Dzieci OnLine

SONDY ANKIETY - Rzeczy z Internetu.

mroweczka - Czw 03 Mar, 2005 17:23
Temat postu: Rzeczy z Internetu.
Czy zamawiacie dużo rzeczy z Internetu?
Ja jeszcze nigdy nie zamawiałam,ale starsznie sie napaliłam( biggrin) ostatnio na bluze i piórnik Nirvany na rock metal shop. Tylko że wiem,ze mi rodzice nie pozwolą nic zamawiać z Internetu,chociaż to sprawdzona przez wielu znajomych strona Rolling Eyes Tymbardziej,że bluza kosztuje gdzieś 48 zł a ja wisze mamie 60 (biggrin) .
Noid - Czw 03 Mar, 2005 17:26
Temat postu:
Zdarzyło się i to nie raz. Najczęściej allegro. Z tego co pamiętam (a pamięc mam nie za dobrą =P) to kupiłem przez neta około 20 rzeczy. A z tych 20 żadna nie przekroczyła 100zł =]
Olcia - Czw 03 Mar, 2005 18:01
Temat postu:
Ja nigdy nie zamawialam nic przez neta i jak narazie nie mam na to zadnych jazd....jakos nie wierze ze nie przysla mi zadnego szjsu...na obrazku zawsze wszystko wyglada ladniej...
Noid - Czw 03 Mar, 2005 18:04
Temat postu:
Olcia napisał/a:
jakos nie wierze ze nie przysla mi zadnego szjsu...na obrazku zawsze wszystko wyglada ladniej...

Nie zawsze, większość rzeczy jakie zamówiłem wyglądały tak samo jak na obrazku, a niektóre nawet o wiele lepiej Mr. Green No i nigdy mnie nie oszukano. Ale z drugiej strony może to kwestia szczęścia =D
EU07 - Czw 03 Mar, 2005 19:14
Temat postu:
Sporo rzeczy kupowalem (i kupuje) przez Internet. Parenascie aukcji na Allegro, jakies podreczniki, itp. Ponadto komputer z ktorego teraz piszę tez zostal zamowiony przez Internet biggrin Ja tylko pojechalem do sklepu, oplacilem i odebralem Razz
Anonymous - Czw 03 Mar, 2005 20:30
Temat postu:
ja zamawiam głównie z allegro kasety ale to tak tylko że z olsztyna czyli odbiór własnoręczny i ze sklepów koszulki naszywki itp ale to tak że sie zbiera powyżej 100 czy 200 zł i wysyła z grupą znajomych
Agentka - Czw 03 Mar, 2005 21:47
Temat postu:
Ja 2 razy zamawiałam gry komputerowe z firmy wysyłkowej. Wszystko cacy było Mr. Green
dziewczyneczka - Pią 04 Mar, 2005 08:40
Temat postu:
Ja zamówiłam raz czy dwa...
Arrow Maskoteczki z NICI
Arrow drukarke i monitor

Za to sprzedałam troche rzeczy..
Anonymous - Pią 04 Mar, 2005 09:22
Temat postu:
Allegro, allegro, allego i sklepik loxua i cycatów. Wink Na allegro kupuję dużo rzeczy, natomiast w tamtych dwóch sklepikach wyposażam się w koszulki (dzisiaj idę wpłacić przelew na koszulkę z bałwanem Twisted Evil).
Najczęściej kosmetyki, płyty, kasety, gry komp. albo takie pierdoły.
Elun - Pią 04 Mar, 2005 10:53
Temat postu:
ja jeszcze nic nie kupywalam przez internet. Nic mi nei zastapi pojscia do sklepu i "obmacanie" sobie kazdej rzeczy oraz zobeczenia jej na oczy. Nie lubie kupowac kota w worku, bo nie zawsze cos moze byc tak samo ladne, jak sobie dali na rysunku w necie
Nikita - Pią 04 Mar, 2005 14:53
Temat postu:
Jeszcze nigdy nie kupowałam nic przez internet Wink Ale mój brat kupił dwie rzeczy na Allegro. Kupił tak: ee...baterie do telefonu komórkowego ( nówki oczywiście ) i telewizor THOMSON, ale używany, no i za pieniądze ojca Very Happy
Olcia - Pią 04 Mar, 2005 15:05
Temat postu:
Noid napisał/a:
Olcia napisał/a:
jakos nie wierze ze nie przysla mi zadnego szjsu...na obrazku zawsze wszystko wyglada ladniej...

