werusia555 napisał/a: |
hey! ja zawsze marzyłam o tym aby mieć loczki ale niestety mam proste i na końcach tylko zawijają mi sie. Ja mam do ramion włosy i przedziałek z prawej strony i mam bląd pasemka na ciemnobrązowych włosach. W mojej budzie jest taka jedna nauczycielka co każdej dziewczynie umie dosrać! nawet do mnie sie doczepiła że mam pasemka a ja myśle że ona po prostu zadzrosci bo sama nie moze sobie pofarbować! ![]() ![]() ![]() ![]() |
An!oł3k napisał/a: |
U nas w szkole nieważne jak kto się , ubiera czy farbuje włosy, czy ma kolczyka w nosie, bo nauczyciele na to nie patrzą.Nauczyciele są do tego, zeby uczyć , a rodzice od tego, żeby wychowywać.
A co do żucia gumy- u nas żaden z nauczycieli nie żuje gum na lekcji, ale jak zobaczy , że ktoś żyje to każe mu wyrzucić , ale nie wstawia uwagi. |
U nas w szkole nieważne jak kto się , ubiera czy farbuje włosy, czy ma kolczyka w nosie, bo nauczyciele na to nie patrzą.Nauczyciele są do tego, zeby uczyć , a rodzice od tego, żeby wychowywać.
A co do żucia gumy- u nas żaden z nauczycieli nie żuje gum na lekcji, ale jak zobaczy , że ktoś żyje to każe mu wyrzucić , ale nie wstawia uwagi. |
werusia555 napisał/a: |
bląd |
...Nauczyciele są do tego, zeby uczyć , a rodzice od tego, żeby wychowywać. |
sami10 napisał/a: |
nasza buda jest cool, bo można mieć pomalowane paznokcie na czarno, przefarbowane włosy na czerwono, ubiór tak skąpy że zakrywa tylko sutki i pupę.Żuję gumę już 5 lat i nie nosze aparatu ;] |