Dzieci OnLine

Z życia szkoły... - mam taka jedną "koleżanke".....

Króliczek - Pią 22 Kwi, 2005 19:29
Temat postu: mam taka jedną "koleżanke".....
Evil or Very Mad w mojej klasie od 3 lat jest taka jedna głupia dziwczyna imieniem Sara !! JA z nia po prostu nie wytrzymuje jak ja widze to zaraz niewytrzymuje a jak sie ona do mnie odezwie to soie to zaraz przeradza w kłótnie bo my mamy całkiem inne zdania i poglądy i nawet jak ja nie chce z nia gadac to ona i tek mnie zaczepia i nawija swoje durnoty
POMOCYY!!!

PS NAUCZYCIELE NIE POMAGAJĄ!!!!!!!! Exclamation Exclamation Rolling Eyes
codi - Pią 22 Kwi, 2005 19:39
Temat postu:
Ja też coś takiego miałem z jednym gostkiem w klasie.
Cholernie mnie wkurzał, a przy tym był bardzo chamski i to nie tylko dla mnie.
Jedynym skutecznym sposobem jaki znalazłem było zaprzyjaźnienie się z nim.
I teraz jesteśmy normalnymi kolegami, nie rozmawiamy ze sobą zbyt często ale jeśli już to normalnie i bez chamsta.

Może i ty powinnaś się z nią zaprzyjaźnić.
Chesterka - Pią 22 Kwi, 2005 19:52
Temat postu:
Sara... hm... skąd ja to znam? Też mam w kl. upierdliwą Sarę Wink Ale w inny sposób ;P Może poprostu spróbuj nie wdawać się z nią w dyskusje? ;]
Anonymous - Pią 22 Kwi, 2005 19:57
Temat postu:
postaraj sie nie podnosic głosu a jak sie bedziecie sprzeczac to powiedz 'no dobra,racja' or sth
Nikita - Pią 22 Kwi, 2005 21:01
Temat postu:
Jeżeli każda wasza rozmowa jest kłotnia to ja bym na twoim miejscu omijała ją, i po prostu nie wdawała się w dyskusję Wink
BamBI - Sob 23 Kwi, 2005 08:28
Temat postu:
Każdy ma prawo do swojego zdania i nie możesz narzucać jej swojego zdania. Ona musi zrozumiec ciebie , a ty ją. Nie unikaj jej, moze ona czuje sie w jakis sposób osamotniona, chce pogadać , a ty ją odtrącasz.
ajeczka11 - Sob 23 Kwi, 2005 10:38
Temat postu:
My tu nie bardzo pomożemy,ale spróbuj ją ignorować! To mozę naprawdę pomóc!
altruista - Sob 23 Kwi, 2005 11:18
Temat postu:
zastrzel ja, albo wychlostaj
zazulita - Sob 23 Kwi, 2005 13:24
Temat postu:
Też mam taka jedną "koleżnakę". Robie to co Ci inni doradzają, czyli po prostu jej unikam. To rzeczywiście skutkuje. Jak zobaczyła parę razy, że gdy do mnie szła, a ja odwracałam sie w inna stronę i uciekałam, to się na mnie obraziła i już mam swięty spokójWink
Anonymous - Sro 27 Kwi, 2005 11:45
Temat postu:
ja mam taką sytuacje w klasie z kolegą. :> i jak mam już dość wymiany zdań to mówię (krzyczę) "też cie kocham" i idę daleeeeko daleeeeko w siną dal Razz
ignoruj ją... a się znudzi... albo chociaż powinno Razz
Pulkownik Nikt - Sro 27 Kwi, 2005 11:54
Temat postu:
a jakie to poglady ona ci przedstawia?Smile
Rozmawiaj z nia spokojnie i nie denerwuj sie bo wydaje mi sie ze jestes dziewczyna ktora kazda dyskusje uwaza za klutnie i wydziera sie w niej:P
Elun - Sro 27 Kwi, 2005 12:04
Temat postu:
zamknij ja na jakis miesiac w toalecie szkolnej, a moze poskutkuje Razz
nie no, a tak na serio, to mniej ja gdzies, ignoruj jej pytania i nie odpowiadaj na nie, przesiadz sie do innej lawki, uwazaj ja za powietrze, wtedy sie odczepi. Kiedys w 1 kl SP mialam ten sam problem, bo sie wszyscy chlopacy mnie uczepili wolali mnie zebym ich gonila itp, ale jak przestalam na to reagowac, to sie odczepili na dobre.
Nela - Pon 02 Maj, 2005 20:44
Temat postu:
No cóż...Jeżeli nie chcesz to z nią nie rozmawiaj i nie zwracaj na nią uwagi...Proste...
_szyszka - Pon 02 Maj, 2005 21:13
Temat postu:
Spróbuj jak najczęściej ją omijać, nie zwracac na nią zbytniej uwagi albo po prostu powiedziec jej prawde : zeby sie odczepila ! ♥
Crimson Lady - Wto 03 Maj, 2005 17:40
Temat postu:
omijaj ja szerokim lukiem ;) po prostu. i czekaj do chwili, kiedy bedziesz w gimnazjum, wtedy moze wasza klase podziela i juz nie bedziesz z nia? ;p
Anonymous - Wto 03 Maj, 2005 18:51
Temat postu:
Ale zauwaz ze Ty tez rozpoczynasz klotnie, takk mysle skoro to napisałas. Wiec wina jest tez po Twojej stronie, nie ma innej rady jak powstrzymywanie sie... nie odzwyaj sie do niej. To jedyne rozwiazanie... chyba ze chcecie sie pogryzc.
#fallen_angel# - Sro 04 Maj, 2005 16:22
Temat postu:
poprostu ją ignoruj...niech ona se gada a ty miej ją......gdzieś
Mati1233 - Sro 04 Maj, 2005 18:34
Temat postu:
Miałem kiedyś wklasie takiego debila .... Leciał na samych dwójach, inteligencja raczej niska. Myślał, że wszystko mu wolno. Że wolno mu każdego udeżyć i tak poprostu odejść bez niczego. Porozmawiałem z tym z wychowawczynią. Potem wychowawczyni wyprawiła kazanie ów "koledze". Sytuacja się powtórzyła. Za 3 powtórzeniem wychowawczyni się naprawdę wkurzyła i zagroziła mu zmianą klasy/szkoły. Od tamtego czasu troche mu przeszło ....

