Dzieci OnLine

Z życia szkoły... - Popularność

aneta007 - Sob 02 Wrz, 2006 10:16
Temat postu: Popularność
Dzień dobry!
Przejde od razu do sedna sprawy.
Mam prawie 14 lat i ide do 1 gimnazjum . Co zrobić zeby byc popularnym w gimnazjum??
W podstawówce byłam średnio popularna ale teraz bede miala nowa szkole.
CO ZROBIĆ ABY BYĆ POPULARNYM??? Prosze dajcie mi jakieś rady!!!!!!!!!!
Monik - Sob 02 Wrz, 2006 10:51
Temat postu:
W tym miesiąciu w "Twiście" są porady - kup sobie, poczytaj Wink
A jeszcze napiszę Ci coś ode mnie (niektóre porady wzięte z Twista):
1. Staraj się pokazywać, że coś Cię z nimi (nowymi ludźmi) łączy, tzn. mów np. "Mi też ta szatnia się nie podoba", "Ja również byłam na tym koncercie. I jak, podobał Ci się?", "O, mam takie same spodnie!".
2. Nie zaprzyjaźniaj się od razu z całą klasą, nie uda Ci się. Najpierw wybierz sobie np. jedną osobę, usiądźcie razem w ławce a potem zaprzyjaźniaj się z następnymi kolegami i koleżankami. Kiedy będą stać w grupce to podejdź do nich, pośmiej się z nimi. Jeśli ktoś opowie jakiś żart, śmiej się, bo raczej nikt nie będzie lubił Cię, jeśli będziesz obrażona i powiesz coś w stylu "To wcale nie było śmieszne".
3. Przede wszystkim uśmiechaj się Wink. Wesoło mów cześć, kiedy wchodzisz do szatni, jeśli ktoś będzie o czymś rozmawiał, dołącz się (ale nie bądź zbyt nachalna i nie wtrącaj się do poufnych rozmów) itp.
Nikita - Sob 02 Wrz, 2006 10:52
Temat postu:
Nie rozumiem cię... w jakim sensie chcesz być popularna i dlaczego?

Popularnym w szkole można być np. pod względem uczenia się (uczniowie wiedzą kto się najlepiej uczy itd.). Można też być popularnym jeśli ktoś się udziela na rzecz szkoły, prowadzi gazetkę, jest w samorządzie.
Można też wzbudzać kontrowersje pod względem swojego wyglądu, ubioru i tak też można zostać osobą popularną. : P
Shaunri - Sob 02 Wrz, 2006 11:03
Temat postu:
Nikita - Można też być duszą towarzystwa, ale z tym się człowiek rodzi...

... i tu jest problem. Nie ma rady na to czy chcesz być popularna czy nie. Oczywiście zakładam że nadal będzie sobą i nie wyćwiczysz sobie jakiś chorych zachowań żeby podkładać się pod innych. Wszystko co powiedziała Monia podchodzi pod takie zachowanie, żeby zawzięcie się przypodobać innym. Ze swoim charakterem się rodzisz, nie zmieniaj go, bo moim zdaniem nie ma po co - Przyzwyczaj się do tego jaka jesteś.

Ale...