Nie zawsze, większość rzeczy jakie zamówiłem wyglądały tak samo jak na obrazku, a niektóre nawet o wiele lepiej Mr. Green No i nigdy mnie nie oszukano. Ale z drugiej strony może to kwestia szczęścia =D

Ale zawsze to nie to samo co pojscie do sklepu z kumpela i szukanie 2 godziny jednych spodni....zakupy przez internet nie maja takiego uroku...hehs
panienka_wierzba - Pią 04 Mar, 2005 19:09
Temat postu:
ja tam już dużo rzeczy kupiłam czy sprzedałam =)
np. takie allegro Wink
ostatnio kupiłam super kolczyki =), naprawde fajnie wygladają i super sie je nosi a w poniedziałek ide sfinalizować transakcje zakupu sukienki.
Anonymous - Pią 04 Mar, 2005 19:12
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
ja tam już dużo rzeczy kupiłam czy sprzedałam =)
np. takie allegro Wink
ostatnio kupiłam super kolczyki =), naprawde fajnie wygladają i super sie je nosi a w poniedziałek ide sfinalizować transakcje zakupu sukienki.

tesz mam tesz mam tesz mam;) tylko inne meine i nie musiałam zamawiać przez neta bo w sklepie indyjskim były po 5,50 na wyprzedarzy;) [żółciutkie jakby co]
Anonymous - Sob 05 Mar, 2005 10:43
Temat postu:
Ciekawi mnie fakt, jak Wierzba mogła kupić cokolwiek na Allegro, skoro nie mogą się tam rejestrować osoby poniżej 18 roku życia :].
Oj, nieładnie oszukiwać przy rejestracji, bardzo nieładnie :].
Anonymous - Sob 05 Mar, 2005 10:55
Temat postu:
Ja znam kupę ludzi którzy są na Allegro a nie mają 18 lat

Ja z neta mam tylko smycz skateową Wink
Miracle - Sob 05 Mar, 2005 13:24
Temat postu:
ja jeszcze nie amawialam nic z netu i narazie sie nie zapowiada ale moze kiedys...
nidhogg - Sob 05 Mar, 2005 13:57
Temat postu:
hm ja mam ze dwie rzeczy z allegro, mam rowniez namiot - z lenistwa Wink bo nie chialo nam sie isc do sklepu, a zamawiam z netu kolczyki, jako ze sklep owej firmy miesci sie w rudzie slaskiej, a w waiwe w studiach narzucaja marze 3 krotna, wec tak jest zdeycdownie bardziej oplacalne,
a jeszce kabelek do telefonu swego czasu kupowalam, jakies koszulki, przejechalam sie tylko raz bo jakos nei perzyszlo mi do glowy, ze koszulka w rozmiarze L, bedzie takiego samego rozmiaru jak kupiona kiedys w smyku na dziecko 120 cm,
Anonymous - Wto 08 Mar, 2005 21:49
Temat postu:
dorota93 napisał/a:
Ja znam kupę ludzi którzy są na Allegro a nie mają 18 lat

No to przeciez. Smile

Ostatnio masowo pozamawialam sobie i mamie perfumy takie wypasione. ;> Z okazji dnia kobiet funduje nam tatus (ale ile zaplacic ma poki co mu nie powiem, uhaha :>).
Chesterka - Czw 10 Mar, 2005 20:55
Temat postu:
Ja kupiłam:
Koszulkę vivy
Naklejki vivy
Jasiek z Kornem
Piórnik

:]
maadzia - Pią 01 Kwi, 2005 20:55
Temat postu:
ja tam nie mam zaufania......
no chyba ze wibrator na allegro RazzRazz Laughing Laughing Laughing
nasty_girl - Pią 01 Kwi, 2005 21:55
Temat postu:
ja nigdy nie zamawialam i raczej watpie ze bede to robic..
Anonymous - Pon 04 Kwi, 2005 09:47
Temat postu:
maadzia napisał/a:
ja tam nie mam zaufania......
no chyba ze wibrator na allegro RazzRazz Laughing Laughing Laughing