A co do twojego pytania, to radze tak jak inni ignoruj ją. Jak do ciebie podchodzi, to gadaj z kimś innym i udawaj, że jej nie widzisz. Podenerwuje się, podenerwuje, ale po jakimś czasie sobie pójdzie ....
mlodaa12 - Sro 01 Mar, 2006 19:23
Temat postu:
HeHeHe ;]] Wiem cosik o tym .. u nas jest taka laska .. no nie da żyć .. chce żebym tylko uwagi dostawała ;// Trzymaj się !! To najważniejsze Laughing

Post edytowany przez administratora. To jest forum a nie blog!
monia7711 - Nie 19 Mar, 2006 12:23
Temat postu:
Spróbuj z nią nawiązac w jakiś sposób wspólny język. Ja wiem ze moze to nie jest zbyt łatwe ale zawsze warto spróbowac.
Anonymous - Nie 19 Mar, 2006 17:01
Temat postu:
lol, rok mija i ten sam problem..
Milka:p - Pią 24 Mar, 2006 19:42
Temat postu:
siemqa! Skąd ja to znam......chyab w kazdej klasie jest taka osoba.....u mnie tez.....
jak tej osoby nie ma w budzie to jest spokuj...wszyscy ze soba gadaja.....a jak tylko ona pzryjdzie to wszyscy sie kloca.......tylko ze ja mam troche inna sytuacje bo chodzi o cała kalse a nie o jedną osobę....
poprostu ignoruj ja i tyle!Pz!
sylvia - Sob 25 Mar, 2006 21:52
Temat postu:
Nie ma to jak odnawiac tematy.
Christi - Sob 02 Cze, 2007 20:45
Temat postu:
Ja też mam w swojej klasie taką głupią dziewczyne nikt jej w klasie nie lubi... ona twierdzi że jest najleprza z klasy we wszystkim, ale to nie prawda Sad przerzywamy pewnie to samo wszyscy...więc...poprostu niech się odwalą Razz Smile Smile Razz Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Monik - Nie 03 Cze, 2007 10:52
Temat postu:
Temat sprzed ponad dwóch lat. Christi, nie odnawiaj takich staroci, bo autorowi odpowiedź już zapewne nie jest potrzebna.
Zamykam.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group