wiem że nad Chechłęm (zalew Nakło potoczna nazwa Chechło) są domki ale śa drogie i bez dowodu nikt nam nie wynajmie. Pole namiotowe też jest ale niewiem jakie ceny. Musiał bym poszukać Wiem że w Nakle jest stadlina konna. |
Aragornia napisał/a: |
Tsej napisał/a: | ||
nie ma |
A więc. Zakładałam konto na forum. Przy wypisywaniu formularza zamiast kobieta zaznaczyłam mężczyzna dopiero po jakimś czasie sięskapłąm że źle zaznaczyłam ale już się przyjeło aragorn to mężczyzna więc tego nie zmieniałam. Ale postanowiłam że się przyznam i tak zrobiłam. |
poderwac dziewczynke = = jak sobie przypomne Twoj podpis teraz " Kinga ejstes moim sloneczkiem " to zastanawiam sie baaaaaaardzoo po co ta maskarada = = |
*nie wyrażaj się* w dupe jeża i niech mi cenzura wywali wszystkie słówka
czy wy rozmawiacie o zlocie czy o dupie maryni? aragorn sie przyznał[a?] to zróbcie sobie inny temat bo to sie robi wkurzające jak ktoś gdzieś coś napisze nie na temat wlepiacie ostrzeżenia:/ |
co do pana EU to chodziło mi o bezpośrednie połączenie olsztyna i katowic i to jest tylko pociąg nocny |
I najważniejsze. Musze się do czegoś przyznać,2 osoby już wiedzą (tj.Christine fan o Agnieszka) Jestem.......Jetem tak naprawde kobietą!! To jest prawda. Okłamywałem was przez cały czas. NIewiem czy taki kłamca jak ja ma u was szacunek. Jeśli mi nie wybaczycie to zrozumie. Jeśli tak to będe się cieszyłą. Aha tak na marginesie mam na imię Agnieszka i to co pisałam o mojej maimie jest Prawdą i wogóle wszystko oprucz płci. |
^^^ mwahahahhha, myslelem ze nic mnie juz nie zaskoczy ;p |
www.pkp.pl i tam macie se zobaczcie, na pewno jest wiecej poloczen.. a bezposrednie na daleka odleglosc sa zadko wiec raczej bedziesz musiala wybrac cos z przesiadkami :p |
EU07 bo czasami takimi poloczeniami sie mozesz dostac w miejsce ktore sie wybierasz, nie koniecznie najprostsza droga :p pamietam jak do szklarskiej jechalam przez wroclaw bo innego poloczenia nie bylo.. no tak niestety jest, nie mozesz miec zawsze tego co bys chcial... dobrze ze moja najczestsza trasa jest moje miasto - wroclaw i spowrotem to nie musze sie z przesiadkami meczyc.. |
Miracle napisał/a: |
Na dworcu w Kato nie jest teraz tak zle.Ja co roku jezdze na wakacje nocnymi i odjezdzam wieczorem po polnocy czy jakos tak, i jest spokoj.A i tak chodzi straz miejska albo policja po peronach etc wiec raczej nie ma sie czego bac. |
Holy Knight i Miss Wierzba - udowodnijcie mi jeszcze, że te jeziorka są CZYSTE i ZDROWE, a dostaniecie ode mnie honorowy tytuł Mastah :] (ostrzegam - taka okazja może się już nie powtórzyć ![]() |
Ach, jeszcze jedno. Wierzba - byłbym wdzięczny, gdybyś nie zwracała się do mnie "kochanie" ani innymi takimi słodkimi słówkami. Więc jeśli można by o to prosić... ![]() |
Himitsu napisał/a: | ||||||
Na Śląsku? O_o
Na Śląsku? O_o
Na Śląsku? O_o Panna raczy żarty sobie ze mnie robić, czy to ja doszedłem już do skrajnego nie-lubienia Śląska? ;P Aż się muszę zapytać, gdzie się dokładnie te Twoje cuda (dosłownie, skoro na Śląsku ![]() |
ja tam se wole znalesc w tamtym rozkladzie.. i z posrod tych co znalaazlo wybrac poloczenia ktorymi nie bede musiala chcac przejechac 80 km zjechac pol polski na okolo.. a szukac w innych rozkladach nienawidze.. |
EU07 no coz nic nie jest idealne.. a babki z informacji... rozklad jazdy wisi tam.. "prosze zobaczyc sobie".. ![]() |
Holy Knight napisał/a: | ||
Święta prawda gdyz nie świadczy to raczej o dobrym wychowaniu czy szacunku dla innej osoby. Ni etrzeba zwrać się od razu per Pan ale nie zwracaj się tak do innych jesli ci na to nie pozwolili. |
Holy Knight napisał/a: | ||||||||
|
EU07 jesli chodzi ci o to ze miszkam w tych siedlcach to ci powiem ze mam tam daleko, a jezeli ci chodzilo ze podobnie mamy na dworcach to ... wszedzie tak jest ![]() |
Ant0n a czy kiedykolwiek (o ile czesto korzystasz z uslug pkp..) otrzymales informacje na temat poloczenia od pierwszego pracownika stacji do ktorego podszedles? |