Czyli do niego masz zaufanie?
AloneMoon - Pon 04 Kwi, 2005 13:31
Temat postu:
Od czasu do czasu na Necie cos kupuje.
Najczesciej na Ebay.de
Tam kupilam raz rower,moj komputer na ktorym teraz pisze tez jest z ebaya.Kupilam tez "maszynke do wygladzenia Wlosow".
Teraz mam zamiar kupic nastepny rower bo tamten mi sie popsul T.T

Raz zamowilam Tusz,pioro,kartki do rysowania mangi i korektor na www.j-stuff.de.
A na www.zooplus.de kupilar raz jedzonko,Kraby,puszki i kocimietke dla mojej Kici Very Happy
malina160 - Pon 11 Kwi, 2005 20:30
Temat postu:
ja nic nie kupuję przez net ale może kiedyś spróbuję ale boję się że przyślą mi niesprawną żecza albo coś w tym stylu więc narazie się wstrzymam.
Noid - Pon 11 Kwi, 2005 20:34
Temat postu:
malina160 napisał/a:
ja nic nie kupuję przez net ale może kiedyś spróbuję ale boję się że przyślą mi niesprawną żecza albo coś w tym stylu więc narazie się wstrzymam.

Narazie sie wstrzymasz, bo boisz sie, ze przysla Ci niesprawna rzecz, a pozniej to juz nie beda tacy hamscy i bedziesz miala 100% pewnosc, ze dostaniesz taki towar jaki zamowilas xP
nasty_girl - Pon 11 Kwi, 2005 21:13
Temat postu:
ja wole pojsc do sklepu i normalnie kupic
Anonymous - Czw 14 Kwi, 2005 12:24
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
ja wole pojsc do sklepu i normalnie kupic

Niby taki cichy, zwykły sklep, niby taki szary, wstydliwy sprzedawca, a ja mam do tego miejsca uraz psychiczny. O,o
nasty_girl - Czw 14 Kwi, 2005 17:03
Temat postu:
Heyah trafilas na sprzedawce pedofila? :d <lol> a tak na powaznie to czemu?
Anonymous - Pią 15 Kwi, 2005 13:15
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
Heyah trafilas na sprzedawce pedofila? :d <lol> a tak na powaznie to czemu?

No taa, gościu sięgał mi do "cycków" (a mam 173 :>) więc choćby chciał, to by nic nie zrobił (nie ma to jak noga w glanie :]).
A uraz jest... bo jest. :> Kiedyś się otworzę i napiszę o tym poruszającą powieść (tania ona z resztą nie będzie biggrin).
nasty_girl - Pią 15 Kwi, 2005 22:35
Temat postu:
HeyaH ja w moim miescie najbardziej nie lubie ekspedientek z triumpha.. ogladasz se bielizne a ona stoi 20 cm za toba i patrzy ci na rece czy nie kradniesz, do tego patrza tym swoim krzywym wzrokiem i wygladaja jak takie rasowe kur**** kiedys jej powiedzialam ze nie rzycze se zeby patrzyla mi na rece.. jaka fajna minke miala Smile
Anonymous - Sob 16 Kwi, 2005 11:05
Temat postu:
No to u mnie podobnie w Atlanticu Razz Wlazłam tam kiedyś a babka nie dość, że zrobiła mine jak srający kot, zjechała mnie wzrokiem z góry na dół (-__-") to cały czas sapała mi za plecami. O_o Do tegu sklepu też już nigdy nie wejdę. ;]

