Nina_006 napisał/a: |
U mnie w szkole tydzień przed finałem WOŚP zaczynali już zbierać pieniądze ![]() Siostra zakonna , która nas uczy nie wierzy w to że te pieniądze z WOŚP idą na te różne sprzęty medyczne...Ona mówi że te zebrane pieniądze bierze Owsiak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kinga napisał/a: |
Moge sie pochwalic ze jak uczestniczylam w zbiórce to zawsze najwiecej udawało mi sie zebrać <loL> |
dorota93 napisał/a: |
A kościół nie popira Owsiaka nie wiem dlaczego bo przecież on naprawde pomaga dzieciom !! |
Nina_006 napisał/a: |
Siostra zakonna , która nas uczy nie wierzy w to że te pieniądze z WOŚP idą na te różne sprzęty medyczne...Ona mówi że te zebrane pieniądze bierze Owsiak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
panienka_wierzba napisał/a: |
na samym woodstocku panno kradziejko było około 400 000 osób |
Himitsu napisał/a: | ||
Zastanawiam się, czy Kościół sam rozumie niektóre swoje argumenty w tej sprawie ![]() |
Agnieszka12 napisał/a: |
JA trochę odbiegnę od tematu... ale poprostu musze to napisac heh...
Białystok czyli miasto, w ktorym miezkam w tym roku nie podlaczal sie na antene... oczywiscie dlaczego? no bo w telewizji białotsockiej jest duzo prawosławnych , a oni maja swieta... wiecie wkurza mnie to.. przez nich nie moglismy wejsc na antene... Białystok jedne z duzych miats i zeru nic nie umieja zorganizowac nawet taki Krotoszyn lepiej sie bwaił... w sumie to nawet dobrze, ze nie weszllismy na antene, bo by byla kompromitacja jak disco polo nawet gralo... poprostu czasami mam dosyc tego miasta... niby tu taka tolerancja bo wiele kultur mieszka ale nie ma nic kompletnie tak jakby najwieksza wiocha w Polsce... wrr... sorki ze robie offtop ale musialam to powiedziec... jak cos to potem mozecie skasowac moj poscik. |