Cytat: |
- Maksymalna wartość ostrzeżenia dodanego przez moderatora to: 1 |
Nina, ja w ogóle nie rozumiem jakim prawem dajesz im po 6 ostrzeżeń, jeżeli już ten temat został poruszony. Wiadomo, że ToJa ich zbanuje, więc po co ten cyrk? |
Poza tym Nino, może chcieli sobie zrobić żarty |
Himitsu napisał/a: | ||
Po co? Żeby się te niedoroby nie udzielały przez jakiś czas (aż do założenia kolejnego konta, co niestety już się zaczyna). |
Himitsu napisał/a: | ||
Żarty?? To nie były żarty. To było coś dużo gorszego, na co trudno znaleźć określenie. Szkoda mi tylko rodziców tych psycholi. No chyba, że to w genach im się udzieliło... Nie wiem, skąd się biorą tacy "ludzie". |
Po czwarte - oni łączą się przez modem i im się nr IP zmienia... |
Nie szufladkuj ich. |
Himitsu napisał/a: | ||||
O kruca, o tym nie pomyślałem... A już chciałem wysyłać do ToJi PW z błagalną prośbą o podanie mi ich numerów... Ech, już myślałem, że się zabawię, a tu coś takiego ![]() ![]() ![]()
Przykro mi. Już nie raz spotkałem się z podobnymi idiotami i (nie tylko) moim zdaniem takie osobniki są złem, które należy wyplenić, zlikwidować, zneutralizować. Tego typu kryptydy nie powinny istnieć. Takich smarków szufladkowałem zawsze, szufladkuję i szufladkować będę. |
Secudno, dlatego, iż nie przepadam za dziećmi |
To forum to dla nas miejsce, w którym można pośmiać się z głupoty. |
Mój Drogi, ludzi w wieku 16 lat nazywa się już "mlodzieżą", nie zaś "dziećmi". |
Nen Ogg Sekend napisał/a: |
Na tym polega cały dowcip. Po prostu... Sprawdzam, jak daleko może pójść moja umiejętność dostosowania sie do warunków, panujących w otoczeniu. |
Himitsu - zależy od punktu widzenia. |
Kinga napisał/a: |
Sory że sie wpycham do topa mozecie skasować moją wypowiedz pozniej ![]() Ale mam pytanko No wiec ostrzeżenia to sotrzezenie i chyba jeden uzytkownik tzn mam na mysli moda raczej nie daje za jakies drobne przewiniena raz po raz 6 ostrzeżen :/ Bo tak patrzyłam np naa ... na Avellacha czy jakoś tak :/ Nina dawała mu sostrzeżenie co minutę :/ Ninka bez obrazy :* sry że Cie za przyklad dalam :* :* A ostrzeżenia ma ostrzegac chyba ? i skoro ktoś cos przewini to ma jedno ... znów coś zrobi drugie etc etc Moge sie mylić i chciałabym wiedziec jak to wkońcu jest ? ![]() |