Cytat: |
moi rodzice wracali z nad morza.W pewnej wsi za słupskiem patrza a tam pełno ludzi z aparatami.zatrzymalisie iwyszli z auta a tam nagle wielkie symetryczne wypalone na polu koła.Mieszkancy mówili ze o 12 w nocy był straszny hałas.psy szczekały a nie mogli niczego zobaczyc bo było ciemno a tam nie było oswietlenia.Mam jedną fotę.czy wiezycie w ufo??? |
Czemu jak było tyle osóbw kosmosie,na marsie to czemu nikt nie widział "kosmitów". |
CZY MOŻE KOSMICI ZOSTALI WYMYŚŁENI PRZEZ LUDZKĄ WYOBRAZNIE???JA PO PROSTU NIE UWIOEZE W COS DOPUKI SAMA NIE ZOBACZE. |
Ant0nFucker napisał/a: |
To czy ludzie byli w kosmosie ostatnimi czasy wzbudza coraz wiecej watpliwosci. Stwierdzic tak mozna na podstawie wielu dowodow, ktore zostaly m. in. z pierwszej wyprawy na ksiezyc. np skad na ksiezycu wiatr ktory poruszyl flaga ameryki ;] (odsylam do zdjecia zalogi)? |
A tak swoja droga- czy czlowiek kiedykolwiek stal na marsie :/? Nie wydaje mi sie ;0 Na marsie laduje wiele sond ktore m. in. odkrywaja slady zycia (co prawda jedynie niewielkich organizmow jednokomorkowych, ale to jest niepodwazony fakt, ze na Marsie istnieje zycie). |
ecrita napisał/a: |
moi rodzice wracali z nad morza.W pewnej wsi za słupskiem patrza a tam pełno ludzi z aparatami.zatrzymalisie iwyszli z auta a tam nagle wielkie symetryczne wypalone na polu koła.Mieszkancy mówili ze o 12 w nocy był straszny hałas.psy szczekały a nie mogli niczego zobaczyc bo było ciemno a tam nie było oswietlenia.Mam jedną fotę.czy wiezycie w ufo???ja nie zupełnie.Czemu jak było tyle osóbw kosmosie,na marsie to czemu nikt nie widział "kosmitów".CZY MOŻE KOSMICI ZOSTALI WYMYŚŁENI PRZEZ LUDZKĄ WYOBRAZNIE???JA PO PROSTU NIE UWIOEZE W COS DOPUKI SAMA NIE ZOBACZE. |
Tsej napisał/a: |
ale byłoby fajnie jakby to ludzie przylecieli na ta planete z dawien dawna..tak powiedzmy 10,5 tys lat pne ![]() z reszta neandertalczyk to podobno zupełnia nie ma nic wspólnego z ludziem |
z reszta neandertalczyk to podobno zupełnia nie ma nic wspólnego z ludziem |
dobre pytanie na ktore odpowiem kolejna znana mi teoria- obcy to ludzie w pozniejszym stopniu ewolucji ;] |