Dzieci OnLine

SEKS - Trudne pytanie...

Donieq - Pią 20 Maj, 2005 11:34
Temat postu: Trudne pytanie...
Ostatnim czasie pochłaniając nowe doświadczenia życiowe...doszłem do wniosku ,że wszystko podkreślam WSZYSTKO da się kupić...Mam pytanie....Za ile spędzilibyście noc z 55 letnią (lub letnim) partnerem????
Yarpen_Abbil - Pią 20 Maj, 2005 12:05
Temat postu:
Kurde, wiesz co??

To już nie jest śmieszne i NIE WSZYSTKO DA SIĘ KUPIĆ!!!

To pytanie świadczy o tym, że jeszcze do końca nie dojrzałeś, albo masz BARDZO zniekształcony obraz świata....
Anonymous - Pią 20 Maj, 2005 12:06
Temat postu:
Cytat:
Doszłem
do wniosku że ten temat jest kretyński. To chyba sprawa indywidualna.
Donieq - Pią 20 Maj, 2005 12:39
Temat postu: Kochany Sąsiedzie z góry :P (Yarpenie:P)
Widze ,że mnie ostro zaatakowałeś mówiąc ,że "jestem niedojrzały i mam zjebany pogląd na świat " czy coś takiego. No to spójrz. Jest sobie małżeństwo. Razem zarabiają po 1400zl (zjebany pogląd na świat!). Mają 3 dzieci (no to przecież też nie nasz świat!!!). Nie starcza im do 1. (no przecież u nas na świecie wszyscy są bogaci i nikt nie głoduje ani nie jest biedny!!!). Żona dostaje propozycje jednej nocy z bogatym 68 latkiem. No i to wszystko może odmienić ich życie , dzieci będą miały co jeść , nie zaznają ubóstwa....

No yhm troche dziwnie według mnie to zinterpretowałeś..... Ale każdy ma swoje zdanie i je uszanuje...[/i]
Yarpen_Abbil - Pią 20 Maj, 2005 12:42
Temat postu:
Hmmmmmm....... Naoglądałeś się "Niemoralnej Propozycji..."....

Wiesz... Co innego zadać takie pytanie małżeństwu zarazbiającemu 1400zł. i mającemu 3 dzieci, a co innego postawić to pytanie na forum, w dodatku "DZIECI-OnLine"!!!

Pozatym trzeba zaznaczyć, że chodzi tutaj o sytuację nędzy...

Nędza potrafi pchnąć ludzi do różnych rzeczy, między innymi prostytucji....

Następnym razem ZAZNACZ TO!!!
Donieq - Pią 20 Maj, 2005 12:53
Temat postu: Hehehehe....
Nie no forum "Dzieci On-line " ale jak 12 latki rozmawiają jaka pozycja jest najlepsza albo cos w tym stylu to też jest git Smile
Ona89 - Pią 20 Maj, 2005 12:58
Temat postu:
Wiadomo, że sytuacja finansowa może "popchnąć" nas do różnych czynów, ale zadałeś pytanie
Cytat:
Za ile spędzilibyście noc z 55 letnią (lub letnim) partnerem????
Chyba nie tylko mi trudno na nie odpowiedzieć. Fakt, że coraz częściej nawet nastolatki zarabiają w taki sposób, ale na tym forum jest dużo osób w wieku 12-14 lat i wątpię, żeby one kiedykolwiek zastanawiały się nad tym, a więc nie powiem ile bym wzięła za noc z 55 letnim partnerem, bo nie wiem nawet ile bym wzięła za jakąkolwiek noc, chociaż wiem, że do takiej nocy nigdy nie dojdzie Wink
Yarpen_Abbil - Pią 20 Maj, 2005 13:03
Temat postu:
Dokładnie Wink !!!

