Cytat: |
Aha, i jak zostać moderatorem???? |
cornelia napisał/a: |
Czy są na forum osoby które nie są adminami a są jakby...ważniejsze od pozostałych?Np.Za obrażanie moderatorów można wylecieć z forum, a za obrażanie zwykłych osób można dostać najwyżej ostrzeżenie.Aha, i jak zostać moderatorem???? |
Otwieracz napisał/a: |
Wtedy to częściej adminka ich obrażała, z tego co pamiętam. |
KleO napisał/a: |
moderatorzy moga obrazac wykłych użytkownikow. np. kradziejka.
wkoncu mamy po niej jakkies wspomnienia.. |
Otwieracz napisał/a: |
Mój apel został źle zrozumiany- chodziło mi nie o wstawianie ostrzeżenia kradziejce, a o usunięcie tego dość kontrowersyjnego ostrzeżenia- bo drugie jest w pełni zasłużone i noszę je z dumą! |
Marcia10 napisał/a: |
Wylatuje sie z forum chyba jakj sie ma caly pasek czerwony. |
Christine fan napisał/a: |
Czyli sprawa ulegla przedawnieniu,a kradziejce jej czyny uszly plazem?Great. |
Tsej napisał/a: |
najciekawsze jest to że kradzijeka dała ostrzeżenie Otwieraczowi za to co sama zrobiła komu innemu 2 tygodnie po daniu owego ostrzeżenia, dlatego to wywołuje kontrowersje...jak na mój gust nalezałoby zachować twarz i przyznac swój błąd |
według mnie nikt nie powinien otrzymywac dwóch ostrzeżeń od jednego moda i tyle |
osoby z 2 ostrzeżeniami czuja sie wiecznie zagrożone że można im z miejsca podziekowac za rozmowe na tym koncie, zupełnie z nienacka... |
Cytat: |
przeważnie ostrzeżenia są dawane po sporej ilości edytowania postów, kilku PW, czy może i rozmowie na gg, jeśli ktoś łamie któryś punkt regulaminu to nie jest tak że zrobi coś raz i z nienacka ma ostrzezenie, przeważnie bo zdarzają sie dość mocne występki, typu tych punktów KleO czy wulgaryzmów Skorpiona [mówie raczej o moich ostrzezeniach] za które z miejsca są dawane ostrzeżenia bez upomnień, bo to jest zbyt duże przegięcie, nie mówiąc o tym że przeważnie świadome [ w przeciwieństwie do np. odnawiania tematów przez nowincjuszy bo sie nie znają]
|
kradziejka napisał/a: |
a no i KleO naprawdę nie oburzaj się tak ciągle, już ci pisałam na PW że nie cofnę ostrzeżenia za te punky Cornelii tak samo, jak chcesz to zmienię treść, proszę bardzo, a i NIE poproszę Bożeny o cofnięcie tego drugiego, nie wiem ile razy to powtarzać? żadnymi uwagami i docinkami tego nie zmienisz, nie lub mnie sobie jak masz na to ochotę |