Kosta napisał/a: |
Eh...
Dziewczyna stara się być lepsza od innych. Np. Opisana przez Ciebie sytuacja druga, świadczy o tym, że X ma nadzieję, że Ty będziesz miała zły numer tego kolesia. Wtedy poczuje się od Ciebie lepsza. Ja bym tam nie słuchała przechwałek. Niech sobie nosi co chce. Pozdrawiam |
Avellach napisał/a: |
nie gadaj z nia? |
Avellach napisał/a: |
mi to nigdy nie przeszkadzalo w nie rozmawianiu z jakimis pomiotami nizszego gatunku... |
Cytat: |
2. kupila spodnie za 200 zl. i co, dlatego jest gorsza? Neutral |
Dobra siedzimy i gadamy...X kituje mi że pojechała do WaWy i kupiła sobie spodnie ze 200 zł.Żal mi się takiej *Pib*X to *zła dziewczyna*... |
nasty_girl napisał/a: |
<lol>
po 1.. ktos sobie namalowal jego sprawa, ona wyrazila swoje zdanie, jej sprawa, wiec czym ty sie przejmujesz? 2. kupila spodnie za 200 zl. i co, dlatego jest gorsza? ![]() 3. chce obejrzec twoje numery? jezeli ci to przeszkadza to jej to powiedz |
Martula napisał/a: |
Hej!Mam taki problem...Mam koleżankę nazwijmy ją X.
Pierwsza scenka: Idę sobie z X i na masce samochodu jest namalowane ,,Zioło"(Każdy wie o co chodzi.)A ona wyjeżdza z tekstem: ,,Jaki ten ktoś *niemądry*.Ja bym na masce auta nigdy nie namalowała liścia Marychy!" Myślałam że jej łeb urwe...Co ją obchodzi że ktoś sobie namalował liścia marichułany...To była jego decyzija... |
Druga: Siedzimy na stole do tenisa(stołowego ![]() ,,Ej Marta masz numer komy Y?" Na to ja: ,,Mam.A co?" ,,To pokarz czy mamy takie same jego numery" |
Czy to piątek czy to świątek ona zakłada spodnie spadające z *pupy*... |
Nawet jestem zazdrosna bo ona ma kupe kasy a ja tyle nie mam |
Nikt w klasie jej nie lubi...Jeszcze próbóje moją przyjaźń zniszczyć!Dee...I...Gópia( Laughing ) |
HeyaH napisał/a: | ||
Uświadom jej, że niekoniecznie wygląda fajnie w spodniach które są na nią za duże... Poprostu. Nie powinna Cię za to zjeść. |
1 ja bym sie tak nie zachowała... |
2.chyba mnie nie zrozumiałaś...Ona zawsze kłamie... |
3.Ja sie za to wkur...na nią...Ja jej telefonu nie dotykam |