Dzieci OnLine
SONDY ANKIETY - Czy często oglądacie reklamy?
Anonymous - Sro 22 Cze, 2005 08:29
Temat postu: Czy często oglądacie reklamy?
Czy często oglądacie reklamy? Mi, jak się jakaś spodoba, to oglądam ją non stop. Ale jedna uwaga! Leci baaaardzo ciekawy film, 5 min. do końca, a teraz mają np. rozwiązać jakąś zagadkę, no i ... reklama
Co to ma być? Ja przez takie coś zniechęciłam się do reklam. Nie jest to ciekawa sytuacja...
Anonymous - Sro 22 Cze, 2005 12:09
Temat postu:
jak leca reklamy to zazwyczaj je olewam i zajmuje sie kompem.
Nikita - Sro 22 Cze, 2005 12:22
Temat postu:
Ja zazwyczaj oglądam telewizję po dwudziestej...wtedy leci najwięcej reklam..Czasem zdarza się, że na wszystkich kanałach lecą reklamy...Wtedy nie mam wyjścia i najczęściej idę do kompa
Naomi - Sro 22 Cze, 2005 12:59
Temat postu:
Czsami oglądam jak nie ma co robić. =/
Anonymous - Sro 22 Cze, 2005 13:09
Temat postu:
NeveR
Crimson Lady - Sro 22 Cze, 2005 15:58
Temat postu:
lul. ;p jaki temat.
jak nie ma innego wyjscia, to ogladam. ale najbardziej denerwujacy jest fakt, ze te reklamy robia sie coraz dluzsze. ostatnio na polsacie trwaly 10 minut. na tvn bywa, ze i po 15 trwaja. ku*wicy idzie dostac. blah.
nie-znosze-reklam.
opętana - Sro 22 Cze, 2005 16:08
Temat postu:
Puszczają jak najwięcej reklam bo wlasciciele tych reklam im za to płacą ;p chamy no
ogladam reklamy, ale czasami.
Elun - Sro 22 Cze, 2005 22:17
Temat postu:
ja patrze na nie, jak leca wczasie filmu, ktory akurat ogladam. Ale jak leca one z jakies 5 min, to po tych 5 minutach ogladania reklam nawet zapominam, jaki film ja tak wlasciwie ogladam.
Kilkanascie lat temu bylo fajnie, zero reklam.
nasty_girl - Sro 22 Cze, 2005 22:46
Temat postu:
nienawidze reklam.. zazwyczaj se beznadziejne.. przerywaja filmy.. czasami jakas (co sie zdarza zadko mi sie podoba) ale ostatnio to chyba stwierdzili ze im glupsza tym lepsza wiec nie ma co ogladac
Elun - Sro 22 Cze, 2005 22:50
Temat postu:
ja jak juz to wole jakies durnowate reklamy, przynajmniej mozna sie posmiac. Im bardziej pomyslowa, tym lepsza
a nie taki nudy typu: reklama plytek podlogowych, czy nowego preznetu w czasopismie, albo jakas margaryna.
nasty_girl - Sro 22 Cze, 2005 23:24
Temat postu:
ale ty typu kopytko to tylko glupota.. czasami moze to i smieszy.. ale jak sie ciagle slyszy kopytko albo van gogh to juz przestaje bys smieszne i robi sie nudne.. dlatego nie powinni puszczac tych samych reklam co 40 min;/
Shaleniec - Czw 23 Cze, 2005 07:30
Temat postu:
kopytko wymiata!!
albo GROSZ DO GROSZA A BĘDZIE KOKOSZA
!!! grosz za eSeMeSa!!!
Elun - Czw 23 Cze, 2005 07:40
Temat postu:
w koncu kazda reklama i tak stanie sie nudna, bo tak praktycznie to kazda widzi sie pare razy dziennie, tak czasem nawet przez pare tygodni. Reklamy to powinni zmieniac co tydzien i juz wiecej nie puszczac poprzednich :]
nasty_girl - Czw 23 Cze, 2005 10:03
Temat postu:
taaaa i tarzany nisko lataja..
sylvia - Czw 23 Cze, 2005 12:05
Temat postu:
jak jesteś w tak- taku dłużej
to jest fajne, i wszyscy to teraz spiewają!
nasty_girl - Czw 23 Cze, 2005 12:10
Temat postu:
tak.. moim pijanym kolega sie wczoraj wkrecili i chodzili spiewali.. (nie duzo gorzej od wojewodzkiego.. lol)
Anonymous - Czw 23 Cze, 2005 13:19
Temat postu:
Te osoby, co grają w tej reklamie, totalnie się kompromitują. I nie ma w niej żadnego sensu!
nasty_girl - Czw 23 Cze, 2005 14:48
Temat postu:
hm.. ciekawa jestem jak by wojewodzki skomentowal kogos kto by np przyszedl do idola i zaspiewal podobnie do niego..
Shaleniec - Czw 23 Cze, 2005 22:07
Temat postu:
"oh jak wspaniale spiewasz? no zupelnie jak ja! co za talent!"
TomcioMag - Pon 04 Lip, 2005 18:41
Temat postu:
ja to bardzo zadko oglądam reklamy bo niektóej sa załosne -_- np ta reklama nałęczowianki normalnie ZENADA!!!!
ale niekótre to śa de best ;d np kiedys reklama Snickera "tanio kupiłe, duzo kupiłem, teraz bede jaaaaaaaaaadł "
albo te wszystkie reklamy simplusa z kolesiami z kabaretu MUMIO tez są spoko
ale i tak TVP 1 i 2 są de best bo podczas filmu nie ma reklam i sie fajnie ogląda.. tylko ze oni zadka ciekawe filmy puszczają....
mistrz_bartek - Nie 14 Sie, 2005 22:01
Temat postu:
nie nawidze reklam
nasty_girl - Wto 16 Sie, 2005 11:35
Temat postu:
jescze reklama, dwie to by mogly leciec.. ale jak reklamy leca 12 min (ostatnio sprawdzalam:d) i w ciagu filmu jest kilka takich przerw to naprawde nerwicy mozna dostac..
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group