Dzieci OnLine

Psychologia - Samotność

Lyones - Sob 30 Wrz, 2006 19:33
Temat postu: Samotność
Jestem sama... mama pracuje, wujek pracuje, siostra pracuje i studiuje, tata nie mieszka z nami. Czuje się trochę opuszczona nie pozwalają mi na zwierzaka może zgodzą się na rybkę. Jedyną pociechę znajduję na gg. Tam jest jedna dziewczyna i świetnie się rozumiemy, ale jeszcze większą pociechę znajduję w moiej wirtualnej stajni Love , tu mam zwierzaków ile zapragnę...
Nikita - Sob 30 Wrz, 2006 19:45
Temat postu:
Czego od nas oczekujesz?
Laki - Sob 30 Wrz, 2006 19:49
Temat postu:
Lyones, Jestes plci zenskiej wkoncu, czy meskiej Question
Nikita - Sob 30 Wrz, 2006 19:59
Temat postu:
z postów wynika, że żeńskiej.
Lyones, ustaw sobie w profilu na "kobietę" żeby nie było wątpliwości ; )
Laki - Sob 30 Wrz, 2006 23:54
Temat postu:
Lyones napisał/a:
Tam jest jedna dziewczyna i świetnie się rozumiemy,

Nie wiem, moze z tego wynika, ze jest facetem, chociaz nie.....

Poprawione. // Nikita
Lyones - Nie 01 Paź, 2006 10:21
Temat postu:
jeżeli chodzi o pytanie to jak namówić mamę np. na psa która twierdzi że mam uczulenie na sierść, które miałam 2 kata temu?
Nikita - Nie 01 Paź, 2006 10:55
Temat postu:
Jeśli miałaś 2 lata temu to nie oznacza, że ci przeszło...
Zrób testy alergiczne i zobaczysz w jakim stopniu jesteś uczulona na sierść i dopiero wtedy będziesz mogła dyskutowac z mamą.
Lyones - Nie 01 Paź, 2006 12:49
Temat postu:
Rozumiem że rozumiesz że myślisz że mi nie przeszło ale jeżeli ja przebywałam na wakacjach 3 tygodnie z koniem?
Nikita - Nie 01 Paź, 2006 12:52
Temat postu:
Ale ja np. mam uczulenie na sierść kota, a na psa już nie.
Więc chyba jest różnica między sierściami zwierząt?
Lyones - Nie 01 Paź, 2006 12:59
Temat postu:
No jest, ale w stajni też są psy i koty-.-
Nikita - Nie 01 Paź, 2006 13:00
Temat postu:
Głaskałeś je, brałaś na ręce ?
Lyones - Nie 01 Paź, 2006 13:01
Temat postu:
...przytulałam,dawałam jeść, wynosiłamz domu itd.
nasty_girl - Nie 01 Paź, 2006 13:03
Temat postu:
to zamiast marudzić zrób coś, wyjdz do ludzi, pospotykaj się ze znajomymi.. od razu będzie lepiej.
Nikita - Nie 01 Paź, 2006 13:04
Temat postu:
No to jeśli rzeczywiście po kontakcie z sierścią zwierząt nie kichałaś, ani nie miałaś zaczerwienionej skóry etc. to spróbuj udowodnić mamie, że uczulenie ci minęło.
Może wtedy zgodzi się na zwierzaka : ) Powodzenia.
Lyones - Nie 01 Paź, 2006 13:05
Temat postu:
Łatwo mówić... Jak wyjde to jak chcę z kimś pogadać to zaraz ktoś go woła albo przychodzi po niego.
Shaunri - Nie 01 Paź, 2006 13:37
Temat postu:
Lyones - Bo wbrew pozorom jak wychodzisz to też idziesz komuś ponażekać, taki los, przyzwyczaj się.

Znajdź sobie jakąś pasję, albo walcz o zwierzaka.
nasty_girl - Nie 01 Paź, 2006 13:45
Temat postu:
zmień znajomych, tacy nie są warci czego kolwiek..

albo zastanów się, dlaczego tak jest.. ?
Lyones - Nie 01 Paź, 2006 15:01
Temat postu:
Przeprowadziłam się dopiero i nie należe do tych najszczuplejszych
MaDz!A - Sob 14 Paź, 2006 19:57
Temat postu:
a no to musisz z nimi troche poprzebywac, poznac ich lepiej. kiedys u mnie tez sie kolezanka przeprowadzila i wszystkich z nia zapoznalam. znala juz wszystkich po tygodniu przeprowadzki, a ty kiedy sie przeprowadzilas i po ilu dniach, miesiacach poznalas ludzi z osiedla?

