Dzieci OnLine

O Forum - phpBB SuX

Scatman - Czw 10 Lut, 2005 17:52
Temat postu: phpBB SuX
Adminie czy moglbys zmienic to foro na IPB?? biggrin bo to jest straszne.......... - http://ibplanet.pl/forum/ - polecam Smile
Anonymous - Czw 10 Lut, 2005 20:10
Temat postu:
ne :] ne :] ne :]
zazulita - Czw 10 Lut, 2005 20:17
Temat postu:
Ja uważam, że to forum jest duużo lepsze od tametgo. A jak Ci sie nie podoba to nikt Ciebie nie zmusza do pisania na tym forum Very Happy
panienka_wierzba - Czw 10 Lut, 2005 22:48
Temat postu:
nie nie nie nie =p tamto byc ochydne Razz
phpbb jest lepsze ^_____^
Dexter - Pią 11 Lut, 2005 09:07
Temat postu:
Jeśli się nie mylę to darmowe IPB zatrzymało się na wersji 2.0 teraz za licencje nowszego trzeba płacić Sad
Sztona - Pią 11 Lut, 2005 12:41
Temat postu:
Nie. To mi się podoba i tak jest dobrze. Tamto to jest takie, takie Dziwne?

Sztona
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 12:45
Temat postu:
A idź ty daleko is zeroko ja jestem przeciw. ToJa zostaw nam nasze forum, bo tu jest klimat a tamto jest ytakie szare i wieje od niego ziąbem a nie naszym rodzinnym ciepełkiem ®
Noid - Pią 11 Lut, 2005 13:49
Temat postu:
Każde forum da się przecież hm... "ubarwnić" =p IPB posiada więcej opcji niż phpBB i nie będę kłamał, mi się podoba Mr. Green Jestem do takiego przywyczajony, bo już na kilku forach, na którym jestem jest IPB. Jednak widzę, że i tak większość (jeżeli nie wszyscy) jest przeciw no i wszystko zależy od Pani Admin, która pewnie nie będzie chciała zmieniać ;]
ToJa - Pią 11 Lut, 2005 16:01
Temat postu:
"Invision Power Board od dnia 27 września br. stało się płatnym skryptem forum."
Dla mnie ta informacja dyskfalifikuje to forum. Nie stać mnie na to.
phpBB jak na razie rozwija się. Jeśli też zatrzyma się w jakimś momencie i stanie się płatne, to mogę wtedy zacząć myśleć o zmianie. Oczywiście pod warunkiem, że IBP będzie w tym momencie lepsze od phpBB.
Scatman - Pią 11 Lut, 2005 16:34
Temat postu:
Cytat:
"Invision Power Board od dnia 27 września br. stało się płatnym skryptem forum."

IPB 2.0.1 ofszem ale są jeszcze darmowe 2.0.0 i 1.3, które IMHO sa lepsze niz najnowsza wersja phpBB^^
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 17:32
Temat postu:
Tamto forum jest... dzikie. Takie dziwne... Wink
To jest spoko i ma zostać. Wink
Noid - Pią 11 Lut, 2005 19:18
Temat postu:
A może tak FUDforum? Również mi się podoba Mr. Green (przykład takiego forum )
Chesterka - Pią 11 Lut, 2005 19:31
Temat postu:
Tamte są wg. mnie zdecydowanie dzikie i nieprzyjazne. Zostańmy (póki można) przy tym!!! Very Happy
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 19:33
Temat postu:
Zgadzam sie z Gabrielen tamto forum jest dziwne... dzikie.. a nasze jest świetne:)
Scatman - Sob 12 Lut, 2005 13:05
Temat postu:
Lol~~ ale przeciesz nie musi tak wygladac. Tu chodzi o interfejs i opce. Moze wyglądać tak - www.diablo.g4ce.pl/board
Chesterka - Sob 12 Lut, 2005 13:24
Temat postu:
Ja tam i tak uważam, że nasze jest lepsze/ładniejsze/przyjaźniejsze/cieplejsze Mr. Green
Anonymous - Sob 12 Lut, 2005 13:29
Temat postu:
Scatman napisał/a:
Lol~~ ale przeciesz nie musi tak wygladac. Tu chodzi o interfejs i opce. Moze wyglądać tak - www.diablo.g4ce.pl/board

NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE
Nikt nie chce innego forum, moze ma mniej funkcji,a le jest kochane i milusie i słodziusie i ja je kocham tak jak wszyscy, ledwo się zarejestrowałeś, a już byś wszystko chciał zmieniać, to forum ma takze innych użytkownikót, którzy twierdza tak jak ja
Anonymous - Sob 12 Lut, 2005 13:43
Temat postu:
Raany, wszyscy się oburzają, a przecież Scatman tylko wysunął propozycję. Nic więcej.
elfkaNenar napisał/a:
a już byś wszystko chciał zmieniać

Wszystko...?? =='

I śmieszą mnie opinie, że phpBB jest niezastąpione i najlepsze. [cenzura] Jasiu - po prostu wszyscy się do tego przyzwyczaili i to wszystko. Gdyby się zmieniło na IPB czy jakiekolwiek inne nic wielkiego by się przecież nie stało.

Od razu mówię, że pomysłu Scatmana ani nie popieram, ani nie odrzucam. Wisi mi to, jak będzie wyglądać Froum - ważne żeby ludzie się nie zmienili Wink.
Francesc0 - Sro 16 Lut, 2005 20:50
Temat postu:
Ja też wolałbym IBP.. no ale cóż... niech jest jak jest Wink
Anonymous - Czw 17 Lut, 2005 11:07
Temat postu:
A czemu nas tak namawiasz?! Ja wolę to forum, jest takie przytulne... Ok są ,,lamerskie,, fora ale to jest świetne (lamerskie-sctaman wie o co chodzi) Rolling Eyes
ToJa - Sob 19 Lut, 2005 15:56
Temat postu:
Scatman napisał/a:
Cytat:

IPB 2.0.1 ofszem ale są jeszcze darmowe 2.0.0 i 1.3, które IMHO sa lepsze niz najnowsza wersja phpBB^^

Chyba nie doczytałeś do końca. Może IBP jest lepsze, ale przestanie takie być. Powtarzam Ci, że na płatne mnie nie stać, więc IBP zatrzymało się dla mnie na 2.0.0 a phpBB nadal się rozwija i w końcu przeskoczy IBP. Co wtedy? Znowu zabawa w zmiany, babranina z bazą danych, itp. Dzięki, ale to wątpliwa przyjemność Razz
Francesc0 - Sob 19 Lut, 2005 18:16
Temat postu:
no ok. to bylo tylko moje skromne zdanie ;] ja poprostu nie znosze phpbb i tyle ;p
mozna zamknac temat...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group