Dzieci OnLine

SEKS - Proszę o pomoc doświadczone...

przytulanka - Sob 06 Sie, 2005 00:22
Temat postu: Proszę o pomoc doświadczone...
Bardzo proszę o pomoc doświadczone dziewczyny...

za pare dni wyjeżdzam do mojego chłopaka (bede z nim mieszkać przez ok tydzien). Mam przed sobą ten pierwszy raz, i wiem że TO może się stać wlasnie tam. Niestety nie załatwie sobie tabletek (a nie ma takich cudeniek bez recepty) a boje sie kozystac tylko z gumeczki... macie moze jakies sprawdzone a proste sposoby na "zapobieganie"??? dziekuje za pomoc z góry...
Mroczny_jogurt - Sob 06 Sie, 2005 00:29
Temat postu:
Zaplanujcie to przynajmniej co do dnia i wylicz sobie kiedy bedziesz miala dni nie plodne. Wtedy w polaczeniu z prezerwatywa i np stosunkiem przerywanym powinno byc ok. A jak jeszcze masz jakies watpliwosci to mozesz przejsc sie do apteki/ lekarza i spytac o jakies srodki dodatkowe, jak kapsulki (? dobrze mowie) dopochwowe czy cos takiego.
przytulanka - Sob 06 Sie, 2005 00:33
Temat postu:
no wlasnie chciałam wyliczyc sobie "te dni" ale tego też nie umiem zrobić.... :s
Anonymous - Sob 06 Sie, 2005 00:48
Temat postu:
Za stosunek przerywany ukarano Onana.
Ma... - Sob 06 Sie, 2005 10:16
Temat postu:
Może nie jestem doświadczona ale słyszałam o globułkach antykoncepcyjnych bez recepty Patentex oval:)
Anonymous - Sob 06 Sie, 2005 11:41
Temat postu:
Poszukaj o tym na internecie na pewno nie będzie trudno... po za tym obserwuj swoją wydzielinę... zawsze pozostaje wam petting jak się boisz...
Anonymous - Sob 06 Sie, 2005 12:15
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
Poszukaj o tym na internecie na pewno nie będzie trudno... po za tym obserwuj swoją wydzielinę... zawsze pozostaje wam petting jak się boisz...

Aż mi się przypomniała reklama Żywca, z hasłami "Prawie jak.."
Tutaj idealnie pasuje: Prawie jak seks ;P
Inspektor 5 - Sob 06 Sie, 2005 13:35
Temat postu:
Inspektor nr 4...prawie jak inspektor nr 5
nasty_girl - Sob 06 Sie, 2005 15:28
Temat postu:
zeby obliczyc dni plodne musisz miec regularnie okres, dokladnie w srodku cyklu masz owulacje i wtedy jest na pewno plodny, no i jescze tak z 3/4 dni wczesniej i pozniej jest mozliwosc zajscia w ciaze.. no i zawsze mozna jescze skorzystac z jakis globulek dopochwowych ..
Sebo - Sob 06 Sie, 2005 15:36
Temat postu:
kup sobie dobre gumki ze środkiem plemnkobójczym najlepiej Durex
przytulanka - Sob 06 Sie, 2005 18:42
Temat postu:
.... spoko... spróbuje w takim razie obliczyć sobie TE DNI... a o gumki to on niech zadba Wink aaa i jeszcze jedno, istnieje taka "uniwersalna" tabletka antykoncepcyjna? mogłabym poprosić kogoś o receptę (np. starszą kumpele)....
Mroczny_jogurt - Sob 06 Sie, 2005 18:47
Temat postu:
rotfl nie ;/ zeby dostac pigulki trzeba przejsc badania wiec o tym zapomnij. A poza tym nie powoluj sie przypadkiem na slowa Nasty jezeli chodzi o obliczanie dni plodnychi nie plodnych (nazywaj to po imieniu a nie "TE DNI"- zachowuj sie jak ktos dojrzaly do tych spraw) bo zostaniesz mamusia ;p
przytulanka - Sob 06 Sie, 2005 18:50
Temat postu:
To że zamiast "dni niepłodne" piszę "te dni" chyba nie świadczy o mojej niedojrzałości... Confused pozatym to forum istnieje po to żeby uzyskać pomoc i odpowiedź na pytania także jesli masz ochote poprostu po nas zjeżdzać, powstrzymaj się od głosu. Wink
nasty_girl - Sob 06 Sie, 2005 19:28
Temat postu:
ale te dni to moga byc "te plodne" "te nieplodne" i wiele wiele innych ..

