Avell napisał/a: |
oczywiscie ze nie, zawsze mozna sie poprawic. Mam nadzieje ze odnajdziesz swoja droge... jestem z Toba |
Tenchion napisał/a: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agnieszka12 napisał/a: |
Po pierwsze jest to temat nie do tego działu!!!!! jakby ktos mogl zauwazyc a po drugie nie rozumiem Twojego posta... najpierw mowisz ze nalezysz do sekty i wogle a potem ze w boga wierzysz itd... wyrwij sie poprosty z tej sekty chociaz to nie takie latwe napewno.... ![]() |
Tenchion napisał/a: |
Ave! Piszę ten topic, ponieważ jest wielu ludzi, którzy mają taką samą sytuację jak ja!
Otóż wraz z moją dziewczyną należę do sekty satanistycznej.... cotygodniowe orgie bywają naprawde wykańczające. Dodam jeszcze do tego, że co tydzień każdy z nas oddaje troche krwii, ku chwale czarnego pane.. przez co jesteśmy coraz słabsi... nie wiem czemu, ale od jakiegoś czasu, kiedy patrze na krzyż, oczy samoistnie zaczynają mnie piec. Zaczynam powoli tracić zmysły.. wariować.... Jednakże ostatnio zrozumiałem, że nie jest to dobra droga! Pragnę zostać ministrantem.. ale nie wiem czy już nie jest za późno... chciałbym oddać się w służbie Boga i wiecznego Radia Maryja... które wcześniej tak obczerniałem... chciałem przeprosić Ojca Prowadzącego za to, że kiedyś kazałem mu iść do ostatnich diabłów... NA KRWAWE KOPYTO BELZEBUBA.. ja mam wizje! - powiedzcie - czy nie jest za późno...? |
Tenchion napisał/a: |
Jednakże ostatnio zrozumiałem, że nie jest to dobra droga! Pragnę zostać ministrantem.. |