| Cytat: | 
| Słuchajcie, Marcia10 (czyli ja ocz.) to nie jest jakaś *ciach* 10 latka(juz 11) co jest jakims mamisynkiem, lizusem itp. Wręcz odwrotnie. | 
| Stokrotka napisał/a: | 
| A może on a niechce sobie zmienić nicku z 10 na 11 ?  | 	
| no widisz.. powinnam byc detektywem:d nic przedemnie sie nie ukryje.. no a co do kreskowiki.. no wiesz 11 letnim dziewczynka nie wypada ogladac tego samo co 10 letnim.. jescze by sie kolezanki smialy.. trzeba ogladc cos powazniejszego:d np to co ma w avie zamiasat agentek:)    
 | 	
| z tego wychodzi uwazanie, ze jesli ktos jest starszy to jest bardziej dojrzaly psychicznie i madrzejszy buhehe | 
| a mzoe zmieni na Marcia20? biggrin | 
| nom... moze z 10 na 12.... albo 10,5 Razz | 
| ja sobie zrobie nick shaleniec8 ^^ jakies to ebdzie fascynujace ;p | 
| ktoś ma coś do różowego? | 
| Shaleniec napisał/a: | 
| różowy fajny kolor;p  mam kilka ubran rozowych, ale nie wszystkie:/ moim zdaniem to glupie, ze niektore dziewycnzy sie tylko i wylacznie na rozowo ubieraja   | 	
| Shaleniec napisał/a: | 
| wez.. jak patrzysz co czlowiek ma na soibe a nie na to jaki jest to jestes starsznie plytki:P poza tym posiadnaie dwoch rozowych bluzek nie czyni mnie gorszje od innych, nie?;p | 
| Shana napisał/a: | 
| więc, co do tematu ;P marciu, zagadaj z moderatorami tego forum, może zmienią ci nicka. | 
| 
 staram sie nie offtopować xD  | 	
| więc, co do tematu ;P marciu, zagadaj z moderatorami tego forum, może zmienią ci nicka. albo po prostu jeszcze raz się zaloguj na nim, tylko po prostu z innym nickiem  staram sie nie offtopować xD  |