Lyones napisał/a:
i nie należe do tych najszczuplejszych

a czy tych grubszych nie wolno lubic? co za roznica? ktos moze wazyc 100kg w wieku 13 lat i moze byc moja najlepsza kumpela...
Słupek - Sob 14 Paź, 2006 20:43
Temat postu:
MaDz!A napisał/a:
a czy tych grubszych nie wolno lubic? co za roznica? ktos moze wazyc 100kg w wieku 13 lat i moze byc moja najlepsza kumpela...

I nie dałabyś takiej do zrozumienia, że powinna schudnąć dla własnego dobra? Taka waga w wieku 13 lat to byłaby pewna śmierć przed pięćdziesiątką.
MaDz!A - Sob 14 Paź, 2006 21:08
Temat postu:
no powiedzialabym jej przeciez. ale nie mam takiej kumpeli ^^
nasty_girl - Nie 15 Paź, 2006 11:22
Temat postu:
są ludzie którzy zdają sobie z tego sprawe, i robią coś z tym, są tacy co się ciała nie wstydzą, a wręcz rpzeciwnie są dumni. (znałam taką.. do dziś pamiętam jej wielki goły brzuch i wielkie stringi, które miała okazję podziwiać cała szkoła.. ). ale ona, skoro zdaje sobie z tego sprawę, powinna sama coś z tym zrobić, choćby dla lepzego samopoczucia, i dowartościowania się, bo jeśli jest to dla niej taką przeszkodą.. może nie jest tak, że jesteś grubsza i cię nie lubią, ale masz jakąś blokadę, i wstydzisz się ze względu na swój wygląd zawierać znajomości?
MaDz!A - Nie 15 Paź, 2006 13:19
Temat postu:
no wlasnie moze jej sie tylko wydaje ze nie chca sie z nia zaprzyjaznic bo jest grubsza niz kolezanki...
joasia1990 - Nie 15 Paź, 2006 20:44
Temat postu:
Słupek napisał/a:
MaDz!A napisał/a:

I nie dałabyś takiej do zrozumienia, że powinna schudnąć dla własnego dobra? Taka waga w wieku 13 lat to byłaby pewna śmierć przed pięćdziesiątką.

raczej przed dwudziestka
Keśka - Wto 08 Sty, 2008 01:14
Temat postu:
Okej, ale co to ma do psychologii? Wink
smoczek250 - Wto 08 Sty, 2008 15:47
Temat postu:
Keśka napisał/a:
Okej, ale co to ma do psychologii? Wink

Trochę stary temat ale zgadzam sie z poprzedniczką co to ma do Psychologi? To powinno być W Przyjaciele, Miłość czy jakoś tak.....
Keśka - Wto 08 Sty, 2008 16:08
Temat postu:
Poza tym, przepraszam bardzo ale co tytułowe dzieci on-line mają wiedzieć o psychologii? Laughing
Już bardziej powinien powstać dział filozofia, bo z tego co patrzę to żaden tutaj temat raczej nie odnosi się do psychologii, a jeśli już, to powiązany z nią jest bardzo cienką żyłką.

Edit.
Nie no, przyznam jednak, że jest kilka tematów związanych z psychologią.
KILKA ;]
Shaunri - Wto 08 Sty, 2008 16:38
Temat postu:
Już bardziej kontrowersyjne jest co tytułowe dzieci on-line mają wiedzieć o seksie?

Ale tak to jest droga Keśko, że tutaj dzieci przychodzą z pytaniami/tematami do rozmów a starsze dzieci próbują Im pomóc, lub wyjaśnić pewne sprawy.

Czy ten dział nazwiemy psychologia, czy filozofia - jakie to ma znaczenie?
Słupek - Wto 08 Sty, 2008 16:39
Temat postu:
Czyli co? Na temat psychologii ignoranci nie mają się wypowiadać, ale już filozofię można gwałcić?

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group