... zeby nie było specjalnego offtopu, to mogę Ci powiedzieć że wśród uczniów gimnazjum mogłabyś zaśiecić na imprezach, bibach czy wszelkiego tego rodzaju zabawach. Dobrego gatunku znajomych nie potwierdzę, ale w końcu będziesz popularna.
Monik - Sob 02 Wrz, 2006 11:06
Temat postu:
U mnie w szkole "popularny" (czyt.: znany) był pewien chłopak z szóstej klasy (teraz już idzie do gima) po tym, jak przyszedł na szkolną dyskę pijany i pobił takiego chłopaka z 5 kl. ^^ Oprócz tego awanturował się i zataczał po całym korytarzu ^^
nasty_girl - Sob 02 Wrz, 2006 14:35
Temat postu:
a tam, czy ja wiem czy tak fajnie być takim.. z tego co pamiętam, to w gimnazjum, zawsze te panienki miały najbardziej przerąbane.. tu zła fryzura, tu nie wyspana, i cała szkołą się śmiała, u innych tego aż tak nie widać.. swoją drogą, największe dziweczki w szkole, to się w oczy rzucały.. co jak co, do tych co były takie popularne w mojej poprzedniej szkole, należeć bym nie chciała..
TomcioMag - Sob 02 Wrz, 2006 15:20
Temat postu:
przyjdz ktoregoś dnia do szkoły bez spodni...
smutna - Nie 03 Wrz, 2006 01:08
Temat postu:
a po co ci ta popularnosc? chodzi o to zeby byc soba a nie udawac kogos kim sie nie jest i za wszelka cene starac sie zdobyc przyjaciol ktorzy sa znani w szkole;] moze po prostu postaraj sie zrobic w szkole cos od siebie! moze jestes z czegos wybitnie dobra i wykazesz sie na jakims konkursie? albo zglos sie do samorzadu uczniowskiego i zrob sobie jakas ciekawa kampanie ktora bedzie sie rzuacac w oczka Wink
Słupek - Nie 03 Wrz, 2006 10:35
Temat postu:
Stawiaj wszystkim piwo.
kubap - Sob 23 Gru, 2006 14:29
Temat postu:
ja jestem w paczce najbardziej popularnej w szkole
jest nas 4 (Alo,ziom[ja],maśniok i rolnik)
a w szkole dziewczyny nas nie lubią i to jest minus,plusem jest natomiast to,że laski jadnak nas lubią Wink

[ Dodano: Sob 23 Gru, 2006 13:31 ]
ja w kujoństwie się nie specjalizuję,bo kujony są nielubiane
trzeba być koleżeński dobrze się ubierać, a dalej to jest łatwo
TomcioMag - Sob 23 Gru, 2006 16:18
Temat postu:
Cytat:
a w szkole dziewczyny nas nie lubią i to jest minus,plusem jest natomiast to,że laski jadnak nas lubią Wink

to sie w końcu zdecyduj...

Cytat:

no gratuluje, jesli wybieracie sobie kolegów/koleżanki pod względem tego jak kto sie ubiera to jesteście naprawde wiele warci ....

kubap napisał/a:

nie dziwie sie ze jestes najpopulaniejszy... bo jak tu mozna było by nie rozpoznawać w szkole takiego debila....
Nikita - Sob 23 Gru, 2006 17:44
Temat postu:
TomcioMag, nieźle go podsumowałeś. biggrin
aneta007 - Sob 23 Gru, 2006 18:13
Temat postu:
TomcioMag ale mu dołożyłeś. Gratuluje ciętego języka
nasty_girl - Nie 24 Gru, 2006 10:57
Temat postu:
kubap napisał/a:

[ Dodano: Sob 23 Gru, 2006 13:31 ]
ja w kujoństwie się nie specjalizuję,bo kujony są nielubiane

nie dziwię się, że nie lubią, jak się napatrzy na zachowanie takich fałszywych osób, które robią wszystko na pokaz, to normalne, że się ich nie toleruje.
Anonymous - Wto 26 Gru, 2006 12:56
Temat postu:
Macie problemy...
Tremere - Wto 26 Gru, 2006 18:11
Temat postu:
kubap napisał/a:

gayzone Cool
Bad_Account - Czw 28 Gru, 2006 15:51
Temat postu:
Nie bądz nachalna bo cie pobiją ahaha =)
W telewizji gadali.Pokazywali nawet!!!
CHoCoLaTE - Czw 28 Gru, 2006 20:25
Temat postu:
Jesli sie wozisz po szkole i udajesz lalunie czy jakiegos wielkiego pana, to wszyscy mysla ze jestes pusta/pusty i chca cie pobic...

