... I wtedy się zaczynam tak śmiać, że aż mnie to serialnie boli... Trzeba zatkać usta i pomyśleć o czymś nieprzyjemnym, smutnym... Ale jest to raczej normalne, znam dużo ludzi, którym się to przytrafia.
... I wtedy się zaczynam tak śmiać, że aż mnie to serialnie boli... Trzeba zatkać usta i pomyśleć o czymś nieprzyjemnym, smutnym... Ale jest to raczej normalne, znam dużo ludzi, którym się to przytrafia.      Jeszcze niedawno miałam w piątki ostatni język polski i wtedy mi i mojej koleżance najbardziej odbijało, wystarczyło, żebyśmy zobaczyły jedną śmieszną rzecz, np rysunek w podręczniku i później już śmiałyśmy się ze wszystkiego, ale najlepsza akcja była pewnogo piątkowego dnia, kiedy ktoś na zmianę czytał tekst na głos z podręcznika, oczywiście ja i Ula (imię koleżanki z ławki) byłyśmy już rozbawione jakimiś głupotami  i w pewnej chwili nauczycielka poprosiła Ulkę o czytanie i ona czyta, czyta i wybuchła, udało jej się ledwie powiedzieć " Proszę Pani, ale ja już nie mogę" chodziło jej że nie może dalej czytać, cała klasa później się śmiała, dobrze że nauczycielka się nie wkurzyła. Czasem są takie dni, że muszę się gryźć w rękę, żeby przestać się śmiać
 Jeszcze niedawno miałam w piątki ostatni język polski i wtedy mi i mojej koleżance najbardziej odbijało, wystarczyło, żebyśmy zobaczyły jedną śmieszną rzecz, np rysunek w podręczniku i później już śmiałyśmy się ze wszystkiego, ale najlepsza akcja była pewnogo piątkowego dnia, kiedy ktoś na zmianę czytał tekst na głos z podręcznika, oczywiście ja i Ula (imię koleżanki z ławki) byłyśmy już rozbawione jakimiś głupotami  i w pewnej chwili nauczycielka poprosiła Ulkę o czytanie i ona czyta, czyta i wybuchła, udało jej się ledwie powiedzieć " Proszę Pani, ale ja już nie mogę" chodziło jej że nie może dalej czytać, cała klasa później się śmiała, dobrze że nauczycielka się nie wkurzyła. Czasem są takie dni, że muszę się gryźć w rękę, żeby przestać się śmiać   

.
 .
 .
 .      
      W dzisiaj  zaczęłam sie śmiać w kościele,ale udało mi sie to przytłumić, bo akurat klęczeliśmy,a ja twarz zakryłam rękami i spoko
 W dzisiaj  zaczęłam sie śmiać w kościele,ale udało mi sie to przytłumić, bo akurat klęczeliśmy,a ja twarz zakryłam rękami i spoko   
     | Gabra napisał/a: | 
| wiosna idzie przeciez =D Ja sie smieje z byle głupstwa ale wygralabym tez konkurs na najbardziej przejmujaca sie osobe najmniejszymi glupstwami ;D | 

.
.     | nasty_girl napisał/a: | 
| taaaa a dzisiaj do *ciach* pogoda to sie smiac nie chce... do wieczora | 
 Mi sie chce śmiać i to bardzo mimo,że pogoda jest jaka jest  xP
 Mi sie chce śmiać i to bardzo mimo,że pogoda jest jaka jest  xP      
     | Pulkownik Nikt napisał/a: | 
| A czy komus z was zdarza sie smiac np idac samemu ulica i nagle patrzac na cos wybuichnac smiechem?  | 
 Zazwyczaj gdy idzie jakiś grubasek przede mną
 Zazwyczaj gdy idzie jakiś grubasek przede mną   

| Pulkownik Nikt napisał/a: | 
| ale nie nie z ludzi. Poprostu idziesz sobie ulica i nagle zaczynas sie smiac patrzac np. na chmury albo na jakis dom? | 
 A w piątek sobie ide,ide, przedemna taki macho sie wywalił na prostej drodze, a ja w ryk <lol>
  A w piątek sobie ide,ide, przedemna taki macho sie wywalił na prostej drodze, a ja w ryk <lol>   

Mam wezwać waszych rodziców
 Mam wezwać waszych rodziców  ''
 ''  
 A później jedna gleba w kałuże zaliczyła xD
 A później jedna gleba w kałuże zaliczyła xD     | Pulkownik Nikt napisał/a: | 
| A czy komus z was zdarza sie smiac np idac samemu ulica i nagle patrzac na cos wybuichnac smiechem?  | 
 Aż sąsiad wyszedł zobaczyć czy coś się nie stało.
 Aż sąsiad wyszedł zobaczyć czy coś się nie stało.  
 Po czym ja wypalam "Jezus Maria! Złoty osiemdziesiąt pięć?! Niech cię ręka boska broni!"
 Po czym ja wypalam "Jezus Maria! Złoty osiemdziesiąt pięć?! Niech cię ręka boska broni!"  Wygonili nas ze sklepu...
 Wygonili nas ze sklepu...

