Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Do dziewczyn

Klaudia_13 - Pią 21 Kwi, 2006 20:18
Temat postu: Do dziewczyn
Mam ponad 12 lat i nosze stanik zerówke.Chciała bym wiedzieć jakie wy macie rozrmiary staników i jak oceniacie mój biust duży czy mały Question

Kwiat
jaszczurka - Sob 22 Kwi, 2006 08:50
Temat postu:
Ja mam 11 lat (w maju 12) i mam 75B
Keeveek - Sob 22 Kwi, 2006 10:07
Temat postu:
samo pojęcie "zerówka" brzmi dumnie, co nie? :]
Klaudia_13 - Sob 22 Kwi, 2006 10:56
Temat postu:
masz racje z tym pojęciem tylko ja już chyba będe nosić A Laughing
Tremere - Sob 22 Kwi, 2006 19:37
Temat postu:
75C
Zerówka? Każdy od czegoś zaczyna ;]
Klaudia_13 - Sob 22 Kwi, 2006 20:37
Temat postu:
Każda dziewczyna zaczyna od zerówki

Wink
Keeveek - Sob 22 Kwi, 2006 21:35
Temat postu:
odnośnie Twoich piersi pasuje chyba jedno zdanie: "mała rzecz, a cieszy". to zupełnie jakbym szpanował że moj penis ma już "prawie" 13 cm Razz no ale wszyscy wiedzą, że ma 8 :/
joasia1990 - Nie 23 Kwi, 2006 21:02
Temat postu:
Klaudia_13 napisał/a:
masz racje z tym pojęciem tylko ja już chyba będe nosić A Laughing

pisalas to juz setki razy. chyba wszyscy na forum juz wiedza ze nosisz zerowke ale niedlugo bedzie A. skoncz z tym bo to robi sie nudne Exclamation Mad
Truskawecka - Pon 24 Kwi, 2006 17:35
Temat postu:
eee mamy ocenic Twoj biust?
Wg mnie to jest taki akurat...i sama go oceń Wink
Popatrz na dziewczyny w szkole...popatrz na rowiesniczki! Bo jak my mamy ocenic Twoj biust skoro go nie widzielismy...
Keeveek - Pon 24 Kwi, 2006 17:50
Temat postu:
ja go oceniam jako mały. niewystarczający. ale masz jeszcze 13 lat, może Ci jeszcze sporo urosnąć, bądź dobrej myśli, może będziesz mieć wypragnione C Razz
Truskawecka - Pon 24 Kwi, 2006 18:04
Temat postu:
A jeszcze nie napisalam ,ze ja mam kolezanke w 6 kl czyli ma jeszcze nie skonczone 13 lat to ona wogle nie ma biustu!! I sie tym nie przejmuje...jest ładna mila wszyscy ja lubia i nikt jej nigdy nie powiedzial ze ma maly biusT! Wiec sie nie przejmuj!
PatkY;*
KkAaSsIiAa - Wto 25 Kwi, 2006 15:14
Temat postu:
Skoro nisisz zerówkę, to Twój biust (jeśli w ogóle można go tak nazwac) jest mały.
Skończ już wszedzie pisac, że niedługo bedziesz nosiła A! Po co to komu wiedziec? Poza tym, co z tego? Nosi sie taki rozmiar, jaki sie potrzebuje. To, że bedziesz nosiła A nieznaczy, że bedziesz miała wiekszy biust.
Mała - Wto 25 Kwi, 2006 18:42
Temat postu:
75 B
czasem 75 C
.
ale to chyba nie istotne, nie mozna ocenic czegos czego nie widzimy.
ocen moje biurko skoro powiem ze jest ladne.
Aneta65 - Czw 27 Kwi, 2006 12:49
Temat postu:
ja stanik zaczelma nosić w 6 klasie......i przez ponad rok (nie pamiętam ile dokladnie moze dłuzej niż rok) byla to zerówka........to normalne ze nosisz zerówke w tym wieku.....mialabyś sie o co martwić gdybyś nosila rozmiar b albo c.......Oj dziewczyny nie macie ważniejszych problemów......biust rośnie do 20 czy tam 21 roku zycia.....oczywiscie z różną intensywnością w różnych okresach
mlodaa12 - Pią 28 Kwi, 2006 13:29
Temat postu:
Ess Wink) Ja nosze 75AA Wink) Spoko .. Mam 12 lat Wink) rocznikowo (ale urki miałąm xD) i to naprawdę nie a znaczenia czy masz większe piersi czy mniejsze .. poprostu .. jak masz to się ciesz ;D
Klaudia_13 - Sob 29 Kwi, 2006 12:30
Temat postu:
Już nosze A , a ja się martwiłam , że nosze zerówke, tylko , że druga w klasie. Jesli mam teraz oceniac mój biust to duży