Nie mowie o sobie, ale o niektorych osobach z mojego gim.
Tremere - Czw 28 Gru, 2006 20:48
Temat postu:
bo to się nazywa zazdrość, bejbe.
<lalunia>
CHoCoLaTE - Czw 28 Gru, 2006 20:52
Temat postu:
Nie wiem czy zazdrosc, ale jedna z tych "laluni" jest moja kumpela i poza szkola jest normalna, super kumpela, a w szkole zgrywa niewiadomo jaką...
Bad_Account - Czw 28 Gru, 2006 22:03
Temat postu:
Bo chce byc popularna i trędi, a nie tzw. plebs.
AHAhahaha
CHoCoLaTE - Czw 28 Gru, 2006 22:17
Temat postu:
I duzo osob to zauwazylo, ze zgrywa jakas paniusie i mowi jej to, ze przez to wydaje sie pustakiem... Jakies laski z 3 klasy chca ją pobic... żal...
Sissa11 - Sob 30 Gru, 2006 13:57
Temat postu:
Popularność...No jak chcesz byc znany jako numerant i dowcipniś to narozrabiaj ostro...Podłóż do gabinetu dyrektyora kilka wilkich ślimaków... Hehe. Pod wzgledem nauki-to sie ucz. JAko sportsmenka-noo to ćwicz i bądź najlepsza z w-f.
kasia0001 - Sro 03 Sty, 2007 22:24
Temat postu:
jestem średnio znana ;p heh xD

ale w 3 klasach i czesci 2 raczej tak ;]
LaLa18 - Nie 07 Sty, 2007 16:24
Temat postu:
ahhhhh ,ja w liceum bylam najpopularniejsza dziewczyna ,co tydzien mialam nowego chlopaka ,zajelam pierwsze miejsce na miss szkoly ,ahhh to bylo [teraz tez jestem sliiiczna jakby co ] piekne Smile
nasty_girl - Nie 07 Sty, 2007 17:41
Temat postu:
zabierzcie ją stąd, błagam!
Tremere - Nie 07 Sty, 2007 18:44
Temat postu:
LaLa18 napisał/a:
ahhhhh ,ja w liceum bylam najpopularniejsza dziewczyna ,co ttydzien mialam nowego hlopaka ,zajelam pierwsze miejsce na miss szkoolyy ,ahhh to bylo [teraz tez jestem sliiiczna jakbyco ] piekne Smile

lala, morda ci się rozwala!
CHoCoLaTE - Nie 07 Sty, 2007 19:11
Temat postu:
Tak! Nie moge patrzec na takie lalunie co gadaja o sobie ze są piekne itp. (lub piszą). Zachowaj to dla siebie i nie musisz nam tego pisac, ze uwazasz sie za slicznotke. A to, ze mialas co tydzien innego chlopaka nie musi swiadczyc o tym, ze jestes piękna, tylko jestes poprostu łatwą dz*wką. Powiedz jeszcze, ze z kazdym spalas, a bedzie potwierdzenie mojego zdania o tobie... Masz za wysokie mniemanie o sobie...
Słupek - Nie 07 Sty, 2007 19:38
Temat postu:
Ewidentna podpucha, a Wy się podniecacie Mr. Green
Anonymous - Pon 08 Sty, 2007 16:22
Temat postu:
Moje podpuchy były kasowane, tu widzę - zostaje. Lol ;]
LaLa18 - Pon 08 Sty, 2007 17:24
Temat postu:
dlaczego podpucha? po prostu pisze jak myysle ,to ze wiekszosc gowniar ma kompleksy nie znaczy ze reszta tez je ma ,wedlug mnie jestsem ladna dziewczyna

CHoCoLaTE
nie spalamz kazdym

z polowa Very Happy
nasty_girl - Pon 08 Sty, 2007 18:55
Temat postu:
zdjęcie! zdjęcie!

może czas przejrzeć na oczy? ;p
kasia0001 - Pon 08 Sty, 2007 19:28
Temat postu:
no wlasnie.. fotkee pokaaz ;D
LaLa18 - Pon 08 Sty, 2007 20:22
Temat postu:
booze, jak hcecie to wam pokaze ,tylko ze jutro bo nie mam nowych ,zdziwicie sie
CHoCoLaTE - Pon 08 Sty, 2007 20:48
Temat postu:
LaLa18 napisał/a:
hcecie

