Dzieci OnLine

SONDY ANKIETY - Jaka pomadka najlepsza?

Anonymous - Pią 28 Sty, 2005 20:14
Temat postu: Jaka pomadka najlepsza?
Zagłosuj na najlepszą Twoim zdaniem pomadkę ochronną. Jeśli nie ma jej w ankiecie, to napisz w poście Wink
Nikita - Pią 28 Sty, 2005 20:24
Temat postu:
Ja osobiście uważam, że najlepsza jest Paloma lub Neutrogena Smile

P.S. Ja bym ten temat dała do Moda-Uroda-Wygląd Wink
Pozdraviam
Anonymous - Pią 28 Sty, 2005 20:35
Temat postu:
No ale to jest ankieta, więc dałam do działu ankiety... Rolling Eyes najwyżej można to przenieść...
P.S. Nina czemu nie zagłosowałaś, tylko napisałaś w poście?? Sad
Anonymous - Pią 28 Sty, 2005 20:49
Temat postu:
Tisane Wink błyszczyk w słoiczku,super (szczegolnie zapach..miodowy?wniliiowy?)
zazulita - Pią 28 Sty, 2005 20:50
Temat postu:
Ja najbardziej lubie pomadki Nivea. Są naprawde super!!
Anonymous - Pią 28 Sty, 2005 21:07
Temat postu:
kolastyna
mam od 4 lat tą samą wysłużoną już sie troche połamała ale sklejałam kropelką^^
Anonymous - Pią 28 Sty, 2005 21:10
Temat postu:
Wow kradziejka tobie jedna pomadka na 4 lata starcza?? Shocked czy se jajca robisz?
Bo ja to jedna pomadke mam hmmm miesiąc, może trochu dłużej Rolling Eyes
Anonymous - Pią 28 Sty, 2005 21:14
Temat postu:
widzisz z tą pomadką bylo tak że ona w ogóle jest na lato taka z filtrami przeciwsłonecznymi itp ale ja ją kupiłam za wyciułane pieniądze [jeszcze smrodem byłam] i po jakimś roku ją zgubiłam - kupiłam sobie nową a tą znalazłam po roku dopiero i od dwóch lat ją spontanicznie używam - ale już się kończy
swoją drogą jeśli chodzi o pomadki to mam jakieś urojenia bo mam ich około 8 [ kolastyna, 2 avonu, 4 nivey i jeszcze jakieś mniej znanych firm] bo jak widze jakąś ładnie pachnącą to odrazu musze ją mieć [ rzadko używam pomadek prędzej uwielbiam je wąchać] i zawsze nosze po kieszeniach czy to bluzy czy kurtki same pomadki więc one sie wolno zużywają, teraz na te 8 to najnowszą kupiłam przed dwoma laty więc wiesz [ zaznaczyłam kolastyne bo one są najleprze z tego co mam]
Anonymous - Pią 28 Sty, 2005 21:23
Temat postu:
Aha teraz już rozumiem Smile ja mam 3 pomadki: Nivea,Bebe i Avon, ale najbardziej lubie Nivee(zielone jabłuszko mmmmmmmm) i jeszcze mam krem do ust Vichy, uzywam go szczególnie, jak jade na narty ^^
Anonymous - Pią 28 Sty, 2005 21:26
Temat postu:
Ja używam pomadek Nivea Smile One są poprostu superaśne... Teraz mam pomadkę Nivea Juicy Splash... Mmmm bajeczny zapach Cool i ochrona Razz
Nikita - Sob 29 Sty, 2005 09:10
Temat postu:
[quote="zwariowana_jedenastka"]No ale to jest ankieta, więc dałam do działu ankiety... Rolling Eyes najwyżej można to przenieść...
P.S. Nina czemu nie zagłosowałaś, tylko napisałaś w poście?? Sad[/quo

E tam....Nie trzeba przenosić Wink W końcu ten dział się nazywa: Sondy, Ankiety Wink
Upsss....jak zwykle zapomnę zagłosować w ankiecie....teraz zagłosuję na pewno Wink

Pozdraviam
Anonymous - Sob 29 Sty, 2005 12:40
Temat postu:
No właśnie to ankieta, dlatego dałam ja do tego działu Wink Oooo jak na razie Nivea prowadzi Very Happy
Martula - Sob 29 Sty, 2005 14:39
Temat postu:
Gabra Tisane ten w słoiczku mi się wydaje że jest o zapachu karmelu lub wanilii ale za bardzo nie wiem.
Anonymous - Sob 29 Sty, 2005 14:45
Temat postu:
Martula- a ile ten Tisane kosztuje? i czy on tez jest ochronny?
Martula - Sob 29 Sty, 2005 15:27
Temat postu:
do zariowana_jedenastka:on kosztuje 6zł a groszy nie pamiętam to jest balsam do ust możesz go sobie kupić w Aptece lub w sklepie zielarskim dobre na mróz!!
Anonymous - Sob 29 Sty, 2005 15:51
Temat postu:
O to świetnie Very Happy a są inne smaki??
Martula - Sob 29 Sty, 2005 16:04
Temat postu:
Nie wiem może ja mam taki jakby karmelowy

Anonymous - Sob 29 Sty, 2005 17:18
Temat postu:
Oczywście Nivea. Szkoda tylko, że nie można zaznaczyć dwóch odpowiedzi, bo zaznaczyłabym jeszcze Bebe - jest prawie tak fantyastyczna jak Nivea. Wink
Miracle - Nie 30 Sty, 2005 09:11
Temat postu:
Neutrogena jest najlepsza dla mnie.Fajna tez jest nivea i bebe.
GirlX - Nie 30 Sty, 2005 10:09
Temat postu:
Jak dla mnie najlepsza jest Neutrogena albo Paloma. Mialam 3 pomadki z Nivei (czerwona, taka zielona i perlowa), ale ostatnio stwierdzilam ze mam na nie uczulenie, bo jak sie nimi maluje to wkolo ust zluszcza mi sie skoora Sad Szkoda ... Sad

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group