) ...
 ) ...

. Jak chcesz to mogę poszukać po necie (elsevier, springer itp), ale nie wiem czy znajdę coś dokładnie na temat tabaki bo świat raczej mało ją zna. W każdym razie zainteresowało mnie, bo ostatnio sam sie u znajomych tabaką raczyłem.
 . Jak chcesz to mogę poszukać po necie (elsevier, springer itp), ale nie wiem czy znajdę coś dokładnie na temat tabaki bo świat raczej mało ją zna. W każdym razie zainteresowało mnie, bo ostatnio sam sie u znajomych tabaką raczyłem.

| Yan napisał/a: | 
| IMO przez rure to profanacja,nie mniejsza niz ladowanie fajek do tabaki. Z reki lepiej czuc aromat.Poza tym,tabaka to nie fajki,nie zazywa sie po to by sie sfazowac,ale jak juz mowilem dla uczuc metafizycznych,dla klimaciku :> | 
| Cytat: | 
| sam jestes jak ta profanacja | 
 D W ameryce jest prowadzona akcja antytabaczana w TV, reklamy mowia ze przez tabake (zarowno do snuffania i zucia) co 8sec na calym swiecie umiera jeden czlowiek ...
D W ameryce jest prowadzona akcja antytabaczana w TV, reklamy mowia ze przez tabake (zarowno do snuffania i zucia) co 8sec na calym swiecie umiera jeden czlowiek ...

| klop napisał/a: | 
| ostatnio mial podobno herbate z proszkiem do prania, |