Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - Bayer Full - najlepsza muzyka

Anonymous - Sro 13 Lip, 2005 16:08
Temat postu: Bayer Full - najlepsza muzyka
bardzo lubię słuchac Boysów oraz BayerFull. mają bardzo fajne piosenki. przy tej muzyce można potańczyć na imprezach w remizie i taki koleś w Boysach extra śpiewa. kto z Was słucha tych zespołów? chętnie poznam innych fanów!!!!!!!! no a jak chcecie pogadać to możecie też zadzwonić to powiem Wam jakie mam ich płyty (oczywiście piratów nie sprzedaję): 696-594-312
Crimson Lady - Sro 13 Lip, 2005 16:38
Temat postu:
miejscami to ten świniak mnie przeraża. ;o
Anonymous - Sro 13 Lip, 2005 18:13
Temat postu:
Mnie ciekawi, czym ofiara (właściciel tego numeru) tym razem zawiniła Porkyemu.
Nikita - Sro 13 Lip, 2005 19:49
Temat postu:
Nie no ... widać, że inspektor po raz kolejny robi sobie z nas 'jaja' ;//
somebody - Sro 13 Lip, 2005 20:06
Temat postu:
Umrzyj w bolach z Boysami nastawionymi na full.
opętana - Sro 13 Lip, 2005 20:52
Temat postu:
bo nie ma to jak weekendowa dżampreza w remizie nie ? ;P
Anonymous - Czw 14 Lip, 2005 17:01
Temat postu:
opętana napisał/a:
bo nie ma to jak weekendowa dżampreza w remizie nie ? ;P

No co, ja tam nie mam nic do strażaków. Oni wiedzą jak się imprezy robi Very Happy
Anonymous - Czw 14 Lip, 2005 19:50
Temat postu:
Nie słucham, bo mój chomik tego nie lubi Razz
Kinga - Czw 14 Lip, 2005 23:22
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
Nie słucham, bo mój chomik tego nie lubi Razz

No ale co to jest z tym Spra ... Ee CHomikiem ? ... Co to za akcja wogole jest ze ty ciągle tylko o chomiku ? ... < rotfl >
Anonymous - Czw 14 Lip, 2005 23:24
Temat postu:
Eeee... sama nie wiem postanowiłam wprowadzić kolorki na tym forum a więc postanowiła ze do moich wypowiedzi czasem ędzie sie dołączał komentarz chomika... ew. mówiąc czasem w jakiejś sprawie o chomiku będą to zgryźliwe uwagi... jak na raize staram się zareklamować Igora
WChE Igor: "Niaf, niaf"
Anonymous - Czw 14 Lip, 2005 23:59
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:

WChE Igor: "Niaf, niaf"

Fajnie, może się z tym całym Igorem dogadamy Razz

Igor! Chrum, chrum!
Anonymous - Pią 12 Sie, 2005 16:23
Temat postu:
Moja Pysia na to najwyżej może powiedzieć "Pii! Pii! Pii!". Zawsze tak robi. A Karlik nigdy się nie udziela, chyba, że coś mu nie pasi. Z niego taki niemowa. Zdjęcia możecie oglądnąć w albumie. Odrazu mówię, że Dixi i Blondyna odeszły... ;(

A co do Bajer Full i Boysów, to chcę dołączyć jeszcze Papa Dance. Przy tym moje mychy próbują popełnić samobójstwo na kołowrotku :>
kicp - Pią 12 Sie, 2005 16:29
Temat postu:
inspektor_4: z calym szacunkiem, nie znam cie, ale po tej, jak widać nie pierwszej próbie robienia sobie *BARDZO* śmiesznych żarcików, jestem zmuszony nazwać cię ograniczonym umysłowo. Dajcie mu bana.
Anonymous - Sob 13 Sie, 2005 17:52
Temat postu:
kicp, najpierw trzeba upomniec a nie tak znienacka dac bana.. zreszta cos przesadzasz, zawsze mozna usunac temat gdy jest potrzeba ;]

Jeszcze chce dodac Happy End z piosenką "Jak się masz kochanie". Wiem, jaki zespół to śpiewa dzięki reklamy.tv ;D
mistrz_bartek - Sob 13 Sie, 2005 18:26
Temat postu: Re: Bayer Full - najlepsza muzyka
inspektor_nr4 napisał/a:
bardzo lubię słuchac Boysów oraz BayerFull. mają bardzo fajne piosenki. przy tej muzyce można potańczyć na imprezach w remizie i taki koleś w Boysach extra śpiewa. kto z Was słucha tych zespołów? chętnie poznam innych fanów!!!!!!!! no a jak chcecie pogadać to możecie też zadzwonić to powiem Wam jakie mam ich płyty (oczywiście piratów nie sprzedaję): 696-594-312

Ja nie słucham dosco polo ale niektóre piosenki wpadają w ucho. Zespoły disco polo raczej w Polsce są dyskryminowane i nie modne szczególnie w miastach.
Anonymous - Sob 13 Sie, 2005 19:01
Temat postu:
Taa, a wieś tanczy i spiewa ;d
mistrz_bartek - Sob 13 Sie, 2005 23:22
Temat postu:
KleO napisał/a:
Taa, a wieś tanczy i spiewa ;d

na wsiach nie raz widziałem reklamy bayer full (raczej ogłoszenia) a w miastach nigdy.
Zespoły disco polo robią takie pieniądze że...
Anonymous - Nie 14 Sie, 2005 09:04
Temat postu:
Pieniądze... za takie coś dostają tyle kasy... A normalne zespoły/wokaliści? Mniej, ze grają normalną muzykę? :d

Majteczki w kropeczki, łohohoho, w niebieskie wstążeczki, łohohoho.
Staniczki w guziczki.. Bayer Full był w Szansie na Sukces i śpiewali to uczestnicy programu.. co za porażka ;P
Anonymous - Nie 14 Sie, 2005 21:19
Temat postu:
<lol>
siabada mydelko faa
Anonymous - Pon 15 Sie, 2005 09:31
Temat postu:
Niee, to nie tak leciało ;P
Sialala, sialala, sialala, mydełko FA! Razz
kicp - Pon 15 Sie, 2005 10:45
Temat postu:
żałosne.
Anonymous - Pon 15 Sie, 2005 12:09
Temat postu:
jak się jest na imprezie w remizie po kilku kielichach (do modów: chodzi o wodę mineralną) to przy właśnie takiej muzyce wszyscy się najlepiej bawią Razz z doświadczenia wiem, że nieźle jest jak ktoś zapuści Boysów albo Żiżeja Skwarkę Very Happy
Anonymous - Pon 15 Sie, 2005 20:48
Temat postu:
ta muzyka jest denna, a po pijaku to i krowa moze byc laska 90/60/90

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group