Dzieci OnLine

AIDS/HIV NARKOTYKI SEKTY - Satanizm

Papierowa Tęcza - Pią 14 Sty, 2005 22:10
Temat postu: Satanizm
Ave! Piszę ten topic, ponieważ jest wielu ludzi, którzy mają taką samą sytuację jak ja!
Otóż wraz z moją dziewczyną należę do sekty satanistycznej.... cotygodniowe orgie
bywają naprawde wykańczające. Dodam jeszcze do tego, że co tydzień każdy z nas
oddaje troche krwii, ku chwale czarnego pane.. przez co jesteśmy coraz słabsi... nie
wiem czemu, ale od jakiegoś czasu, kiedy patrze na krzyż, oczy samoistnie zaczynają
mnie piec. Zaczynam powoli tracić zmysły.. wariować....

Jednakże ostatnio zrozumiałem, że nie jest to dobra droga! Pragnę zostać ministrantem..
ale nie wiem czy już nie jest za późno... chciałbym oddać się w służbie Boga i wiecznego
Radia Maryja... które wcześniej tak obczerniałem... chciałem przeprosić Ojca Prowadzącego
za to, że kiedyś kazałem mu iść do ostatnich diabłów... NA KRWAWE KOPYTO BELZEBUBA..
ja mam wizje! - powiedzcie - czy nie jest za późno...?
Avell - Pią 14 Sty, 2005 22:15
Temat postu:
oczywiscie ze nie, zawsze mozna sie poprawic. Mam nadzieje ze odnajdziesz swoja droge... jestem z Toba
Papierowa Tęcza - Pią 14 Sty, 2005 22:17
Temat postu:
Avell napisał/a:
oczywiscie ze nie, zawsze mozna sie poprawic. Mam nadzieje ze odnajdziesz swoja droge... jestem z Toba
ALE CZY PRZEWIELEBNY OJCIEC DYREKTOR MI WYBACZY? Crying or Very sad Crying or Very sad wstyd mi tego co mu zrobilem Crying or Very sad Crying or Very sad
cilgan - Pią 14 Sty, 2005 22:22
Temat postu:
Ojciec dyrektor przebaczy wszystko, w koncu jest wyslannikiem od boga.
Anonymous - Pią 14 Sty, 2005 22:23
Temat postu:
przez to radio maryja nie moge ci uwierzyć
Anonymous - Pią 14 Sty, 2005 22:24
Temat postu:
Tenchion napisał/a:
Avell napisał/a:
ALE CZY PRZEWIELEBNY OJCIEC DYREKTOR MI WYBACZY? Crying or Very sad Crying or Very sad wstyd mi tego co mu zrobilem Crying or Very sad Crying or Very sad

