Dzieci OnLine

Do śmiechu - Przedłuż wakacje =]

Anonymous - Sro 27 Kwi, 2005 15:27
Temat postu: Przedłuż wakacje =]
http://www.przedluzwakacje.xt.pl/

A teraz pytanie - wierzycie w to?
Anonymous - Sro 27 Kwi, 2005 15:32
Temat postu:
pffffffffff jasne niech mi jeszcze życiem grożą biggrin
dekle mysla ze dam sie nabrac ==" ale muza leci okropna a pozatym nie mozna przedłuzyc wakacji bo wiekszosc firm by padła Razz
Nikita - Sro 27 Kwi, 2005 15:54
Temat postu: Re: Przedłuż wakacje =]
elfkaNenar napisał/a:

Oż ty ! Razz Chcialam to tez tu umiescic, ale dałam do SB, a ty ściagnelas i zalozylas nowy temat ! Twisted EvilRazz Zartuje ^^
Co do tematu, to NIE WIERZĘ w te bzdury ! Wink
Noid - Sro 27 Kwi, 2005 16:04
Temat postu:
Z tego wszystkiego najbardziej podobają mi się zdjęcia Mr. Green
codi - Sro 27 Kwi, 2005 16:16
Temat postu:
Ale fajnie by było aż do października Very Happy.
Szkoda tylko że to takie "niedostępne" Razz.
Kinga - Sro 27 Kwi, 2005 16:26
Temat postu:
<rotfl>

Noo Noid racja biggrin zdjecia sa najlepsze

Cytat:
MINISTER REVERIE's OBIECAŁ ŻE ...

Yy zauwazyliscie to ?? ... jaki ministerr ?? Razz

Scieeeeeeemaaaa biggrin
Naomi - Sro 27 Kwi, 2005 16:28
Temat postu:
Ja już z bajek wyrosłam =]
Ale zdjęcia gites^^Mr. Green
Anonymous - Sro 27 Kwi, 2005 16:36
Temat postu:
Ja pitolę.... ale tak mieć wakacje miesiąc dłużej... raj, normalnie, istny raj...
Elun - Sro 27 Kwi, 2005 16:41
Temat postu:
no ludzie, do roboty, nabijamy im w liczniki, zeby miec dluzsze wakacje biggrin buhehe
BamBI - Sro 27 Kwi, 2005 16:53
Temat postu:
heh dobrze by bylo. Nie wierze w takie cos, ale fajnie se poczytac. Obrazki najfajniejsze byly jak dla mnie z gościem bez głowy (ostre), chomchomem podnoszącym sztangę, gościem nie mogącym oderwac sie od komputera i wśrod owieczek!!!!!
::PtyLuQ:: - Sro 27 Kwi, 2005 17:07
Temat postu:
Ta strona ssie paue !
dziewczyneczka - Sro 27 Kwi, 2005 19:42
Temat postu:
szkoda że bujają Crying or Very sad
Ale strona jest cool. Najlepsz jest muzyczka i teksty.
Obrazki też są super.
Anonymous - Sro 27 Kwi, 2005 19:44
Temat postu: Re: Przedłuż wakacje =]
Nikita napisał/a:
elfkaNenar napisał/a:

Oż ty ! Razz Chcialam to tez tu umiescic, ale dałam do SB, a ty ściagnelas i zalozylas nowy temat ! Twisted EvilRazz Zartuje ^^
Co do tematu, to NIE WIERZĘ w te bzdury ! Wink

Nie ściagnęłam tylko dostałam od koleżanki =] na SB taks zczerze patrzę zadko =P
nasty_girl - Czw 28 Kwi, 2005 07:36
Temat postu:
taaaaaa a jak by pisalo ze jak bedzie na liczniku 2mln to wtedy wogole szkoly pozamykaja i bedziemy miec 12 miesiecy wakacje byscie uwierzyli ?
Anonymous - Czw 28 Kwi, 2005 14:19
Temat postu:
Mnie tam najbardziej rozbroiła Wojskowa Komenda Uzupełnień.
Kinga - Czw 28 Kwi, 2005 14:23
Temat postu:
<rotfl> Co rajca to racja Otwieracz ... W tym roku ciekawe sytuacje sie tam dzieją biggrin
I jakos masowo kat A idzie ... eee Razz jak zaaaaawszeeee
Anonymous - Czw 28 Kwi, 2005 14:42
Temat postu:
Otwieracz napisał/a:
Mnie tam najbardziej rozbroiła Wojskowa Komenda Uzupełnień.