Neutral

LaLa18 napisał/a:
,tylko ze jutro bo nie mam nowych

bo teraz jestes ladna, a wtedy bylas brzydka i nas oklamujesz? ^^
LaLa18 - Pon 08 Sty, 2007 21:09
Temat postu:
nie rozumiem was ,co wy hcecie odemnie ,podobam sie sobie ,i uwazam ze to raczej dobrze Confused
CHoCoLaTE - Wto 09 Sty, 2007 15:22
Temat postu:
Tak. To najwazniejsze zeby sie sobie podobac i nie miec kompleksow i czuc sie ze soba dobrze. Tylko, ze ty masz za wysoka samoocene...
LaLa18 - Wto 09 Sty, 2007 17:07
Temat postu:
pffffff. jestescie g**pie i tyle. fakajcie sie. ZAZDROŚNICE.
Anonymous - Wto 09 Sty, 2007 18:31
Temat postu:
I Ty już taka dorosła... I piękna. Narcyz.
Mam nadzieję, że z moim bratem nie spałaś.

A więc czekamy na Twoje foty! Tylko daj swoje, nie czyjeś.
LaLa18 - Wto 09 Sty, 2007 19:07
Temat postu:
a ktory to Twoj brat? ;/

[ Dodano: Wto 09 Sty, 2007 18:18 ]
http://img404.imageshack.us/img404/1513/clipboard01dm2.jpg

prosssszę! [zdjecie zrobione dzisiaj jbc]
Tremere - Wto 09 Sty, 2007 19:25
Temat postu:
LaLa18 napisał/a:
a ktory to Twoj brat? ;/

[ Dodano: Wto 09 Sty, 2007 18:18 ]
http://img404.imageshack.us/img404/1513/clipboard01dm2.jpg

prosssszę! [zdjecie zrobione dzisiaj jbc]

śliczna jesteś, cała błyszczysz.
ale daruj sobie, są ładniejsze osoby od ciebie.
TomcioMag - Wto 09 Sty, 2007 19:55
Temat postu:
zwykła sztuczna blondyna... nic specjalnego
Laki - Wto 09 Sty, 2007 19:57
Temat postu:
Tremere napisał/a:

Ja widzę jedynie pięknie wyrzeźbiony brzuch poza tym e...ważne, że jej jest dobrze.
Tremere - Wto 09 Sty, 2007 20:04
Temat postu:
Laki napisał/a:
LaLa18 napisał/a:

Ja widzę jedynie pięknie wyrzeźbiony brzuch poza tym e...ważne, że jej jest dobrze.

eeej, ja nie jestem Lala18! Love
CHoCoLaTE - Wto 09 Sty, 2007 20:09
Temat postu:
Nie chce nikogo obrazac ale piekna nie jestes jak mowisz. Ale LALA to naprawde :/
18 lat i zachowuje sie jak male dziecko: chwali sie i w ogóle.

LaLa18 napisał/a:
fakajcie sie. ZAZDROŚNICE

nie mam ci czego zazdroscic. dla mnie jestem ladniejsza od ciebie. i nie mowie tego specjalnie i nie pomyslcie, ze jestem taka pusta jak ta LALA18, bo napisalam ze DLA SIEBIE jestem ladniejsza. I tyle...
Laki - Wto 09 Sty, 2007 20:12
Temat postu:
Tremere napisał/a:
eeej, ja nie jestem Lala18! Love

To nie moja wina, że się tak napisało, ale jakoś spróbuję poprawić!
Słupek - Wto 09 Sty, 2007 20:12
Temat postu:
Szacun LaLa! Ja bym tak nie umiał tak ładnie grać pokemona jak Ty Smile
Monik - Wto 09 Sty, 2007 20:19
Temat postu:
Jaki to numer farby, ten odcień a'la Lepper? Ja tesh taki kcem, ja tesh!!!!!111111

Ale najważniejsze, że ty się czujesz ze sobą dobrze Wink
LaLa18 - Wto 09 Sty, 2007 20:32
Temat postu:
CHoCoLaTE napisał/a:

nie mam ci czego zazdroscic. dla mnie jestem ladniejsza od ciebie. i nie mowie tego specjalnie i nie pomyslcie, ze jestem taka pusta jak ta LALA18, bo napisalam ze DLA SIEBIE jestem ladniejsza. I tyle...

