Dzieci OnLine

Z ¿ycia szko³y... - zmiana szko³y

MKS - Pon 11 Wrz, 2006 17:31
Temat postu: zmiana szko³y
W³a¶nie poszed³em do szko³y ¶redniej ...ale po 1 tygodniu siê na niej trochê zawiod³em, chcê zmieniæ szko³ê. Czy jest mo¿liwe zmienianie szkó³ o ro¿nych profilach na samym pocz±tku roku szkolnego?
S³upek - Pon 11 Wrz, 2006 17:50
Temat postu:
Na pocz±tku ³atwiej siê przenie¶æ ni¿ w ¶rodku roku szkolnego. Wa¿ne, czy szko³a do której chcesz siê przenie¶æ ma wolne miejsca, bo ³awek dostawiaæ przecie¿ nie bêd±. Je¶li miejsce jest, to wszystko zale¿y od dobrej woli dyrekcji, podzwoñ, popytaj. Powodzenia.
nasty_girl - Pon 11 Wrz, 2006 18:49
Temat postu:
po tyg szko³y nie masz te¿ wyuczonego lepiej jakiego¶ profilu, i zaleg³o¶ci z tego na który chcesz przej¶æ, wiêc pod tym wzglêdem nie ma problemu.
smutna - Wto 12 Wrz, 2006 15:06
Temat postu:
no i najlepiej zrob to jak najszybciej kiedy duzo ludzi zmienia jeszcze swoje zdanie co do szkoly;)
Lord - Wto 12 Wrz, 2006 15:32
Temat postu:
To tez chyba zalezy od jakiej zmiany...
Jesli z Liceum do Zawadowki (niekidy i technikum) to mozesz miec problem z praktami
nasty_girl - Wto 12 Wrz, 2006 18:09
Temat postu:
jakie praktyki po tyg? lol
Lord - Wto 12 Wrz, 2006 18:21
Temat postu:
lol w zawodowce praktyki masz przez caly rok ==> LOL
A w technikum praktyki musisz miec zalotwione juz w wakacje bo potem sa problemy z nimi LOL2
Nikita - Wto 12 Wrz, 2006 18:23
Temat postu:
ale on chce chyba przej¶æ z LO do innego LO...
nasty_girl - Wto 12 Wrz, 2006 19:02
Temat postu:
ale tydzieñ, to jescze nie jest tak du¿o, ¿eby mia³ z tym raczej problemy..
Lord - Wto 12 Wrz, 2006 20:29
Temat postu:
skad wiesz? mialas prakty? zalatwialas sobie praktyki kiedys? ech co za ludzie...
nasty_girl - Wto 12 Wrz, 2006 20:54
Temat postu:
nie, jestem troszke ambitniejsza, i wy¿ej mierze, ni¿ jaka¶ zawodówka.. zreszt± technika w czasach dzisiejszych te¿ poziomem nie zachwycaj±.. nie wiem jak z za³atwianiem jak siê nie ma znajomo¶ci, ale na pewno po znajomo¶ci nie jest to du¿ym problemem, a jak ju¿ ma siê je za³atwione, to przez tydzien na pewno nie narobisz sobie zaleg³o¶ci..
S³upek - Wto 12 Wrz, 2006 21:25
Temat postu:
Wiêkszo¶æ techników daje jedynie z³udzenie wykszta³cenia. Osobi¶cie nie zatrudni³bym np. technika informatyka nawet do zamiatania. Przecie¿ oni nic z tego wyuczonego zawodu nie umiejê.

