S)
  S)      

moj kolega zakosił mi truskawkową = =") lub wieczorem połozyć sobie wigotny wacik na ustach
 moj kolega zakosił mi truskawkową = =") lub wieczorem połozyć sobie wigotny wacik na ustach  Dobre jast tzw "jajeczko" z oriflame
 Dobre jast tzw "jajeczko" z oriflame      

| codi napisał/a: | 
| Ja mam to samo toznaczy miałem   Zaczołem używać kremu nivea do ust i twarzy   Smaruje się zawsze rano przed szkołą i cały dzień chroni moje usta i zapewnia odpowiednie zawilżenie  | 

| Tsej napisał/a: | 
| zależy tez jeszcze które wargi...bo czasem nivea nie wystarczy i trza użyć wazeliny | 

Ale to nie tak łatwo przestac sie oblizywac, to sie juz robi odruchowo gdy ma się suche usta
 Ale to nie tak łatwo przestac sie oblizywac, to sie juz robi odruchowo gdy ma się suche usta      ), najlepiej przed snem kilku-milimetrową wartwę nałożyć i iść spać.
), najlepiej przed snem kilku-milimetrową wartwę nałożyć i iść spać.  mi to pomaga(ło bo już problemów ni ma)
 mi to pomaga(ło bo już problemów ni ma)      ślina nie wpływa dobrze na wargi (zawiera m.in. lizozym). maść cynkowa pomaga bardziej niż zwykły krem, bo przyspiesza gojenie i zapobiega infekcjom. jeżeli komuś inne środki nie pomagają, polecam spróbować, tym bardziej że jest to bardzo tani lek.
 ślina nie wpływa dobrze na wargi (zawiera m.in. lizozym). maść cynkowa pomaga bardziej niż zwykły krem, bo przyspiesza gojenie i zapobiega infekcjom. jeżeli komuś inne środki nie pomagają, polecam spróbować, tym bardziej że jest to bardzo tani lek.      

| nasty_girl napisał/a: | 
| nie nawidze kremu nivea.. jest tlusty, posmarowac tym sie nie da, nie mam takiego wiec nie mialam jak usta posmarowac.. ale wole bebe albo tisane .. | 
 )
)     | nasty_girl napisał/a: | 
| ten granatowy maly.. raz sie u chlopaka posmarowalam to mi makijaz splywal z tego .. bleeee | 
 )
)     | nasty_girl napisał/a: | 
| akurat pomadki nie mam.. mam maseczke, zel i krem.. a ostatnio mialam pomadke mango.. mniam mniam ale jednak nic nie pobije bebe :d | 
| nasty_girl napisał/a: | 
| nie wiem brzoskwini jescze nie mialam.. ale krem ladnie pachnie ;p | 
 Dzisiaj będę zamawiać, ha! :> (lol)
 Dzisiaj będę zamawiać, ha! :> (lol)