Dzieci OnLine

O Forum - dodałam sobie ostrzezenie niechcący

Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 11:31
Temat postu: dodałam sobie ostrzezenie niechcący
No więc niechcacy dodałam sobie ostrzezenie Rolling Eyes chciałam je dodac dla tego Ogga i nie wiem co jets... jak to wykasowac??
Agentka - Sob 08 Sty, 2005 11:36
Temat postu:
jesli się nie mylę tylko ToJa może ściągać ostrzeżenia
Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 11:37
Temat postu:
Aga, Ty mnie przerażasz.. Wink Dać sobie samej ostrzeżenie. XDDD
Napisz do ToJi, napewno je usunie.
Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 11:39
Temat postu:
Ok... no wiecie tak to jest jak sie nie zna bo wpisałam nazwe uzytkownika Agnieszka12 zamiast ten Alex Oggy heh....
Nikita - Sob 08 Sty, 2005 11:45
Temat postu:
Agnieszka_12 - nie martw się Wink ToJa na pewno Ci je usunie Wink A ten Alex Ogg i Nen Ogg są okropni....eh...
Chesterka - Sob 08 Sty, 2005 12:06
Temat postu:
Już kiedyś ktoś sobie samemu dodał ostrzeżenie, ale nie pamiętam kto.

Nina, wg mnie to za b. się tym przejęłaś. Żeby dawać tyle ostrzeżeń jednemu użytkownikowi? I to o treści "1" "2" "3" "4" "5" "Uff już koniec"... Confused przesadzasz...
Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 12:15
Temat postu:
Tak... zgadzam sie z Chesterką przystopuj troche.. i tak ich ToJa wywali
Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 12:23
Temat postu:
Nina, ja w ogóle nie rozumiem jakim prawem dajesz im po 6 ostrzeżeń, jeżeli już ten temat został poruszony. Wiadomo, że ToJa ich zbanuje, więc po co ten cyrk? I te kretyńskie odliczanie? Zachowujesz się jakbyś była tutaj jakimś guru. - -' Do tego to tłumaczenie... '5...', '6...'. ==; Zastanów się dziewczyno. Dopowiem także, że nie wiem co takiego zrobił Avellach. - -' Po prostu zjawił się z nimi, a postów wulgarnych nie pisał. Może jeden, czy dwa. Czyli powinien mieć upominienie, lub jedno ostrzeżenie. A Ty sześć zawaliłaś naraz, a co! _-_' Krew mnie zalewa, jak widze takie sytuacje. - -'
zniszczony_12 - Sob 08 Sty, 2005 12:32
Temat postu:
Cytat:
- Maksymalna wartość ostrzeżenia dodanego przez moderatora to: 1

tak btw
Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 12:38
Temat postu:
Cytat:
Nina, ja w ogóle nie rozumiem jakim prawem dajesz im po 6 ostrzeżeń, jeżeli już ten temat został poruszony. Wiadomo, że ToJa ich zbanuje, więc po co ten cyrk?

Po co? Żeby się te niedoroby nie udzielały przez jakiś czas (aż do założenia kolejnego konta, co niestety już się zaczyna).
Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 12:41
Temat postu:
Poza tym Nino, może chcieli sobie zrobić żarty, a nie wiedzieli czym to pachnie? Jedno ostrzeżenie mogłoby ich uspokoić. A najwyżej potem by po kolei szły, albo ban od ToJi...

Aga - fajne ostrzeżenie! biggrin Wink
Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 12:48
Temat postu:
Cytat:
Poza tym Nino, może chcieli sobie zrobić żarty

Żarty??
To nie były żarty. To było coś dużo gorszego, na co trudno znaleźć określenie.
Szkoda mi tylko rodziców tych psycholi. No chyba, że to w genach im się udzieliło... Nie wiem, skąd się biorą tacy "ludzie".
Chesterka - Sob 08 Sty, 2005 12:52
Temat postu:
Boshe! Ludzie! Wyluzujcie! Jak przyjdzie ToJa będą mieli bana i sprawa się zakończy. Pousuwa się ich posty i forum wróci do porządku. Nie wiem czemu się tak przejmujecie Wink
Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 12:53
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
Cytat:
Nina, ja w ogóle nie rozumiem jakim prawem dajesz im po 6 ostrzeżeń, jeżeli już ten temat został poruszony. Wiadomo, że ToJa ich zbanuje, więc po co ten cyrk?

Po co? Żeby się te niedoroby nie udzielały przez jakiś czas (aż do założenia kolejnego konta, co niestety już się zaczyna).