A wczoraj byłam w Reporterze kurteczke kupić, i był taki ładniusi pan ^_____^ normalnie mmmmmmmmmmmm ^^ (ale po 5 minutach chciał mnie wygonić ze sklepu, bo nie mogłam się na nic zdecydować biggrin) ;]
nasty_girl - Sob 16 Kwi, 2005 16:17
Temat postu:
hyhy.. ja sie wkurzam jak np ostatnio, chcialam se buty kupic, pytam faceta czy jest moj rozmiar, a on ze nie ma i mi zaczal pokazywac ktorych butow sa moje rozmiary.. mowie ze nie takich nie chce bo tylko tamte sie podobaja mi, a on ze te tez bardzo ladne i w podobnym stylu.. myslalam ze zabije Smile
mroweczka - Pon 18 Kwi, 2005 13:54
Temat postu:
Zamówiłam sobie ostatnio koszulke z Kurtem Cobainem =). eSka,ale jak bedzie za duża,to... Razz
panienka_wierzba - Pon 18 Kwi, 2005 18:13
Temat postu:
a jaki rozmiar? Wink
to jak nie bedzie zbyt (i na mnie) duza to moze od Ciebie odkupie : >
nasty_girl - Pon 18 Kwi, 2005 20:47
Temat postu:
ja zeby cos kupic musze przymiezyc.. rozmiar rozmiarem, nawet czasem jak nie za duze ani za male to jakos brzydko lezy, czy cos..
mroweczka - Wto 19 Kwi, 2005 14:28
Temat postu:
Wierzba,mówiłam że eSka (S)...46 cm szerokosci...Najlepiej jakby bylo 42 Mr. Green E,mam nadzieje,ze bedzie git Smile
panienka_wierzba - Wto 19 Kwi, 2005 19:15
Temat postu:
aha czyli pewnie bedzie dobra = ]
ale jak cos to sie zgłaszu Wink
(a po ile?)
mroweczka - Czw 21 Kwi, 2005 13:34
Temat postu:
19 zyli...Ale z przesyłką 28,50 :/ A i tak jeszcze nie doszla Razz
edit: popieprzylam wszytsko :/ to nie koszulka z Kurtem Cobainem tylko z Nirvaną-Nevermind...:/
http://www.kropa.pl/sklep/product_info.php?cPath=21_100&products_id=5746
panienka_wierzba - Czw 21 Kwi, 2005 13:40
Temat postu:
no nawet niezla (choc ja bym inna wziela +P)
mroweczka - Czw 21 Kwi, 2005 14:08
Temat postu:
Ja tez, ja tez ale inne Ski były za 30 zł 0_o...
panienka_wierzba - Czw 21 Kwi, 2005 14:08
Temat postu:
to zmoe lepiej z www.koszulki.win.pl ?
panienka_wierzba - Czw 21 Kwi, 2005 14:10
Temat postu:
no dobra tu są Nirvanki
http://www.koszulki.win.pl/go/_category/index.php?idc=1_1_58
ceny od 18,90 chyba aż do 49,90 (ale juz neizle wypasne =P)
mroweczka - Czw 21 Kwi, 2005 16:23
Temat postu:
Hmmm Wierzba szukałam tam...a tam nie ma w ogóle eSek...A nie chce wygladac jak w koszuli nocnej Razz A te za 50 zł to już są świetne Smile
Anonymous - Pią 22 Kwi, 2005 14:57
Temat postu:
Ale macie problemy. Znalezc koszulke Nirvany to nie problem..
Znajdzcie mi Yellowcard, The Used albo chociazby NOFX [ale nie anty-bushowski i w miare ladny ;] ]
Anonymous - Sob 23 Kwi, 2005 22:32
Temat postu:
ja zamawiam części do komputera, nawet takie jak nagrywarki i karty grafiki (są często tańsze i jest większy wybór). płacę przy odbiorze więc nie ryzykuję. z serwisem nie ma też żadnych problemów. sklep który polecam: http://www.sirius.pl
Yarpen_Abbil - Nie 28 Sie, 2005 20:28
Temat postu:
Mi się zdarza od czasu do czasu coś kupywać z allegro. Jeszcze nigdy się nie zawiodłem, a kupowałem już rzeczy stosunkowo drogie takie jak telefony komórkowe, itp.
Marcia10 - Sro 31 Sie, 2005 21:19
Temat postu:
u mnie rodzice zamawiaja czasami jakies rzeczy na allegro. Z wszystkich jestesmy zadowoleni. A sprzedalismy tylko dwa telefony.
ewamarchewa - Czw 04 Sty, 2007 19:14
Temat postu:
A ja prawie wcale nie zamawiam rzeczy z internetu. Jeśli nie można czegoś dostać w normalnym sklepie lub cena jest naprawdę okazyjna, tylko wtedy.
kasia0001 - Czw 04 Sty, 2007 20:59
Temat postu:
ja czasami zamawiam cos z allegro tzn. brat mi zamawia ze swojego konta ;Pp

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group