Embarassed
Keeveek - Sob 29 Kwi, 2006 16:29
Temat postu:
przypomina mi sie list do bravo

"mój penis ma 13 cm w wzwodzie, czy istnieje ryzyko pękniecia prezerwatywy od zbyt dużego członka?"

Laughing

EDIT: tak, to oczywiscie mój list.
Tremere - Sob 29 Kwi, 2006 21:26
Temat postu:
Keeveek napisał/a:
przypomina mi sie list do bravo

"mój penis ma 13 cm w wzwodzie, czy istnieje ryzyko pękniecia prezerwatywy od zbyt dużego członka?"

Laughing

EDIT: tak, to oczywiscie mój list.

masz takiego małego?
Keeveek - Sob 29 Kwi, 2006 21:28
Temat postu:
przez pewien czas byłem gotów sądzić, że jesteś przeciętnie uzdolniona intelektualnie, tremere ale teraz boję się zapytać jak poszła maturka z polskiego.. Shocked a nie, sorki, w zawodówkach się nie zdaje
Tremere - Sob 29 Kwi, 2006 23:54
Temat postu:
Keeveek napisał/a:
przez pewien czas byłem gotów sądzić, że jesteś przeciętnie uzdolniona intelektualnie, tremere ale teraz boję się zapytać jak poszła maturka z polskiego.. Shocked a nie, sorki, w zawodówkach się nie zdaje

zawodówkach? ty tam jesteś? bo ja jakoś niebardzo Razz
a zresztą - [cenzura] wiesz, ile ja mam naprawdę lat.
Keeveek - Nie 30 Kwi, 2006 09:26
Temat postu:
słyszałem, że w przyszłym roku masz pierwszą komunię. albo masz jakieś 13 lat, zaczęły Ci niedawno rosnąć cycki i myślisz, że jesteś teraz taką wyuzdaną siksą, dlatego klniesz jak zwykła dziwka, bo wydaje mi się, że dojrzałej kobiecie taka zmiana by się nie zdarzyła Wink

to tyle ode mnie, wracam się bawić moim 13-centymetrowym peniskiem Wink
Tremere - Nie 30 Kwi, 2006 11:42
Temat postu:
Keeveek napisał/a:
słyszałem, że w przyszłym roku masz pierwszą komunię. albo masz jakieś 13 lat, zaczęły Ci niedawno rosnąć cycki i myślisz, że jesteś teraz taką wyuzdaną siksą, dlatego klniesz jak zwykła dziwka, bo wydaje mi się, że dojrzałej kobiecie taka zmiana by się nie zdarzyła Wink

to tyle ode mnie, wracam się bawić moim 13-centymetrowym peniskiem Wink

Emm, tak tak, źle słyszałeś, albo nadal mylisz siebie ze mną ;P
A cycki mi już urosły kochanie dawno, ale najwidoczniej twój penisek jeszcze nie :< Nie martw się, chirurgia plastyczna rozwinęła się w takim stopniu, że z twojego flaczka zrobią górę lodową.
A to tylko dziwki klną? No to najwidoczniej jestem dziwką i to już moja sprawa Razz

Miłej zabawy twoim niczym ;>
Keeveek - Nie 30 Kwi, 2006 11:53
Temat postu:
EOT, pathetic..
Anonymous - Nie 30 Kwi, 2006 14:44
Temat postu:
co tu sie dzieje... : OOOO! ! ! ! ! !
weroskaaa - Pon 01 Maj, 2006 14:04
Temat postu:
75B moj rozmiar...

zależy innym sie wydaje normalny, a innym mały Smile według upodobań Razz
Klaudia_13 - Nie 11 Cze, 2006 17:37