gdyby nie te kaluze = =
 gdyby nie te kaluze = =
 <rotfl>
 <rotfl>
 bo jakies nowe miesko przyszło
 bo jakies nowe miesko przyszło  i taki chłopak idzie ... ja mu " Sieeeemaaaasshhh
 i taki chłopak idzie ... ja mu " Sieeeemaaaasshhh  "
"
 ale pozniej podszedł i sie fajnie nawet gadało
 ale pozniej podszedł i sie fajnie nawet gadało  Hhah
 Hhah  

widzicie światełka i czerwono niebieska kratke plamki na cąłym krajobrazie...i wogole kolorowo
 widzicie światełka i czerwono niebieska kratke plamki na cąłym krajobrazie...i wogole kolorowo      

| AloneMoon napisał/a: | 
| Mi najczesciej odbija jak ogladamy z klasy jakis film xD Raz oglodalismy o rolnictwie.Jedna baba jechala Traktorem a ja w ryk   | 
 Baba na traktooorzeee!!!!
 Baba na traktooorzeee!!!!  xDDD LOoOoOl!! A u nas klasa jest mało tolerancyjna!!
 xDDD LOoOoOl!! A u nas klasa jest mało tolerancyjna!!  Dzisiaj się "ukryliśmy" na korytarzu,zeby jakaś babka nie przyszła na zastępstwo z matmy...i zaczęłyśmy z koleżanką robić "perkusję dźwięków" na naszych cialach,ustami itp. xDD i wszystkie dziewczyny miały niezłą bekę (ja i kol. sikałyśmy po nogahc ze śmiechu,ale dobra xD jesteśmy naprawdę inne
 Dzisiaj się "ukryliśmy" na korytarzu,zeby jakaś babka nie przyszła na zastępstwo z matmy...i zaczęłyśmy z koleżanką robić "perkusję dźwięków" na naszych cialach,ustami itp. xDD i wszystkie dziewczyny miały niezłą bekę (ja i kol. sikałyśmy po nogahc ze śmiechu,ale dobra xD jesteśmy naprawdę inne  ),a chłopacy oczywiście do mnie-Zamknij się,szczupak!
),a chłopacy oczywiście do mnie-Zamknij się,szczupak!
 Mnie najbardziej wkurza to, jak chce mi się śmiać w jakiejś poważnej chwili, kiedy zupełnie nie wypada.
 Mnie najbardziej wkurza to, jak chce mi się śmiać w jakiejś poważnej chwili, kiedy zupełnie nie wypada.      I potem wywnioskowałam z tego,że Pati(ta,z, którą udawałysmy xD)dostaje orgazmu,jak płaczeee!!!
 I potem wywnioskowałam z tego,że Pati(ta,z, którą udawałysmy xD)dostaje orgazmu,jak płaczeee!!!  A raz SERIO się ze śmiechu posikałam pod klatką koleżanki!!!Przychodzę do domu,a moja mama:
 A raz SERIO się ze śmiechu posikałam pod klatką koleżanki!!!Przychodzę do domu,a moja mama:
 Wpadłam w kałużę xDDD
  Wpadłam w kałużę xDDD  

" a ja "no bo podchwytliwe takie,nie?" i sie znowu zaczelo ^-^ ...Albo kiedyś na wfie robilismy przewroty w przod i w tyl, moja kumpela ktora zawsze sie smieje zanim podjela sie proby powiedziala "prosze o nie-smianie sie ze mnie" wszyscy czekaja w skupieniu...zrobila oczywiscie zle(wg naszej baby) i facetka zaczela jej robic wyklady(darla sie,a my sie wszystkie smialysmy) ze ona sie do szkoly dla clownow nadaje i w  ogole...A potem bylo stanie na glowie i ta sama kolezanka stanela na glowie(musiala sie oprzec o dwie kolezanki asekurujace),przez przypadek jedna kopnela i powiedzila "sorry" i worcila z powrotem i znowu wrzask facetki...od tej pory uznalysmy z Gosia, ze zdajemy do szkoly dla clownow...Acha, facetka sie plula, ze kolezanka mogla jezyk polknac i nie wiem dlaczego wydalo mi sie to cholernie smieszne.
 " a ja "no bo podchwytliwe takie,nie?" i sie znowu zaczelo ^-^ ...Albo kiedyś na wfie robilismy przewroty w przod i w tyl, moja kumpela ktora zawsze sie smieje zanim podjela sie proby powiedziala "prosze o nie-smianie sie ze mnie" wszyscy czekaja w skupieniu...zrobila oczywiscie zle(wg naszej baby) i facetka zaczela jej robic wyklady(darla sie,a my sie wszystkie smialysmy) ze ona sie do szkoly dla clownow nadaje i w  ogole...A potem bylo stanie na glowie i ta sama kolezanka stanela na glowie(musiala sie oprzec o dwie kolezanki asekurujace),przez przypadek jedna kopnela i powiedzila "sorry" i worcila z powrotem i znowu wrzask facetki...od tej pory uznalysmy z Gosia, ze zdajemy do szkoly dla clownow...Acha, facetka sie plula, ze kolezanka mogla jezyk polknac i nie wiem dlaczego wydalo mi sie to cholernie smieszne.
| Idda napisał/a: | 
| HAHAHA!!!!My raz z koleżanką zaczęłyśmy udawać orgazm na ulicy!!!!  I potem wywnioskowałam z tego,że Pati(ta,z, którą udawałysmy xD)dostaje orgazmu,jak płaczeee!!!  A raz SERIO się ze śmiechu posikałam pod klatką koleżanki!!!Przychodzę do domu,a moja mama: -Iduś,czemu masz mokre spodnie? -Ee.e..yy...  Wpadłam w kałużę xDDD   A na dworzu było sucho xDDD Ale dobra = ='   A w ogóle teraz mamy zamiar se z taką Karolipą kupić RAJTUZYYYY i założyć na głowęęę i udawać bandytóóów xDD ;D |