Nie wiem tylko czy jest sens ci±gn±æ temat techników i zawodówek, skoro nie wiemy czy MKS chce tam i¶æ. ¬le zredagowa³ posta, poda³ za ma³o szczegó³ów.
MKS - Sro 13 Wrz, 2006 08:44
Temat postu:
dziêki za pomoc dzi¶ idê zobaczyæ do nowej szko³y czy s± wolne miejsca a sk³adam dokumenty z 1 technikum do drugiego tylko profil zmieniam
Monik - Sro 13 Wrz, 2006 21:01
Temat postu:
Jak si±dziesz na kompa, to opowiedz, jak by³o Wink Czy dosta³e¶ siê, czy nie. A jeszcze mam pytanko: z jakiego do jakiego profilu siê przenosisz?
Lord - Sro 13 Wrz, 2006 21:11
Temat postu:
nasty_girl napisa³/a:
nie, jestem troszke ambitniejsza, i wy¿ej mierze, ni¿ jaka¶ zawodówka.. zreszt± technika w czasach dzisiejszych te¿ poziomem nie zachwycaj±.. nie wiem jak z za³atwianiem jak siê nie ma znajomo¶ci, ale na pewno po znajomo¶ci nie jest to du¿ym problemem, a jak ju¿ ma siê je za³atwione, to przez tydzien na pewno nie narobisz sobie zaleg³o¶ci..

To nierozumiem po co sie wypowiadasz na temat praktyk Rolling Eyes

ach ci nabijacze.... Podskakujê

a na temat tego twojego pozomu.... szkoda sie wypowiadac Confused
Monik - Sro 13 Wrz, 2006 21:51
Temat postu:
Lord napisa³/a:
ach ci nabijacze....

My¶lê, ¿e nasty_girl ma inne powa¿niejsze rzeczy do roboty ni¿ nabijanie postów : /
Lord napisa³/a:
a na temat tego twojego pozomu.... szkoda sie wypowiadac

Po przeczytaniu tre¶ci twoich i jej wypowiedzi (nie tylko z tego tematu) mo¿na stwierdziæ spokojnie, ¿e ona ma wiêkszy poziom intelektualny ni¿ ty. Bez urazy.
Lord - Sro 13 Wrz, 2006 22:27
Temat postu:
Kolezanki? Laughing

Proste nie znam sie na jakims temacie to sie nie wypowiadam!

nasty_girl:
nie, jestem troszke ambitniejsza, i wy¿ej mierze, ni¿ jaka¶ zawodówka.. zreszt± technika w czasach dzisiejszych te¿ poziomem nie zachwycaj±..

Jesli pania magister nasty_girl urazilem to przepraszam Laughing
nasty_girl - Czw 14 Wrz, 2006 06:53
Temat postu:
to, ¿e nie mam praktyk, nie znaczy, ¿e ju¿ kompletnie nic o tym nie wiem, i ¿e nie mam prawa g³osu w tej sprawie. gdybym nabija³a posty, bym pisa³a bzdury, nie na temat itd, napisa³am swoje zdanie a to nie jest nabijaniem.
MKS - Czw 14 Wrz, 2006 20:06
Temat postu:
Wcze¶niej telekomunikacja teraz informatyka jak narazie jestem zadowolony z nowej szko³y Smile Smile
S³upek - Czw 14 Wrz, 2006 20:11
Temat postu:
Taa, po technikum informatycznym bêdziesz zad¿ebist± sekretark±. Je¶li powa¿nie my¶lisz o zawodzie informatyka, to lepszym wyborem by³oby liceum i klasa z rozszerzon± matm± (przynajmniej nie tracisz roku na zdobycie niepotrzebnego papierka).
nasty_girl - Pi± 15 Wrz, 2006 17:37
Temat postu:
na sekretarkê zazwyczaj szukaj± kobiet, tak samo jak na ksiêgowe, kadrowe, sekretarki, barmanki, i sprzedawczynie do ciuchów.. wystarczy poprzegl±daæ oferty pracy, samych kobiet potrzebuj±, mimo ¿e faceci tak samo mogli by na stanowiskach takich pracowaæ..
S³upek - Pi± 15 Wrz, 2006 17:54
Temat postu:
Nasty> Coraz wiêcej kobiet jest dyrektorami, niektóre z nich wol± zatrudniaæ panów (chocia¿by, ¿eby obaliæ stereotyp dyrektor-mê¿czyzna, kobieta-sekretarka Smile

BTW, Nabi³em 500 posta, jestem prawie taki elo-ziomek jak Marcia Very Happy Very Happy Very Happy

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group