Dzieci OnLine

Do śmiechu - the simpson, south park, sąsiedzi, beavis and butt head ;D

Anonymous - Nie 10 Lip, 2005 11:05
Temat postu: the simpson, south park, sąsiedzi, beavis and butt head ;D
Co sądzicie o tych filmo-bajkach Razz według mnie to jest po prostu świetne Razz dooh! ;p
Co lubisz z najbardziej z tych wymienionych?
opętana - Nie 10 Lip, 2005 12:22
Temat postu:
beavis & butt-head <lol> buahahah to jest poprostu swietne :>
Anonymous - Nie 10 Lip, 2005 14:31
Temat postu:
zgadzam sie z opetana biggrin
widzialam tylko 1 odcinek
ale są extra Razz
panienka_wierzba - Nie 10 Lip, 2005 14:35
Temat postu:
ja wprost kocham south parka beavis'a & butt head'a i simpsonów
bajki dla starszych i doroslych odbiorców
frigg - Nie 10 Lip, 2005 20:05
Temat postu:
zdecydowanie SP, a w SP moja ulubiona postacia jest timmy - mamy z nid kolezanke ktora go swietnie udaje Smile
i sasiadow lubie, bo jak bylam mala to lecialo to jako dobranocka, wiec czuje nostalgie
opętana - Nie 10 Lip, 2005 20:24
Temat postu:
jak w tv leciał SP to zawsze musiałam przegapić ;P ale mam niektore piosenki na kompie o! ;>
Nikita - Nie 10 Lip, 2005 20:29
Temat postu:
eee ... o czym wy mówicie? Razz na jakich kanałach lecą te filmo-bajki?
opętana - Nie 10 Lip, 2005 20:52
Temat postu:
hm beavis & butt-head leci na MTV niemieckim u mnie, a south park nieraz leciał na TV4... zresztą nie wiem jak pozostałe
panienka_wierzba - Nie 10 Lip, 2005 21:21
Temat postu:
frigg napisał/a:
zdecydowanie SP, a w SP moja ulubiona postacia jest timmy - mamy z nid kolezanke ktora go swietnie udaje Smile
i sasiadow lubie, bo jak bylam mala to lecialo to jako dobranocka, wiec czuje nostalgie
doskonale timmie'go udaje rowniez moj brat..
a odcinek pt. 'Timmy and the lords of underground' jest moim ulubionym
Anonymous - Nie 10 Lip, 2005 21:46
Temat postu:
[cenzura] nie sie znacie...lepszy jest/był Kenny
somebody - Pon 11 Lip, 2005 01:49
Temat postu:
"Oh my God!You killed Kenny!"
Nikita - Pon 11 Lip, 2005 09:49
Temat postu:
opętana napisał/a:
hm beavis & butt-head leci na MTV niemieckim u mnie, a south park nieraz leciał na TV4... zresztą nie wiem jak pozostałe

Ahaa ... Ja mam tylko TVP 1,2,3, Polsat i czasem TVN Razz
Anonymous - Wto 12 Lip, 2005 17:18
Temat postu:
z eMule Kazy itd mozna ściągnąć odcinki tych filmo-bajek, mam tego bardzo duzo Wink
opętana - Wto 12 Lip, 2005 17:27
Temat postu:
a Happy Three Friends ? ;> muahahha dobre to jest ^^
Ombre w Pelerynie - Czw 14 Lip, 2005 14:28
Temat postu:
Nikita napisał/a:
eee ... o czym wy mówicie? Razz na jakich kanałach lecą te filmo-bajki?

Zaczeła się od nowa seria SP na C+
B&B można znaleść na różnych MTV, kiedyś leciało na MTV Classic, nie wiem czy jeszcze leci
The Simpsons było na Fox Kids, podobno mają wznowić, ale ja nie wierze:P

Poza wymienionnymi, fajna jest jeszcze Daria=] (kreci sie po MTV)
Anonymous - Czw 14 Lip, 2005 14:36
Temat postu:
opętana napisał/a:
a Happy Three Friends ? ;> muahahha dobre to jest ^^

