Dzieci OnLine

Z życia szkoły... - dziwne dziewczyny ze szkoły

Maćko - Czw 09 Lis, 2006 18:49
Temat postu: dziwne dziewczyny ze szkoły
Ostatnio u mnie w szkole zdarzyło sie cos dziwnego. Otóz gdy szłem sej korytarzem na lekcje, nagle poczułem na swoim tyłku ręke-dziewczyny.Ja to w ogóle nie wiem co sie dzieje. Pusty korytarz po dzwonku a ja ide i tu nagle to.W ogóle nie wiedziałem jak zareagować. Zawsze myślałem ze to chłopcy klepią dziewczyny po pupach, to u mnie w szkole raczej normalne. Nie wiem co o tym mysleć, bo juz cos takiego widziałem kilka razy,ale od niedawna sie to zaczęło.
Słupek - Czw 09 Lis, 2006 18:58
Temat postu:
Maćko napisał/a:
szłem

Bo blisko?

Maćko napisał/a:
Nie wiem co o tym mysleć, bo juz cos takiego widziałem kilka razy,ale od niedawna sie to zaczęło.

Napisz do Ministra Giertycha.
Laki - Czw 09 Lis, 2006 18:58
Temat postu:
Ile masz lat ??
Nikita - Czw 09 Lis, 2006 20:16
Temat postu:
Ciesz się, że lecą na twoją pupę ; )
Czym tu się przejmować?
Oskarż ją o molestowanie : P
Słupek - Czw 09 Lis, 2006 20:39
Temat postu:
Ciesz się, że Cię koledzy nie klepią. Chyba, że jesteś ciepły.
Czarna - Czw 09 Lis, 2006 21:56
Temat postu:
hehhehe biggrin na poczatku myslalam, ze to pisze dziewczyna Razz lesbijki?Razz wow biggrin

U nas ciekawsze numery czasem sie robilo w gimnazjum Smile jak np. chwytanie chlopaka za krocze i przyciaganie jego twarzy do swojej... za pupe to bylo normalka Smile ale chlopacy robili rozne inne dziwne rzeczy dziewczyna Smile
Augustyn - Czw 09 Lis, 2006 22:10
Temat postu:
Cytat:
np. chwytanie chlopaka za krocze

Niedawno w jakiejś szkole miała miejsce taka sytuacja (tyle tylko, że tego chłopaka łapali kledzy ). Chłopak jest po amputacji jądra...
Słupek - Czw 09 Lis, 2006 23:36
Temat postu:
Łapanie za krocze czy ściskanie jądra z użyciem dużej siły? Ja przez łapanie rozumiem raczej obmacywanie, a jądra takie delikatne nie są, by od samego dotyku się uszkodzić.
Monik - Pią 10 Lis, 2006 18:06
Temat postu:
U nas jeszcze nie ma łapania za tyłki ^^ Ale dzisiaj rozpruł mi się rozporek w spódnicy, więc musiałam ją trzymać i latać do woźnych po igłę z nitką a za mną chłopaki z komórkami robili mi zdęcia ;p
Maćko - Pią 10 Lis, 2006 20:21
Temat postu:
no mam 16 lat-odp. na pyt. Laki. Ale sami powiedzcie-dziwne to ja mam dziewczyny w szkole.
Laki - Pią 10 Lis, 2006 20:28
Temat postu:
Ah....byście wiedzieli co się u nas dzieje....
Czarna - Pią 10 Lis, 2006 20:34
Temat postu:
Lapanie za krocze ( jesli o to co ja opisywalam oczywiscie ) to bylo delikatne chwycenie narzadow aby sprawic facetowi przyjemnosc a nie bol Smile
Laki - Pią 10 Lis, 2006 20:43
Temat postu:
Dh Czarna napisał/a:
to bylo delikatne chwycenie narzadow aby sprawic facetowi przyjemnosc a nie bol Smile

Sprawiło ??
Czarna - Pią 10 Lis, 2006 20:53
Temat postu:
Hehe jak ja chwytalam to tak Razz jak inne to nei wiem Razz
Nikita - Sob 11 Lis, 2006 20:22
Temat postu:
Chwytanie faceta za jaja? Aż taka drapieżna nie jestem : P Podziwiam : P
Czarna - Sob 11 Lis, 2006 20:25
Temat postu:
hehe gorsze rzeczy sie robilo Smile kiedys na biwaku gralismyw butelke i brat mojego chlopaka chcial rozkaz... " Junior, wyskakuj z fatalaszkow" latal na golasa Razz

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group