A więc piszcie kim chcielibyśćie być w przyszłości z zawodu, odpowiedź uzasadnij!
  A więc piszcie kim chcielibyśćie być w przyszłości z zawodu, odpowiedź uzasadnij!   Jestem bardzo ciekawy waszych odpowiedzi
  Jestem bardzo ciekawy waszych odpowiedzi   

Zawsze chciałem mieć coś własnego, a mógłbym to związać z pracą, fajnie by było
  Zawsze chciałem mieć coś własnego, a mógłbym to związać z pracą, fajnie by było   "Barman! Jedno piwo do stolika numer 4!/Poproszę jedną małą kawę do stolika numer4/Jedna duża margeritta do stolika czwartego!"
  "Barman! Jedno piwo do stolika numer 4!/Poproszę jedną małą kawę do stolika numer4/Jedna duża margeritta do stolika czwartego!" 

nawet sobie rozplanowałam wszystko
 nawet sobie rozplanowałam wszystko

Może psychoterapeutą... to przez moją mamę, bo ona nim jest i dużo zarabia mało się męcząc i jeszcze jej to przyjemność sprawia (pomaganie ludziom itp.).
 Może psychoterapeutą... to przez moją mamę, bo ona nim jest i dużo zarabia mało się męcząc i jeszcze jej to przyjemność sprawia (pomaganie ludziom itp.).   Mogłabym też mieć sieć jakichś sklepów, restauracji etc. etc....
 Mogłabym też mieć sieć jakichś sklepów, restauracji etc. etc....   Naprawdę, nie mam pojęcia co mogłabym tak sobie w przyszłości robić....
 Naprawdę, nie mam pojęcia co mogłabym tak sobie w przyszłości robić....  
      i wyparła z Polski te inne pierdoły [Erę, Ideę, Plusa (bez urazy
 i wyparła z Polski te inne pierdoły [Erę, Ideę, Plusa (bez urazy  ) ]
 ) ]
 .
.
 .
.     | Kinga napisał/a: | 
| Chcialam powiedzieć że Heyah to wymysł ERY Ah ... i Heyah podsluchuje rozmowy pare dealerów etc wpdlo przez heyah | 

| Wielka Łapa napisał/a: | 
| Jasne, że myślałem... Na początku chciałbym żeby sieć Heyah rozrosła się na całą Polskę, a może i nawet Białoruś  i wyparła z Polski te inne pierdoły [Erę, Ideę, Plusa (bez urazy  ) ] A co do jutra... heh jestem łatwo palny, mogę pójść z dymem. Boję się śmierci, lecz staram się o niej nie myśleć. | 
 ale nie mam nic do Ery, ani Plusa...
 ale nie mam nic do Ery, ani Plusa...     | elfkaNenar napisał/a: | ||
| 
 Powiem jedno nie toleruje Heyah i tych chorych reklam, mam nadzieje, ze szybko upadnie (reklama plusa RLS, chyba wiecie o co chodzi)... ja jestem w 100% POPakiem  ale nie mam nic do Ery, ani Plusa... | 

| R2 napisał/a: | 
| Nie wiem czym/kim zostanę w przyszłośi ale predyspozycje mam na jakiegoś zafajdanego prawnika, có żcięzko mnie przegadać i kilka osób sie już o tym przekonało ;] | 
| elfkaNenar napisał/a: | 
| ja jestem w 100% POPakiem  ale nie mam nic do Ery, ani Plusa... | 
 POPaki rządzą
 POPaki rządzą  
     | Himitsu napisał/a: | ||
| 
 Z zawodem prawnika to jest w tym naszym "pięknym" kraju tak, że jeśli nie znasz kogoś z tych sfer, to prawnikiem już raczej nie zostaniesz. | 

