padma112 napisał/a: |
Were you get my postcard form italy?
Yes we got it yesterday (jak ktoś ma Project 3, to tam jest w cwiczneiu) |
Cytat: |
Were you get my postcard form italy? |
Lyones napisał/a: |
1 wyraz zajmuje nam w odczytaniu 10 minut! |
Nie specjalna ale się nie da rozczytać pisze jak małe dziecko które się uczy pisać-_-* |
Cytat: |
a Ty kim jestes? |
Nie specjalna ale się nie da rozczytać pisze jak małe dziecko które się uczy pisać-_-* |
nasty_girl napisał/a: |
szkoda że z polskiego nikt ci takich korepetycji nie zaoferował |
LaLa18 napisał/a: |
gdyby ktoras z was znala tego debila to zrozómialaby moje odzywki do niego |
kazda z tych osob bala sie mu powiedziec co o nim mysli |
Natalie Hetfield napisał/a: |
Lala... jesteś zabawna w tym co piszesz.
A tak poza tym. Chyba ortografii można się nauczyć? Do tego nawet dysleksja nic nie ma. Dawniej tego nie było. Miało się problemy, ale się uczyło też i koniec z dysortografią. Z interpunkcją nawet dobrze u Ciebie, tylko pamiętaj - przed "i" nigdy nie ma przecinka. U mnie w klasie są osoby z dysleksją, ale jakoś uczą się, nie popełniają żadnych błędów i są naprawdę bardzo dobrymi uczniami. Aż się zdziwiłam, że mają dysleksję. A jak mówisz, że byłaś jedną z najgorszych uczennic. Po prostu się nie uczyłaś, a do tego trzeba przyłożyć trochę pracy. Do tego dusleksja nic nie ma. To tylko wkucie czegoś na pamięć. I nieusprawiedliwiaj się tym, że osoby z dysleksją mają problemy z nauką. Dyslekcja - osoby z tym nie nauczą się niczego, nic! Nic do glowy nie wejdzie. |
Laki napisał/a: |
Najlepiej załatw sobie Mozille z korekcją błędów, ja się np. tak nauczyłem pisowni z NIE xD |
Sissa11 napisał/a: |
To jest pół podręcznika. Czy on jest normalny...? |
Monik napisał/a: |
Albo po prostu Worda. Będziesz tam pisać teksty, a potem wklejać jako posty ^ |
oczywiscie mozna sie nauczyc ,hociaz wg mnie robie postepy w 1 klasie lo ,prawie co drugi wyraz byl blendny ,chociaz morze teraz tez tak jest
masz racje ,nie ucze sie ,bo zycie nie ma dla mnie sensu i nie chce mi sie po prostu siedzic i kuc. |