jak zresz tyle czekolady ile masz w avatarze to napewno nie jestes ladniejsza ani szczuplejsza.
kasia0001 - Wto 09 Sty, 2007 21:25
Temat postu:
Moim zdaniem za ładna to nie jesteś, więc na pewno nie jest tak jak opisywałaś, ale to dobrze, ze uważasz się za ładną dziewczynę, przynajmniej nie masz z tego powodu kompleksów.
CHoCoLaTE - Sro 10 Sty, 2007 13:34
Temat postu:
LaLa18 napisał/a:
jak zresz tyle czekolady ile masz w avatarze to napewno nie jestes ladniejsza ani szczuplejsza.

a czy ja mowilam ze to moja czekolada, ktora jem w domu czy cos? ^^
napisalas jak dziecko z przedszkola...
nasty_girl - Sro 10 Sty, 2007 14:24
Temat postu:
Słupek napisał/a:
Szacun LaLa! Ja bym tak nie umiał tak ładnie grać pokemona jak Ty Smile

do momentu zobaczenia jej zdjęcia też myślałam że ściamnia, teraz już jej wierzę. no cóż, na co dzień z takich się śmieje, nie będę robić wyjątku, lol
Słupek - Sro 10 Sty, 2007 16:47
Temat postu:
Zdobyć takie zdjęcie jest bardzo łatwo. Pełno takich pokemonów na serwisach typu epuls, fotka.pl czy bajer.pl.
CHoCoLaTE - Sro 10 Sty, 2007 17:11
Temat postu:
Z fotka.pl nie można ściągać zdjęć, ale mogła je sobie skopiować właśnie z innych stron. Tak czy inaczej nie jesteś taka ładna jak pisałaś. Jesteś zwykłą dziewczyną, która ma za dużo tapety na twarzy i stara się być sexi, chociaż się jej to niezbyt udaje...
Laki - Sro 10 Sty, 2007 17:22
Temat postu:
Dobra skończcie to...zaraz polecą kurw.y itp...
LaLa18 - Sro 10 Sty, 2007 17:34
Temat postu:
dokladnie ,skonczylyscie? ja nie mam zamiaru sie z wami klucic i mam gdzies wasze zdanie ,wienc sie nie wysilajcie.
Słupek - Sro 10 Sty, 2007 17:40
Temat postu:
To dobże bo, ja tesz, nie lubie sie,, kłućic.
Anonymous - Sro 10 Sty, 2007 18:31
Temat postu:
LaLa18 napisał/a:
a ktory to Twoj brat? ;/

Yy... Laughing

Zero skromności, gdzie tak tyłkiem machasz.

Pępek Ci się świeci? Bo mi to kolczyka nie przypomina.

Laleczko: Jak Ty zdałaś maturę z polskiego? W to mi trudno uwierzyć, bo znam osoby z dysleksją, ale nie z takim czymś.

A tak edutuję ten post poraz któryś. Tak sobie sprawdziłam Twój profil, w którym roku się urodziłaś. Niemożliwe, że zdawałaś już maturę, bo ten rocznik jeszcze nie zdawał ^^
Tremere - Sro 10 Sty, 2007 18:41
Temat postu:
Natalie Hetfield napisał/a:
LaLa18 napisał/a:
a ktory to Twoj brat? ;/

Yy... Laughing

Zero skromności, gdzie tak tyłkiem machasz.

Pępek Ci się świeci? Bo mi to kolczyka nie przypomina.

Laleczko: Jak Ty zdałaś maturę z polskiego? W to mi trudno uwierzyć, bo znam osoby z dysleksją, ale nie z takim czymś.

A tak edutuję ten post poraz któryś. Tak sobie sprawdziłam Twój profil, w którym roku się urodziłaś. Niemożliwe, że zdawałaś już maturę, bo ten rocznik jeszcze nie zdawał ^^

moj rocznik zdaje w tym roku, a ja zdaje za rok.
z kolei moj znajomy zdaje w tym roku, a jest ode mnie mlodszy.
MAGIA?
Anonymous - Czw 11 Sty, 2007 18:18
Temat postu:
Sprawę można wyjaśnić tak: ktoś kibluje, idzie rok wcześniej lub rok później.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group