Skoro to niemożliwe, to po co wogóle się nad tym zastanawiać i stawiać takie pytania...?!
codi - Pią 20 Maj, 2005 16:09
Temat postu: Re: Trudne pytanie...
Donieq napisał/a:
Ostatnim czasie pochłaniając nowe doświadczenia życiowe...doszłem do wniosku ,że wszystko podkreślam WSZYSTKO da się kupić...Mam pytanie....Za ile spędzilibyście noc z 55 letnią (lub letnim) partnerem????

Ja za 50 000 zł na luzie Cool .
xDD.
Kinga - Sob 21 Maj, 2005 17:32
Temat postu: Re: Trudne pytanie...
Donieq napisał/a:

BUahaHAHhahHHAHAHHHAHhahHHAHHAHhHAHHAHhaHHAHAHhahHAHHAHHAHhHhahHAHHAHHAHHAhHHAhhHAH

Mhm ... za NIC ... 55 lat = = <ROTFL> !!

Ja powiem szczerze ze ... pdobaja mis ie tacy starsi o jakies 20 lat czyli maja 35 :> Ale to juz jest graniczna liczba Smile
I przyznam ze tu to jesczez jeszcze Wink ... Leczy sie takie cos ? biggrin Hehehhh biggrin

Ale wyzej juz niet niet niet = =

Zreszta spedzic noc za kase ?? = =
Moze mi sie poglądy kiedys zmienia ... oby nie ... przynajmniej jesli chodizo tę sprawę ...
ale ... obecnie ... nie ma mowy o nocy za pieniądze ...
Mam szacunek do swojego ciala ... nie moglabym sie sprzedać
nasty_girl - Sob 21 Maj, 2005 18:12
Temat postu:
55 lat.. tacy faceci juz nie zawsze sprawni przeciez sa.. Razz
Anonymous - Sob 21 Maj, 2005 18:37
Temat postu:
1.spędzasz noc...co w czasie tej nocy robisz to twój interes biggrin może upłynąć na rozmowie biggrin
2.kinga ile masz lat 35-10=25...?
3.madonna jest wciąż atrakcyjna :>
nasty_girl - Sob 21 Maj, 2005 18:43
Temat postu:
no jak by sie czepic szczegolu to rzeczywiscie spedzenie nocy nie wiaze sie z sexem, ale zapewno wlasnie to autor pytania mial na mysli.

no wlasnie kinga cos ci sie chyba pomylily cyferki Razz
Kinga - Sob 21 Maj, 2005 18:59
Temat postu:
O sorry Razz granica 20 lat Wink

Nie no niezla jestem Wink
Anonymous - Pon 06 Cze, 2005 09:09
Temat postu:
Nigdy. 55 lat? Boze drogi.

Kinga - widze, ze nie tylko ja mam slabosc do starszych facetow ;]Razz
Akacja12 - Pon 06 Cze, 2005 13:24
Temat postu:
Ja myśle że góra 25 lat Razz
Keeveek - Pon 06 Cze, 2005 15:24
Temat postu:
55 letnią partnerką.. hmm.. jak to mówił Stiffmeister.. 'ważne, że na dole jest co trzeba' . Albo 'potwór, nie potwór, wazne, ze ma..' Wink myśle, że jakiś milion bucksów by starczył na pokrycie drobnych wydatków
Elun - Pon 06 Cze, 2005 16:21
Temat postu:
gosh w zyciu.
nie mam ochoty pozniej brzydzic sie wlasnego ciala.

Cytat:
Ostatnim czasie pochłaniając nowe doświadczenia życiowe...doszłem do wniosku ,że wszystko podkreślam WSZYSTKO da się kupić...

a kupisz zdrowie dla mojej matki??????????????
bede ci wdzieczna, jesli wyslesz poczta, oby jak najszybciej.
Sebo - Nie 12 Cze, 2005 01:06
Temat postu:
nie da się wszystkiego kupić, a z 55 latką bym sie napewno nie przespał po pierwsze obrzydza mnie to, a po drugie mam dziewczyne którą kocham i nie mógłbym jej czegoś takiego zrobić
Inspektor 5 - Wto 02 Sie, 2005 16:58
Temat postu:
Inspektor nr.4 ty PROSTAQ!!

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group