No :]. Ale nawet, jeśli jednostka byłaby na takiej niczego sobie wysepce, to nie wiem, czy bym się skusił Razz.
Anonymous - Sob 30 Kwi, 2005 17:12
Temat postu:
Hm Smile A kiedy została założona ta strona? Bo jak niedawno, to... heh. Fajnie byłoby mieć jeszcze miesiąc wakacji. Ale nie ma - trudno, takie jest życie... Eh Smile
Anonymous - Sob 30 Kwi, 2005 19:50
Temat postu:
kilka osob z mojej klasy w to uwierzyło... Rolling Eyes <sciana>
a ja tak powiem... ze mi by soe przez 3,5 miesiaca nudzilo strasznie... juz teraz mi sie czesto nudzi... Wink moglo by byc tak jak w niemczech (czy gdzies tam), ze wakacje nie sa dlugie, ale rok szkolny pociachany w przerwy dluzsze Smile
nasty_girl - Nie 01 Maj, 2005 13:58
Temat postu:
ja tam wole miec jedne bardzo dlugie wakacje.. ale i tak ta strona to fikcja.. ja sie na szczescie nigdy nie nudze, zawsze mi brakuje czasu na zrobienie wszystkiego co chcialam i pojechanie we wszystkie miejsca.. spedzam z 3/4 dni z calych wakacji w domu wiec nie mam na co narzekac..
Anonymous - Nie 01 Maj, 2005 14:10
Temat postu:
Fane to, tylko szkoda,że fikcyjne Rolling Eyes Wink Moja kumpela prawie w to uwierzyła hehe Very Happy
Ona89 - Nie 01 Maj, 2005 19:30
Temat postu:
Nawet jeśliby przedłużyli wakacje np. o miesiąc to czym się cieszyć?? W każdym roku szkolnym jest ustalona ilość materiału do przerobienia, jeśliby przedłużyli wakacje to albo przedłużyliby ilość godzin do przesiadywania w szkole lub kazali się uczyć w soboty.
nasty_girl - Nie 01 Maj, 2005 19:50
Temat postu:
Ona89 no to pewnie bysmy sie w szybszym tempie na lekcjach uczyli (czyli wiecej nie nauczyli sie na 1 lekcji niz wczesniej.. )
Anonymous - Nie 01 Maj, 2005 23:25
Temat postu:
JEdna wielka bujaaaa a smierdzi jak zgnile jajo:PRazz no przyznam zdjecia fajne Mr. Green
Crakken - Pon 02 Maj, 2005 09:58
Temat postu:
Fakt, faktem, fajnie by bylo mieć rakie dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugie wakacje. ale pomyslcie że teraz rteż nie mamy powodu do narzekania z powodu licznych świąt i dni wolnych. Gdzieś, to kiedyś miałem... Tzn. takie obliczenia w których uwzgledniono dni wolne i wyszło że brakuje roku w ogóle.
nasty_girl - Pon 02 Maj, 2005 09:59
Temat postu:
no.. a teraz cieszmy sie tym ze jescze tylko miesiac i bedzie wooooooooooooooooolne
Anonymous - Wto 03 Maj, 2005 13:31
Temat postu:
Crakken napisał/a:
Fakt, faktem, fajnie by bylo mieć rakie dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugie wakacje. ale pomyslcie że teraz rteż nie mamy powodu do narzekania z powodu licznych świąt i dni wolnych. Gdzieś, to kiedyś miałem... Tzn. takie obliczenia w których uwzgledniono dni wolne i wyszło że brakuje roku w ogóle.

Tak, też to kiedyś miałam... Odliczono wszystkie święta, weekndy itp. i wyszło, że nie mieszczą się nawet ferie zimowe i coś tam jeszcze Smile Nie wiem, jak to zrobili, bo chyba wszystko isę zgadzało...
Elun - Wto 03 Maj, 2005 17:10
Temat postu:
napewno, jak sie podliczy wszystkie wolne dni, to nam wyjdzie jeszcze ponad 1.5 miesiaca wakacji, biorac pod fakt rzecz, ze sama przerwa swiateczna i ferie trwaja lacznie miesiac.
kociaczek - Wto 03 Maj, 2005 18:06
Temat postu: słucham?!
Pewnie że w to nie wierzę bo takiego ministra NIE MA!!! Trzeba ruszyć głową!
Akacja12 - Wto 03 Maj, 2005 18:53
Temat postu:
A ja bym tam skróciła wakacje o jakieś 2 tygodnie i dodałabym wolne np w październiku lub kwietniu biggrin
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 11:17
Temat postu:
Akacja12 napisał/a:
A ja bym tam skróciła wakacje o jakieś 2 tygodnie i dodałabym wolne np w październiku lub kwietniu biggrin

W jakimś kraju tak jest... z resztą pisałam o tym. Wink
Ja bym ucięła miesiąc i powtykała co szkolny miesiąc... Miałabym więcej siły.

Ale jeszcze tylko miesiąc, nananana ^^
nasty_girl - Sro 04 Maj, 2005 12:55
Temat postu:
aa tam.. ja np po dluzszym czasie mam straszne problemy ze wstawaniem i przyzwyczajeniem sie znowu do szkoly.. i po co meczyc sie jeszcze raz?

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group