Voltres napisał/a: |
Chciałbym tutaj podzielić się swoimi spostrzeżeniami... uważam, że jeżeli Ci na nim zależy, to powinnaś z nim chodzić. Czy jest coś w tym złego, że w tym momencie to może nie być miłość? prawdziwa miłość rodzi się z czasem, nikt w nikim nie zakochuje się z minuty na minutę i już nie może bez niego żyć. Nie należy się bać chodzić z kimś do kogo uczucie nie jest pewne na dzisiejszy dzień... nawet gdy nie wyjdzie i po tygodniu, miesiącu się rozstaniecie... to pozostaną Ci wspomnienia. Należy pamiętać, że życie jest tylko jedno.... nic nie tracisz, a możesz zyskać.
Złamie Ci serce? lub Ty mu je złamiesz? życie jest brutalne, a na pewno bardziej by Cię bolało złamanie serca przez tego wymarzonego i spełniającego wyobrażenia na 100%. ![]() |
Cytat: |
uważam, że jeżeli Ci na nim zależy, to powinnaś z nim chodzić. Czy jest coś w tym złego, że w tym momencie to może nie być miłość?
Co rozumiesz przez słowo "miłość"? Jeśli Jej na nim zależy to ma z nim chodzić? Chodzić!? I co z tego, gdzie pójdą, do kina O_o? |
prawdziwa miłość rodzi się z czasem, nikt w nikim nie zakochuje się z minuty na minutę i już nie może bez niego żyć.
I to jest nieprawdą - Bez definicji miłości nie pogadamy, ale osobiście uważam że istnieje miłość od pierwszego wejrzenia i wcale, ale to wcale nie musi się rozwijać z czasem - Ale oczywiście jest to tylko coś, w co JA wierzę. |
Nigdy nie weźmiesz sobie nikogo za żonę, hę? (Ironia, tak, przemyśl ; ) )
|
W jakim celu mieliby według Ciebie się spotykać? (Pytanie bez żadnego ataku, po prostu chcę wiedzieć, o co Ci właściwie chodzi...?) Mają pójść potrzymać się za rączki, pocałować się trochę? Pomacać, pójść do łóżka? Tak ogólnie - To co według Ciebie podchodzi pod to spotykanie się, chodzenie, miłość?
|
Przeczytałem twoją definicję miłości kilka razy i nawet Ją rozumiem - Ale jest trochę naiwna. |
W takim razie czy ono według Ciebie w ogóle może się zakończyć? |
MaDz!A napisał/a: |
no wlasnie. dlatego lepiej poznac osobe zanim zacznie sie twierdzic ze sie ją kocha i chce sie z nią chodzic... |
Domi napisał/a: |
czy to jest miłość? nie chciałabym go zranić... możecie napisać co o tym sądzicie... |