) sie w jednej lasce ale deczka tematów nie styka......o czym wy gadacie z swoimi "drugimi połówkami". please answer.....pozdro
) sie w jednej lasce ale deczka tematów nie styka......o czym wy gadacie z swoimi "drugimi połówkami". please answer.....pozdro      

Nie będziesz przecież gadaał z twoją dziewczyną np. o hip-hopie jak ona o tym nie ma zielonego pojęcia
 Nie będziesz przecież gadaał z twoją dziewczyną np. o hip-hopie jak ona o tym nie ma zielonego pojęcia   

| ajeczka11 napisał/a: | 
| Musisz się dowiedzieć czy m się interesuje i poprstu zacząć z nia o tych rzeczach gadać...Moze zdąbędziesz jej gg,albo e-mail? Mógłbyś ją wtedy blizej poznać  | 
| ajeczka11 napisał/a: | 
| Hmm...No to mówie weź z ną gadaj na przerwach o tym czym się interesuje jak sie bliźej poznacie to moze gdzieś wyskoczycie? | 
| Gabra napisał/a: | 
| albo o nowych filmach,hip hopie,o wydarzeniach w swiecie gwiazd,grAch na pc jezeli ona to lubi,stronach www. ..reklamach głupich jakie w tv lecą,o swoich ziomkach,swoich głupich wpadkach i zdarzeniach,marzeniach,jedzeniu..,klasówkach,nauczycielach, 'gdzie teraz macie lekcje..' jest ful tematów | 

)
 )     | Malutka=] napisał/a: | 
| nom i nie dlugo dzien kobiet(8 marca!), jezeli ci sie tak bardzo podoba to kup jej chociaz symbolicznego kwiatka, to bedzie slodkie i jednoczesnie moze was do siebie zblizyc. | 

bedzie?? styknie 3?? czy wiecej......
 bedzie?? styknie 3?? czy wiecej......      Pamiętaj,żeby była nieparzysta liczba
 Pamiętaj,żeby była nieparzysta liczba  
     | blackLady napisał/a: | 
| Najładniej(moim skromnym zdaniem) wygląda bukiecik z pięciu róż  Pamiętaj,żeby była nieparzysta liczba  | 
 nie wiem jak cos kapustki wygospodaruje to kupie na tyle ile styknie,oczywiscie nie parzyscie pozdro
 nie wiem jak cos kapustki wygospodaruje to kupie na tyle ile styknie,oczywiscie nie parzyscie pozdro
| blackLady napisał/a: | 
| Najładniej(moim skromnym zdaniem) wygląda bukiecik z pięciu róż  Pamiętaj,żeby była nieparzysta liczba  | 
 . Może mi ktoś wyjaśnić??
. Może mi ktoś wyjaśnić??     | Himitsu napisał/a: | ||
| 
 To ja może zadam takie małe pytanko. Dlaczego w bukiecie musi być nieparzysta liczba kwiatów? Wiem, że tak ma zawsze być, ale nie wiem, dlaczego  . Może mi ktoś wyjaśnić?? | 

| Gladiatorpl napisał/a: | 
| pogadaj z nia o rownouprawnieniu i sie spytaj czy czesto zmienia kola w samochodzie lub czy zamierza pracowac w warsztacie, albo przy produkcji samochodow  | 
| Ramonek napisał/a: | 
| no to jak ktoś radził nie dziekuje, bo to pecha przynosi a co do dnia kobiet to mam plana...: poprosze zeby mi jakis zeszycik pozyczyla jutro w szkole, a ja na wtorek niby zapomne go wziasc, wroce sie do domu, wysle do niej esa zeby wyszla outside po zeszycik a ja jej dam 3 roże  bedzie?? styknie 3?? czy wiecej...... |