Dzieci OnLine

Programowanie - Jaką macie przeglądarkę?

zygusia - Sob 26 Mar, 2005 10:51
Temat postu: Jaką macie przeglądarkę?
Jaka przeglądarka jest najlepsza? Bo ja mam INTERNET EXPLORER i nie jestem z niej zadowolona. Acha i czy to prawda ze z oprogramowań lepszy Sun Solaris od Macintoscha
Nikita - Sob 26 Mar, 2005 10:59
Temat postu:
Jeszcze niedawno nie wiedziałam nawet, że mam przeglądarkę Internet Exploler w wersji 4.9 Wink Dopiero przedwczoraj sobie ją zmieniłam na 6.0...Ale chyba sobie ją znów zmienię, ale na Mozille bo jest lepsza Wink
ajeczka11 - Sob 26 Mar, 2005 11:38
Temat postu:
wiem tylko że mozille jest lepsza!!
Anonymous - Sob 26 Mar, 2005 11:58
Temat postu:
Ja mam IE i z niej korzystam, korzystam tez czasem z mozilli, ale tylko podczas ściagania, bo ostatnio czegoś ode mnie wymaga, a ja tego nie mam... więc wiadomo
Noid - Sob 26 Mar, 2005 12:26
Temat postu:
Korzystam z Opery, Galeona, Firefoxa, Linksa i Lynxa ;] Najbardziej polecam Opere. Co do Macintosha i Solarisa Ci nie powiem, bo miałem kontakt tylko z jednym z tych systemów =]
Elun - Sob 26 Mar, 2005 12:36
Temat postu:
ja mam IE 6.0 oraz Mozille, ale czesciej kozystam z mozilli
jedyne jej minusy to to, ze niektore skrypty nie dzialaja, oraz nie wszystkie reklamy we flshu moge wylaczyc, ale za to strony sie szybciej laduja i mozilla posiada panele, tak ze strony mge sobie otworzyc w nowym panelu a nie oknie i nie mam pozniej na pasku zadan pelno okienek
Anonymous - Sob 26 Mar, 2005 13:25
Temat postu:
Mam IE i tyle biggrin Nie wiem jaką czy 6.0 czy 4.9 czy jakieś tam wersje bo sie tym nie interesuje Wink
Noid - Sob 26 Mar, 2005 13:26
Temat postu:
Hehe, ale IE 7 ma już mieć te panele, super blokade pop-upów i inne bajery Mr. Green

P.S. dorota93 masz wersje 6.0 ]:->
nasty_girl - Sob 26 Mar, 2005 22:02
Temat postu:
a ja mam internet exsplorer 6.0
panienka_wierzba - Sob 26 Mar, 2005 22:20
Temat postu:
mam IE (w windowsie konieczny jest) ale nie uzywam
mam opere
uzywam opery
AloneMoon - Pon 28 Mar, 2005 16:07
Temat postu:
Ja korzystam tylko z Mozzili Firefox =)
IE jest do du** ,nawet sama sie tego przekonalam!
Anonymous - Pon 28 Mar, 2005 17:12
Temat postu:
opere mam..
ale mi nie bierze plikow z ftp,kolorow ramek na blogach itd itp..
Napastnik - Wto 29 Mar, 2005 10:07
Temat postu:
Korzystam z Opery.
Mam też IE, którego nie można wyrzucić (a tak bardzo bym chiał :/).

W każdym razie na początek link dla wszystkich korzystających z IE - www.browsehappy.pl.
Kinga - Wto 29 Mar, 2005 10:14
Temat postu:
Ja korzystam z IE = =

Ale moglabym polecic Firefoxa i Opere Smile
Chesterka - Wto 29 Mar, 2005 12:02
Temat postu:
Mam IE 6.0 z którego nie korzystam i Mozillę Firefox z której korzystam =]
Anonymous - Wto 29 Mar, 2005 23:03
Temat postu:
uzywam ie i dobrze mi z nim.
Po co mi inna przegladarka? Niekompatybilne badziewia ;]
KrZySiU :) - Sob 02 Kwi, 2005 20:41
Temat postu:
Ja urzywam Opere 7 Mr. Green
nasty_girl - Sob 02 Kwi, 2005 22:02
Temat postu:
kazda z jakiej korzystalam miala jakies wady.. i jednak ie mi najbardziej odpowiada
KrZySiU :) - Nie 03 Kwi, 2005 15:04
Temat postu:
http://browsehappy.pl/ <- Nie dla IE ;DD
nidhogg - Pon 04 Kwi, 2005 00:17
Temat postu:
z zalozenia u siebie mam explorera, aktualnie firefox'a.
pod linuxem - jak jeszce mialam, opere i mozille, opera mi bardzije podchodzila, aczkolwiek bol jest, ze niekltore rzeczy beldeni interpretuje (zarowno jedna jak i druga).

noid - a swoja droga to Ty niezly hardkorowiec jestes, zeby forum w lynxie ogladac Wink
dziewczyneczka - Pon 04 Kwi, 2005 17:33
Temat postu:
Ja mam operke.
Jestem z niej zadowolona...
Co do IE -> nienawidze tej bzdety... powody:
Arrow jak chcesz włączyć inną stronę nie zmieniając poprzedniej musisz włączyć znowu tą przeglądarke
Arrow ciągle wisi
Arrow nie ma prawie funkcji np. okna, kontaktów, zakładek, szukaj... itp.
Nie chce mi się wymieniać jeszce innych powodów. Laughing Laughing Wink Very Happy
Noid - Pon 04 Kwi, 2005 17:55
Temat postu:
To z hardkorowcem uznaje za komplement =] Zreszta da sie przyzwyczaic, zwlaszcza jak sie nie ma wyboru xD
Anonymous - Pon 04 Kwi, 2005 19:15
Temat postu:
Aktualnie korzystam z IE, jednak dzisiaj chcę zmienić albo na Operę (tą już kiedyś miałam Wink), albo na Mozillę. Te dwie, z tego co mi wiadomo, są jedne z lepszych (jak nie najlepsze). Smile
nidhogg - Wto 05 Kwi, 2005 17:12
Temat postu:
Noid napisał/a:
To z hardkorowcem uznaje za komplement =] Zreszta da sie przyzwyczaic, zwlaszcza jak sie nie ma wyboru xD

no raczej, ja swego zcasu probolwalam jak wszytsko inne mi padlo, ale nie dalam rady, moj hedonizm jednak przerasta walory szybkosciowe
Noid - Wto 05 Kwi, 2005 18:09
Temat postu:
U mnie dwa dni "meczenia sie" i juz jest dobrze. Ale dzisiaj na infie z przerazeniem stwierdzilem, ze juz nie umiem korzystac z myszki, ciagle korzystalem z roznych klawiszowych skrotow (wiadomo z jakim skutkiem ;]). Ile robi przywyczajenie z czlowieka xD
dziewczyneczka - Sro 06 Kwi, 2005 08:41
Temat postu:
Hehe Noid to tak samo jak moja koleżanka....
Zaepsułą jej się my mszka w piątek po południu i przez cały weekend musiała korzystać ze skrótów...
Za to w szkole gdzie nie działa klawiatura, musiała męczyć się na myszce...
Ale śmiesznie wyglądała jak tak się pieniła, i denerwowała hehe
Laughing Laughing

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group