Jeśli to nie jest żart to o Rydzyka się nie martw, bo to szuja, która jeździ najdroższym samochodem jakim się da, a sam nawołuje do dawania datków, lepiej zajmuj się księżami w twoim kościele, jesli oni nie są dziwni, bo Rydzyk to nie powiem kto...
Anonymous - Pią 14 Sty, 2005 22:26
Temat postu:
Po pierwsze jest to temat nie do tego działu!!!!! jakby ktos mogl zauwazyc a po drugie nie rozumiem Twojego posta... najpierw mowisz ze nalezysz do sekty i wogle a potem ze w wierzysz w Boga
No i znowu glupie zarty!!! dacie sobie spokoj? JEsli to zart na Rydyzka to mozesz na czacie ja chetnie tez go tam troche obsmaruje bo go nie lubie heh...
Papierowa Tęcza - Pią 14 Sty, 2005 22:28
Temat postu:
Agnieszka12 napisał/a:
Po pierwsze jest to temat nie do tego działu!!!!! jakby ktos mogl zauwazyc a po drugie nie rozumiem Twojego posta... najpierw mowisz ze nalezysz do sekty i wogle a potem ze w boga wierzysz itd... wyrwij sie poprosty z tej sekty chociaz to nie takie latwe napewno.... Rolling Eyes
ale oni sš wszędzie!! otaczajš mnie, chodzę z nimi do szkoły, bezprzerwy z nimi przebywam.... wiem że błšdziłem, ale teraz rozumiem swój błšd!
Anonymous - Pią 14 Sty, 2005 22:29
Temat postu:
Tenchion juz poprawilam swoj post... no wiesz zreszta traktuje go jako zart i prosze o usuniecie tego tematu, bo chyba nie jest on zwiazany z działem ani troche!
cilgan - Pią 14 Sty, 2005 22:30
Temat postu:
Nie obrazajcie Ojca Dyrektora Rydzyka! To Swiety czlowiek! Jego samochod, a raczej rydwan pokoju to prawdziwy dar od Boga! On jest mesjaszem naszej ery! Tenchion! Zwroc sie do niego o pomoc! Na pewno pomodli sie o Ciebie podczas jednej ze swietych audycji i uwolni Cie z ciezaru sekty! Z BOGIEM!
Pulkownik Nikt - Pią 14 Sty, 2005 22:49
Temat postu:
A ja bym polecil ci sie leczyc nie na dusze lecz na glowe. Zapewne myslisz sobie ze jestes niezalezny jak niewiadomo co ale zapamietaj ze i po jednej i po drugiej stronie jest pelno glupich haselek . Najczesciej najlepszy jest srodek Smile
Kinga - Pią 14 Sty, 2005 23:02
Temat postu:
Rotfl < opluła monitor >
Zaczepista prowokacja Smile Eh ... nie wiedziałam czy śmaić sie czy płakać ale wybrałam to pierwsze Smile
Anonymous - Pią 14 Sty, 2005 23:49
Temat postu: Re: Satanizm
Tenchion napisał/a:
Ave! Piszę ten topic, ponieważ jest wielu ludzi, którzy mają taką samą sytuację jak ja!
Otóż wraz z moją dziewczyną należę do sekty satanistycznej.... cotygodniowe orgie
bywają naprawde wykańczające. Dodam jeszcze do tego, że co tydzień każdy z nas
oddaje troche krwii, ku chwale czarnego pane.. przez co jesteśmy coraz słabsi... nie
wiem czemu, ale od jakiegoś czasu, kiedy patrze na krzyż, oczy samoistnie zaczynają
mnie piec. Zaczynam powoli tracić zmysły.. wariować....

Jednakże ostatnio zrozumiałem, że nie jest to dobra droga! Pragnę zostać ministrantem..
ale nie wiem czy już nie jest za późno... chciałbym oddać się w służbie Boga i wiecznego
Radia Maryja... które wcześniej tak obczerniałem... chciałem przeprosić Ojca Prowadzącego
za to, że kiedyś kazałem mu iść do ostatnich diabłów... NA KRWAWE KOPYTO BELZEBUBA..
ja mam wizje! - powiedzcie - czy nie jest za późno...?

Chłopcze, niepokalanie poczęty ojciec Rydzyx z chęcię przyjmie cię do swojej owczarnii. Niech cię bóg błogosławi... Ale w ramach przykazania o miowaniu bliźniego przewidziane sa codzienne orgie.
Anonymous - Pią 14 Sty, 2005 23:54
Temat postu:
R2 no orgie to będą niezłe, ale zapomnieł dodać, że z zakonnicami, lub księżami do wyboru, bo tym w celibacie też się coś należy
Anonymous - Sob 15 Sty, 2005 07:05
Temat postu:
Witam.
Odpowiedź uzyskałeś, chociaż temat uważam za prowokację.
a) przenoszę do AIDS/HIV Narkotyki Sekty
b) zamykam
c) Pozdrawiam
ToJa - Sob 15 Sty, 2005 17:26
Temat postu: Re: Satanizm
Tenchion napisał/a:

To zrozum również, że pisanie kretyńskich postów to również nie jest dobra droga. Twoim pragnieniem niech stanie się bycie fajnym kuplem dla innych użytkowników a nie robienie z nich...[Ci co dają się nabrać niech sobie dośpiewają]

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group