AloneMoon napisał/a: |
A japonski....znam tylko pare slowek.Proboje sie uczec :=)
Konnichi wa! Watashi wa Arikuja-chan(moje japonskie imie ^^) Kwaiii! |
Himitsu napisał/a: |
Hajime mashite!! Watashi wa Himitsu desu. Douzo yoroshiku onegai shimasu!! ![]() |
AloneMoon napisał/a: | ||
Coto znaczy? -.-"" Ja znam naprawde malo slowek.. nap.Arigatou to dziekuje.Onegai to prosze ( ?? ) .Gomen to przeprazsam itd. |
nasty_girl napisał/a: |
ja bym sie w zyciu nie chciala uczyc jezykow:rosyjskiego, ukrainskiego i lacinskiego.. a w 1 lo w moim miescie jest obowiazkowy lacinski, i w jednym obowiazkowy ukrainski |
Himitsu napisał/a: |
E tam :]. Wy się ludzie nie znacie :]. Rosyjski i łacina to bardzo fajne języki ![]() |
panienka_wierzba napisał/a: |
co masz do katowic?
katwoice fane miesjce teeeej =D ^_________^ |
HeyaH wcale nie takie obojetne gdzie sie mieszka.. jak bys musiala jezdzic na zakupy zeby se jakies ciuszki kupic 70 km to bys zrozumiala ze lepiej mieszkac tak zeby miec wszedzie blisko :p |
Cytat: |
Mala zmiana:
Nie bede uczyc sie Laciny.Wole Francuski.. |
Tsej napisał/a: | ||
|
AloneMoon napisał/a: |
A na lacinie facetka mowila ze trzeby tylko tlumaczyc i uczyc sie slowek.
Nie ucza gadac.A ja chce umiec gadac ![]() |
przeciez lacina jest jakas dziwna.. ja chce sie francuzkiego uczyc:d |
Shaleniec napisał/a: |
anglik i rosyjski O_o
a moja siorka to jest doslownie kujon taki.. uczy sie angielskiego, niemieckiego, francuskiego, białoruskiego, rosyjskiego !! jezu... |
rozumiem ze chce umiec wiecej, i wiem ze jej sie to przyda.. ale ja nie wiem jak ona sobie z tym radzi i nie myli tych jezykow itd.. |
Martula napisał/a: |
Ja ucze się oprócz angola rosyjskiego ![]() Adin dwa tri Ps.Czasami wydaje mi sie że to angielski... Ja się chcę uczyć niemieckiego...Może w gim. do którego pójdę za 1 rok...Uczą niemca...Fajnie by było... |
Marcia10 napisał/a: |
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....!!! SZKOłA JEST....głupia. Nie dość że uczymy sie angielskiego i rosyjskiego to jeszcze w gimnazjum chca nam do tego dowalic Niemiecki!!!. I to akurat jak ja pojde do gimnazjum!!!!RATUNKU |
Słupek napisał/a: |
BTW, kiedyś byłem wielkim zwolennikiem pomysłu (chyba Giertycha) by wprowadzić drugi język już od podstawówki. Teraz uważam, że już lepiej by uczyć tylko angielskiego, ale naprawdę dogłębnie i wymagająco. |
Marcia10 napisał/a: |
rusek |
kasia0001 napisał/a: |
niemieckiego uczę się przez 2 lata i szczerze prawie nic nie umiem.. |
Dh Czarna napisał/a: |
ja na Twoim miejscu bym wybrala mat-info |
Słupek napisał/a: | ||
Bo ten język nie jest dla ludzi. |
ZgniłaDziewucha napisał/a: |
a ty widocznie byłaś bardzo blisko granicy z Polską |
rotorvator napisał/a: | ||
a jaki ty wybierasz jezyk na maturzE? |