Ant0n no chyba ze tak.. bo juz myslalam ze znalazles jakis wyjatkowy dworzec gdzie mile panie w kasach odpowiedza na kazde twoje pytanie dotyczace polaczen ![]() |
elfkaNenar napisał/a: |
Ja jestem za Katowicami i okolicami tylko proponuje jakieś bardziej zalesione i mniej nadymione (bez obrazy) ale ja jestem z gór iw olę czyste powietrze |
Ja napisał/a: |
ktoś ma jakies propozycje do innych miejsc? zamuje sie organizacją szuka tanich noclegów itp. nie bede wszystkiego sama odwalac i czekac tylko na bezsensowne propozycje |
panienka_wierzba napisał/a: | ||
pamietajcie o tym dobra? chcesz zorganizowac u siebie? w laziskach? sproboj cos skombinowac |
i jeziorko ładne = ) |
Holy Knight jakie max 4 osoby? to zalezy od domku raz sa 2 osobowe raz 8 a raz jescze jakies inne.. lol
a dzieci ponizej 5 lat sie chyba nie wybieraja ![]() |
a dzieci ponizej 5 lat sie chyba nie wybieraja ![]() |
Ant0n napisał/a: |
Ja tylko mowie, ze tam smierdzi ;] A to prawda ;] |
Ja tylko mowie, ze tam smierdzi ;] A to prawda ;] |
![]() |
Mazowsze jest krainą o dużych walorach krajobrazowych; regionem zróżnicowanych, naturalnych krajobrazów. Dla wielu cudzoziemców Mazowsze jest przede wszystkim regionem zieleni i naturalnych krajobrazów, często uważanych za kwintesencję polskiej przyrody. Mimo, że na terenie województwa leży największe polskie miasto (Warszawa), region zachował wiele ze swego naturalnego charakteru. Krajobraz jest zróżnicowany, na większości obszaru województwa rolniczy, z dominującymi gruntami ornymi i sadami. 20 proc. powierzchni regionu zajmują lasy, przeważnie sosnowe i dębowe. W przeciwieństwie do wielu regionów Europy, są one powszechnie dostępne. Z leśnych ostępów, porastających niegdyś tereny Europy została na Mazowszu Puszcza Kampinoska koło Warszawy. Jest to jeden z ważniejszych w Polsce kompleksów leśnych, park narodowy znajdujący się kilkanaście kilometrów od granic miasta. W porastających piaszczyste wydmy lasach mieszkają m.in. łosie, rysie, bobry i borsuki. Ważnymi kompleksami leśnymi są też puszcze Biała i Kozienicka. Zachowaniu naturalnych krajobrazów sprzyjają wysokie standardy ochrony środowiska. Pod względem wielkości chronionych obszarów Polska zajmuje jedno z pierwszych miejsc w Europie: pod ochroną jest 30 proc. obszaru kraju. Do najciekawszych pod względem przyrodniczym rejonów należą nieuregulowane odcinki rzek, zamieszkiwane przez dziesiątki gatunków ptaków. Charakterystyczne dla pejzażu regionu są bociany: co czwarty europejski bocian zamieszkuje tereny Polski, a zakładane na dachach domostw gniazda tych ptaków są typowym składnikiem mazowieckiego krajobrazu. |
fabud nie śmierdzi : > wypraszam sobie
|
( ze składownią odpadów radioaktywnych w tle) |
IMHO to ten temat jest wlasciwie o niczym i watpie, ze uda sie cos zrobic ;] Brakuje tutaj organizacji. Np. w ferie jak sie z EU07 umawialem to w piatek sie pyta czy pasuje mi o 9:48 w niedziele, -ok -ok i po sprawie. Wiem, ze tutaj jest wiecej ludzi zeby wszystkim pasowalem, ale wydaje mi sie, ze zawsze bedzie jakies ale (jezeli ktos tak napisal to prosze o przebaczenie, bo juz mi sie nie chcialo calego watku czytac). Skonczylem xD |
(...)p.s - przy okazji - siemce z perspektywy mojego okna - http://www.mmj.pl/~anton/siemce.jpg
hahaha ;D Ugoscimy Was najlepiej, jak mozemy ;]] |
Nie wiem, czy fane, ale przyjezdzaja co chwile ;]
Moge zrobic kilka zdjec, hahaha ;]]] |
EU07 napisał/a: | ||
Zrob, zrob, chetnie obejrze. Ja w zamian moge dac pelna fotogalerie warszawskich pojazdów komunikacji miejskiej (od Ikarusa przez Jelcze, Neoplany, MANy do Solarisów) ![]() |
nowlasnie
by sie zadeklarowały chociaz częściowo (które chcą, a wiedzą ze mają choć najmniejszą szansę na zgodę) |
Himitsu zartujesz sobie czy z wiekiem sklamales? |
widać... |
elfkaNenar napisał/a: |
Ja się deklaruje ja ja ja ja ja ja ja i moze nawet Wierzbusia da mi obadac w maju to miejsce =] |
nie wiem jak wyglądasz... |
ok..to jednak mnie zrozumiałeś... |
Zlot zaginął pod nawałem postów ... i cos czuje ze znow nic z tego = = |