Ale mnie też kręci tak jak Dorotę projektowanie wnętrz itd
 Ale mnie też kręci tak jak Dorotę projektowanie wnętrz itd   Ale obecnym marzeniem jest założenie coś takiego w stylu Games workshop Polska
  Ale obecnym marzeniem jest założenie coś takiego w stylu Games workshop Polska   projektowanie figurek, zasady itd. itp. pracy nie błoby znowu tak mało jak się wydaje... a kasiora by była GRUBA
  projektowanie figurek, zasady itd. itp. pracy nie błoby znowu tak mało jak się wydaje... a kasiora by była GRUBA    
      )Jeśli juz miałabym być lekarzem no to dentysta, albo medycyna rodzinna.
 )Jeśli juz miałabym być lekarzem no to dentysta, albo medycyna rodzinna.
 . A ja chciałabym zostać ekologiem...może psychologiem...może coś z muzyką związane nie jestem pewna. W każdym razie troche czasu mi zostało. Wiem na pewno że nie chciałabym być np lekarzem...
. A ja chciałabym zostać ekologiem...może psychologiem...może coś z muzyką związane nie jestem pewna. W każdym razie troche czasu mi zostało. Wiem na pewno że nie chciałabym być np lekarzem...      
| Otwieracz napisał/a: | 
| Co innego jeśli chodzi np. o zostanie adwokatem- tu znajomości są w zasadzie niezbędne. | 
 wiem tylko, że na pewno nie nauczycielką i na pewno nie lekarzem [w ciul nauki :/].
 wiem tylko, że na pewno nie nauczycielką i na pewno nie lekarzem [w ciul nauki :/].

| Pulkownik Nikt napisał/a: | 
| A ja chcialbym byc aktorem ;P w kazdym razie chcialbym robic w teatrze lubie to i podobno nawet dobrze mi wychodzi granie wp rzedstawieniach ;P ale niestety nigdy w niczym poza lgupim szkolnym przedstawieniem nie gralem ;P | 
| Gabrielen napisał/a: | ||
| 
 Mam dziwne uczucie, że z rolą Garbatego Dżona poradziłbyś sobie bez problemu. ;P | 
| Pulkownik Nikt napisał/a: | ||||
| 
 Khra khra khra :> | 

| Aren napisał/a: | 
| Czy zastanawialiśćie się co będzie jutro? Po jutrze? Po po jutrze?.... Czy jutro będziesz dalej żył? A może jutro będzie koniec świata? Czy istnieje UFO? Co jest w tam dalej w kosmosie, bo chyba nie będzie ściany z napisem konien kosmosu...? Ok ale nie oto mi chodzi...      A więc piszcie kim chcielibyśćie być w przyszłości z zawodu, odpowiedź uzasadnij!  Jestem bardzo ciekawy waszych odpowiedzi   No więc ja pierwszy napiszę   Ja chciałbym miec w przyszłośći swój bar/kawiarnię/pizzerię poniewać lubię ciągły kontakt z ludźmi, a poza tym w tym barze/kawiarni/pizzeri ssam bym decydował co jak bęzie. Czy ścieny będą zielone, czy ciemno zielone  Zawsze chciałem mieć coś własnego, a mógłbym to związać z pracą, fajnie by było  "Barman! Jedno piwo do stolika numer 4!/Poproszę jedną małą kawę do stolika numer4/Jedna duża margeritta do stolika czwartego!"    | 
 ale kilka lat nauki jeszcze zostalo
 ale kilka lat nauki jeszcze zostalo  ......liceum,studia...
......liceum,studia...  (ogolnie chcialbym robic cos przy kompach
 (ogolnie chcialbym robic cos przy kompach   )
 )
 jest bariera w kosmosie ktorej przed smiercia nie mozemy przekroczyc bo tam sie konczy matrix
 jest bariera w kosmosie ktorej przed smiercia nie mozemy przekroczyc bo tam sie konczy matrix  
     | Gladiatorpl napisał/a: | 
| jest bariera w kosmosie ktorej przed smiercia nie mozemy przekroczyc bo tam sie konczy matrix  | 
 ...
...
| Gladiatorpl napisał/a: | 
| Ufo nie istnieje | 
 .
.