Dzieci OnLine

Do śmiechu - Moze nie na temat..... ale gdzies to trzeba dac!

Marcia10 - Pią 13 Maj, 2005 18:54
Temat postu: Moze nie na temat..... ale gdzies to trzeba dac!
www.sp2.funtest.pl
To funtest o mojej szkole. zrobil go jakis palant z naszej szkole. ale przejrzec mozna. Umiescilam to tu bo nie wiedzialam gdzie a chciallam zeby ktos to ogladal. A tak przy okazji wejdzcie na moj funtest www.cliferry.funtest.pl
Anonymous - Pią 13 Maj, 2005 19:33
Temat postu:
powiedz mi słońce czy ja jestem aż takim burakiem że mnie twój humor nie śmieszy?
zazulita - Pią 13 Maj, 2005 20:07
Temat postu:
<żałosne> mnie tez ten test jakos nie smieszy Rolling Eyes
Elun - Pią 13 Maj, 2005 20:10
Temat postu:
eee test zwykly jak kazdy inny. Nawet pytania byly zwykle typu "co naucza pani xxx?"
to jest smieszne?
Anonymous - Pią 13 Maj, 2005 21:02
Temat postu:
hehe dziwicie sie :/ zamieszczacie śmieszna linki zwiazane w jakis sposob z marcia i rozmowy z nią to ona chce odwrocic uwage...
eh..
Kinga - Pią 13 Maj, 2005 21:04
Temat postu:
Dobra to ja zapraszam Razz

http://shiz1.funtest.pl
http://shiz2.funtest.pl
Anonymous - Pią 13 Maj, 2005 21:20
Temat postu:
I wejdźcie na mój! http://ajntro.funtest.pl
Anonymous - Pią 13 Maj, 2005 23:05
Temat postu:
a mój , a mój!!!

wygrywa ten komu sie najszybciej załaduje..podawajcie swoje wyniki (będą wyświetlone)

http://www.ebaumsworld.com/flash/fwordflash.html
Anonymous - Pią 13 Maj, 2005 23:09
Temat postu:
www.gabra.funtest.pl
ale off biggrin
Anonymous - Pią 13 Maj, 2005 23:22
Temat postu:
zaraz przeciez temat jest "może nie na temat"
to czego więcej chcieć...można pisac o wszystkim

wiecie ja to wogule bardzo lubie wsuwac cytryne ale najbardziej wkręca mnie siedzenie przy odkurzaczu i dostawanie gęsiej skórki

szedł Mozart i ....Bach!!!!

jednakże chciałem zaznaczyć że dojrzewanie pąków tulipanu wygląda przecudnie...ta otwierająca sie przecudnie wczesnym rankiem wnęka która wciąż jeszcze wilgotna od rosy jest tak gładka iż najwprawniejszy świerszcz musi uwazać by wchodząc do wnentrza kielicha nie osunąć sie i zjechać niżej wgłąb listowia gdzie czeka na niego czarna, nieprzyjmena i oslizła ziemia od zroszonego niemal błota,
ów owad gdy nurkuje po niebiańsko słodki nektar zanurza najpierw łepek, wiele rysykując gdyż może ugrzęznąć wśród mięciutkiej wyściółki samego łoża pełnego nektaru, jakim jest samo dno okwiatu...jednakże by dostac sie do tej wymarzonej zdobycznej ziemi obiecanej, musi przedżeć sie przez długie na wiele cali pręciki, które tylko wprawny podróznik kręcąc sie, wchodząc to raz głebiej a raz wycofując sie na krok, by nie podrażnić zbiorników z pyłkiem gdyż wtedy stanie sie biernym nosicielem nasionka kwiecia i wbrew swej woli uniznym rozpłodowcem !
Anonymous - Pią 13 Maj, 2005 23:35
Temat postu:
mnie to nie rozsmieszylo = =
przepraszam ide spac dobranoc uaaa
panienka_wierzba - Sob 14 Maj, 2005 10:16
Temat postu:
Tsej napisał/a:
jednakże chciałem zaznaczyć że dojrzewanie pąków tulipanu wygląda przecudnie...ta otwierająca sie przecudnie wczesnym rankiem wnęka która wciąż jeszcze wilgotna od rosy jest tak gładka iż najwprawniejszy świerszcz musi uwazać by wchodząc do wnentrza kielicha nie osunąć sie i zjechać niżej wgłąb listowia gdzie czeka na niego czarna, nieprzyjmena i oslizła ziemia od zroszonego niemal błota,
ów owad gdy nurkuje po niebiańsko słodki nektar zanurza najpierw łepek, wiele rysykując gdyż może ugrzęznąć wśród mięciutkiej wyściółki samego łoża pełnego nektaru, jakim jest samo dno okwiatu...jednakże by dostac sie do tej wymarzonej zdobycznej ziemi obiecanej, musi przedżeć sie przez długie na wiele cali pręciki, które tylko wprawny podróznik kręcąc sie, wchodząc to raz głebiej a raz wycofując sie na krok, by nie podrażnić zbiorników z pyłkiem gdyż wtedy stanie sie biernym nosicielem nasionka kwiecia i wbrew swej woli uniznym rozpłodowcem !
lol
Marcia10 - Sob 14 Maj, 2005 13:24
Temat postu:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing buuuuuuuuuuuuuuuuhaha
No Tsej miales racje. Tu można pisac wszystko jesli tak jest powiedziane w temacie. Ale bez przesady. Do tego co napisales masz dzial Przyroda czy cos takiego. A zreszta jak tu to umiesciles to mnie rozbawiles. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Anonymous - Sob 14 Maj, 2005 13:51
Temat postu:
on ma wg mnie poczucie humoru swoje,ja go nie rozumiem.
Na siłe chce byc smieszny =P
Anonymous - Sob 14 Maj, 2005 13:58
Temat postu:
Bez sensu czyli no comments =/
panienka_wierzba - Sob 14 Maj, 2005 14:01
Temat postu:
Gabra napisał/a:
on ma wg mnie poczucie humoru swoje,ja go nie rozumiem.
Na siłe chce byc smieszny =P

to wg. mnei nie mialo byc smieszne (znaczy tamto)
to ma poprostu swoje drugie ukryte znaczenie
i tyle
Anonymous - Nie 15 Maj, 2005 08:55
Temat postu:
i to bynajmneij nie pasuje do działu "ogrodnictwo" biggrin
nasty_girl - Pon 16 Maj, 2005 12:58
Temat postu:
a mi sie wydaje ze nie ma sensu tutaj dawac swoich funtestow, bo po co ma je rozwiazywac ktos kto cie nie zna.. zeby bylo ze wiecej osob rozwiazalo? skad my mamy wiedziec jak masz na nazwisko, czy o twoich nauczycielach.. ;/
Crakken - Pon 16 Maj, 2005 18:36
Temat postu:
Rzygfrydek (tak się wpisałem ;P ) rządzi! 24/60 i to na ślepo! Ale to w tym drugim. W pierwszym Rzygfrydek zdobył aż 32/60! LOL!

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group