no i dodam,z e są niby szaro niebieskie, zielononiebieskie, szare... tak określane, ale nigdy do końca... no i dodam, ze nie są małe, niby duże, ale jak dla mnie są normalne co do wielkości...
 no i dodam,z e są niby szaro niebieskie, zielononiebieskie, szare... tak określane, ale nigdy do końca... no i dodam, ze nie są małe, niby duże, ale jak dla mnie są normalne co do wielkości...
 no ale ja tego nie podwarzam jak się im podobają to spox
 no ale ja tego nie podwarzam jak się im podobają to spox      

| panienka_wierzba napisał/a: | 
| to tyraz ja ja w sobie lubie jedynie swoje oczy = ] i na tym sie konczy a ze to temat co w sobie lubimy a nie nie lubimy to wiecej nie napisze <lol> | 

| elfkaNenar napisał/a: | 
| Ja w swoim wygladzie lubię: -Włosy, (...) a po za tym lubię w nich to, ze są takie pyszyste, jest ich dużo i zawsze sie wszystkim poodbają, moze są proste, ale zawsze są takie silne i dlatego staram się aby też były zdrowe. Po myciu jak się prześpię z mokrą głową sterczą we wszystkie strony, ale po chwili się łądnie układają. | 
 Nie,no...zmieniają się zależnie od pory roku i od tego,jak pada świało,ale zawsze dominuje zieleń xDDD i...coś jeszcze??oo...moje czoło xDDD nigdy tam nie mam syfów xDD w ogóle mam w miarę dobrą cerę
 Nie,no...zmieniają się zależnie od pory roku i od tego,jak pada świało,ale zawsze dominuje zieleń xDDD i...coś jeszcze??oo...moje czoło xDDD nigdy tam nie mam syfów xDD w ogóle mam w miarę dobrą cerę  
      Są świeeeetneee!!! Ach...
 Są świeeeetneee!!! Ach...     | kradziejka napisał/a: | ||
| 
 ja tyysz ja tyysz tyle że chyba mam z deczka dłuższe tak trzy razy:] | 

, o plecach już nie wspomnę, jedynie coś z twarzy...Nawet, nawet są moje włąsięta ^__^ Podoba mi się ich kolor ^^ Taki  brązowiutki...nic innego nie przychodzi mi narazie do glowy...
 , o plecach już nie wspomnę, jedynie coś z twarzy...Nawet, nawet są moje włąsięta ^__^ Podoba mi się ich kolor ^^ Taki  brązowiutki...nic innego nie przychodzi mi narazie do glowy...      fajne sa nawet
 fajne sa nawet

| Holy Knight napisał/a: | ||
| 
 A moge napisac co mnie sie podoba w twoim wygladzie? Bo tutaj mysle że mamy do czynienia z typowym kompleksem bardzo ładnej dziewczyny która uwaza że nie jest tak ładna. Ale fakt faktem że w oczach coś masz  | 

Niektórzy twierdzą że mam fajne i długie nogi,ale mi sie jakoś nie widzą.Nie wspomne już o twarzy,której nienawidze.Nos niby jest fajny,ale z profilu e...... juz troche mniej... Jeszcze ewentualnie lubie swoje włosy(po wystylizowaniu nowej fryzurki
 Niektórzy twierdzą że mam fajne i długie nogi,ale mi sie jakoś nie widzą.Nie wspomne już o twarzy,której nienawidze.Nos niby jest fajny,ale z profilu e...... juz troche mniej... Jeszcze ewentualnie lubie swoje włosy(po wystylizowaniu nowej fryzurki  ) i to tyle....
 ) i to tyle....      

| Pulkownik Nikt napisał/a: | 
| lubie swoje oczy i brwi - bardzo ladne moim skromnym zdaniem a szczeoglnie gdy widac je same bez twarzy  | 

| Cytat: | 
| A z charakteru to swoj spokoj ktory nieraz mnie ratuje w sytuacjach w ktorych wiekszosc ludzi dostala by ataku wscieklosci. Ale jest pewien sposob aby latwo mnie wyprowadzic z rownowagi ktorego nie zradze  | 
 Troche ich jest, nie muszę się specjalnie meczyć, żeby je układać, sa naturalne i... jakieś takie moje
 Troche ich jest, nie muszę się specjalnie meczyć, żeby je układać, sa naturalne i... jakieś takie moje
| Nena napisał/a: | 
| Nic nie lubię. Może oczy mogą być. Usta też. A reszta? Eee, szkoda gadać... Będę musiała przez całe życie przejść z takim wyglądem... |