a ty potwora z tego co widac sama nie wiesz kiedy sa plodne a kiedy nie wiec sie nie wypowiadaj

Schemat cyklu miesiączkowego

Anonymous - Sob 06 Sie, 2005 19:52
Temat postu:
Heh, aż mi się przypomniała dawna rozmowa z qmplem, kiedy to mieliśmy przed oczami podobny schemat. Qmpel tak ogląda, ogląda i w końcu pada hasło:
Tomek, badaj no... niby człowiek to takie super stworzenie... ale powiedz mi kur**, czemu natura nie stworzyła tak kobit, coby się z tymi sprawami męczyć nie musiały? Każdy by z tego skorzystał.
No i co tu mówić... dobre pytanie, i tyle Razz
Mroczny_jogurt - Sob 06 Sie, 2005 23:13
Temat postu:
przestancie na kazde zdanie nie pasujace wam mowic, ze forum jest po to, zeby pomagac bo sie porzygam. A to ze mowisz "TO" zamiasy sex, "TE DNI" zamiast dni plodne i nie plodne swiedczy o Twojej niedojrzalosci ;p nasty- przeanalizuj swoja poprzednia wypowiedz i porownaj ja do powyzszego schematu a moze sama zaczaisz o co mi chodzilo.
przytulanka - Nie 07 Sie, 2005 17:53
Temat postu:
Dzieki wielkie dla Nasty za schemat. Smile a co to dojrzałości to ja mimo wszystko inaczej postrzegam ludzi dojrzałych... dla mnie nie ma znaczenia czy pisze: "mozemy zacząć uprawiać seks" czy "może się to stać" :s
Anonymous - Nie 07 Sie, 2005 18:19
Temat postu:
Już takie Czy to zrobimy? jest 100kroć dojrzalsze od prostackiego Chodź się popieprzyć/pobzykać/pociumciać.
przytulanka - Nie 07 Sie, 2005 18:29
Temat postu:
popieram 1000krotnie Wink
nasty_girl - Nie 07 Sie, 2005 18:30
Temat postu:
antonfucker to ty chyba nie potrafisz czytac ze zrozumieniem.. napisalam dokladnie jak na schemacie ktory wkleilam, w koncu nim sie kierowalam ze w srodku cyklu jest jajeczkowanie no i od 3/4 dni przed jajeczkowaniem do 3/4 dni po jajeczkowaniu sa dni plodne.. (pisze 3/4 poniewaz w ksiazce pisalo ze 4, a pani nas uczyla ze 3, i kazala zmienic na 3.. )
nidhogg - Wto 09 Sie, 2005 00:16
Temat postu:
Bosz, daruj sobie wyliczanie dni, szcegolnie jesli masz tydzien na ten wyjazd i szcegolnie jesli ma tobyc Twoj pierwsz raz - zaplikujesz sobie dodatkowa zupelnie niepotrzeba porcje stresu. Wlasnie z takiego wyliczania biorta siep otem nastoletnie mamuski. Prezerwatywa + globulka w ewentualnoisci zdecydowanie wystarcza.
Pan_Feanor - Pon 22 Sie, 2005 10:31
Temat postu:
przytulanka napisał/a:
.... spoko... spróbuje w takim razie obliczyć sobie TE DNI... a o gumki to on niech zadba Wink aaa i jeszcze jedno, istnieje taka "uniwersalna" tabletka antykoncepcyjna? mogłabym poprosić kogoś o receptę (np. starszą kumpele)....

"Niech o gumki to on zadba" Pięknie misiaczku dokładnie pięknie.... znając życie neibędzie ich miał i co w tedy ? Niekoniecznie bedzie mu sie wtedy chciało skoczyć do sklepu a ty ulegniesz chwili... to co pisze możę wydawać ci się śmieszne... obyś niemusiałą się przekonywać robaczku...
Mroczny_jogurt - Pon 22 Sie, 2005 10:35
Temat postu:
bo o tym sie rozmawia przed stosunkiem a nie milczy, i liczy na to, ze facet (ahahaha facet!) o tym pomysli ;]

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group