roooooooootfl biggrin zgadzam sie xD
krwawe xd
Ombre w Pelerynie - Czw 14 Lip, 2005 14:50
Temat postu:
Negative! HTF mi się bardzo nie podoba. Po prostu jest nudne i przy tym się śpi.:/
Anonymous - Czw 14 Lip, 2005 14:52
Temat postu:
Cytat:
Negative! HTF mi się bardzo nie podoba. Po prostu jest nudne i przy tym się śpi.:/
ciakwe czy dostane za to ostrzeżenie ale tu nie można sie nie zgodzić ze mną...jesteś kretynem w całej swej mierze i to potwierdza wyraźnie tą teze powstałą uprzednio na podstawie istenienia tematu"Power gejming" czy Power gaming"
Ombre w Pelerynie - Czw 14 Lip, 2005 15:11
Temat postu:
Swój wyczuwa swego na odległość? Krótka piłka, byłeś kiedyś na jakimś powarzniejszym forum rpg? np. Poltera lub dnd.pl? Zaczerpnąłem ten temat z tamtąd, gdzie gracze są na prawde pr0. Widocznie ty na tyle jesteś niedświadczone, że po prostu nie umiesz się sensownie wypowiedzieć na ten temat i amen. Ja jestem przeciw temu rzeby dostawał ostrzeżenie... po prostu wyraził swoje zdanie i tyle, a to że było dziecinne i offtopicujące, to jego sprawa. Taka rada na przyszłość: Jeśli chcesz mnie urazić, to wysil się bardziej, bo takie plebsowe i ignoranckie teksty możesz zachowywać dla swoich kręgów.
Przepraszam za Offtopic.
Anonymous - Czw 14 Lip, 2005 15:39
Temat postu:
Jakiego poltera? Ty se czerp wiedzę z poltera, ja wolę z portera.
Anonymous - Czw 14 Lip, 2005 15:47
Temat postu:
pewnych osób nie da sie urazić bo nie rozumieja dlaczego to sie robi
po co mi forum rpg...? jak każde forum rozmowy kończa sie na głupotach, z reszta co to za autorytet...gra towarzyska a na forumsie szuka doświadczenia!, nieczego sobie śmiechowice!
jezeli tak grają jak opisałeś to nie są "pr0" ( <---chyba, że to oznacza upośledzeni)
Cytat:
po prostu wyraził swoje zdanie i tyle, a to że było dziecinne i offtopicujące, to jego sprawa
mysle że jednak to twoja sprawa, a co do dziecinności to gdybys poczytał jeden temat wiecej z moimi wypowiedziami zamiast jakiegoś forum rpg to bys zauwazył że moje wypowiedzi nie są dziecinne, a juz na pewnie w porównaniu z maniakiem prymitywności, bo czymże jest uważanie ludzi za obecnych transcendentalnie w świecie fantasy na powłoce profanum(załapałes cyz powtórzyc dziecinniej?)
''swój wyczuwa swego''-tez grałem jakiś czas naiwnie-ale tego nie propagowałem( i ten cytat tylko taka może oznaczać prawde
plebsowe-jezeli znasz to pojęcie to winieneś wiedziec ze członka proletariatu raczej nie byłoby stac na komputer
ignoranckie-wierz mi, mało wierz o fantastyce

hmmm-ja to jednak mam ambicje, co nie, frigg?
Anonymous - Czw 14 Lip, 2005 19:53
Temat postu:
The Simpson jak bylam mała to obejrzałam wszystkie odcinki teraz jak mam jak to się czsem do czegoś dorwę
South Parku widziałam tylko kilka, ale wymiatały
opętana - Sob 16 Lip, 2005 14:35
Temat postu:
ale ja i tak wole beavis'a ;p a htf jest tez fajne ;>
celebrity deathmatch tez jest fajne tyle, ze to juz nie bajka... ;p
Crakken - Pią 19 Sie, 2005 10:24
Temat postu:
Do informacji: Celebrity Deathmatch, Beavis&Butthead, Happy Tree Friends swojego czasu leciało na MTV późnym wieczorem. Teraz też leci w wydzielonych "seansach" jakkolwiek, kiedyś leciało "luzem" tzn. czasami leciało a czasami nie(jak leciało to różne dni). Tak, te programy są fajne, ale mimo wszystko wolę Viva la Bam, Jackass oraz Wildboyz (również via MTV).

PS1: nie poparzyłem na datę ^^*...
PS2: Wydawało mi się że kiedyś już miałem tu posta o podobnej treści...
Anonymous - Pią 02 Wrz, 2005 09:58
Temat postu:
Widziałam tylko "south park" - zjebany jest ;PP
Anonymous - Pią 02 Wrz, 2005 18:07
Temat postu:
Cytat:
Widziałam tylko "south park" - zjebany jest ;PP

Za taka herezje powinno Cie spotkac to co Kenny'ego w kazdym odcinku ; (

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group