Jezu, Himitsu.
Po pierwsze, jak już pisał ktoś przed Tobą - 'Maksymalna wartość ostrzeżenia dodanego przez moderatora to: 1'
Po drugie - Nina nie podała właściwie argumentów.
Po trzecie - jak już mówiłam, Avellach nie zachowywał się aż tak okropnie, żeby mu dawać 6 czy nawet 7 ostrzeżeń. - -' Zachowywał się normalniej od szperacza chociażby, taki przykład. Po prostu Nina dała te ostrzeżenia jak jej leciało, z bezsensownymi uzasadnieniami. Jedno brzmiało dosłownie ".........". ==;
Po czwarte - oni łączą się przez serwer proxy i im się nr IP zmienia... Zbanować się ich nie da. Razz
I po piąte - jeśli to nie są żarty, to jak wyjaśnisz ich zachowanie? - -' Ewidentne żarciki, pewnie im się nudziło. ;p
Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 12:57
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
Cytat:
Poza tym Nino, może chcieli sobie zrobić żarty

Żarty??
To nie były żarty. To było coś dużo gorszego, na co trudno znaleźć określenie.
Szkoda mi tylko rodziców tych psycholi. No chyba, że to w genach im się udzieliło... Nie wiem, skąd się biorą tacy "ludzie".

Nie szufladkuj ich.
Task ja już napisała Femme - to były żarty. Bo jak to określisz? 'Inteligentne rozważania nad erotyką' ? Razz XD
Wg. mnie powinni dostać max. 3 ostrzeżenia, a nie 6 czy 7 nie mając nawet tyle postów...
Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 12:59
Temat postu:
Cytat:
Po czwarte - oni łączą się przez modem i im się nr IP zmienia...

O kruca, o tym nie pomyślałem...
A już chciałem wysyłać do ToJi PW z błagalną prośbą o podanie mi ich numerów... Ech, już myślałem, że się zabawię, a tu coś takiego Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad.

Cytat:
Nie szufladkuj ich.

Przykro mi. Już nie raz spotkałem się z podobnymi idiotami i (nie tylko) moim zdaniem takie osobniki są złem, które należy wyplenić, zlikwidować, zneutralizować. Tego typu kryptydy nie powinny istnieć. Takich smarków szufladkowałem zawsze, szufladkuję i szufladkować będę.
Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 13:05
Temat postu:
Dobra ludu stop!!! offtop sie jakis zrobił heh Mr. Green
dzieki Femme taraz wiem co to proxy... tylko bedzie ciezko bo nie mozna ich zbanowac.. moze jk nie bedzimy reagowali w koncu sie im znudzi. Wink
Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 13:07
Temat postu:
Himitsu - tak, ale mi chodziło o to, że taki Avellach zachowuje się dużo lepiej niż np. Alex Ogg.
zniszczony_12 - Sob 08 Sty, 2005 13:18
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
Cytat:
Po czwarte - oni łączą się przez modem i im się nr IP zmienia...

O kruca, o tym nie pomyślałem...
A już chciałem wysyłać do ToJi PW z błagalną prośbą o podanie mi ich numerów... Ech, już myślałem, że się zabawię, a tu coś takiego Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad.

Cytat:
Nie szufladkuj ich.

Przykro mi. Już nie raz spotkałem się z podobnymi idiotami i (nie tylko) moim zdaniem takie osobniki są złem, które należy wyplenić, zlikwidować, zneutralizować. Tego typu kryptydy nie powinny istnieć. Takich smarków szufladkowałem zawsze, szufladkuję i szufladkować będę.

heh zeby sie ip zmieniało nie trzeba modemu.. wystarczu neo...
Nen Ogg Sekend - Sob 08 Sty, 2005 14:14
Temat postu:
Słowem wyjaśnienia sytuacyi, jaka zaszła i gwoli ścisłości: wiemy dokładnie, czym grozi takie zachowanie, a jednocześnie gwiżdżemy na Adminów, że tak się wyrażę. To forum to dla nas miejsce, w którym można pośmiać się z głupoty. Nie wszystkich Użytkowników - fakt, ale znacznej większości. więc, przyjmując wasz punkt widzenia - jesteśmy w domu XD

Banujcie mnie po raz 50, z dziką przyjemnością przyjmę Wasze obelgi i wyzwiska. Nie zamierzam też podwyższać tutaj swojej samooceny - na ścierwie się tego nie robi. Nie czujcie się wszyscy obrażeni. Mówię o całokształcie.

Tetrio: Lole, nie łączę się przez modem. Admini - po prostu nie potraficie banować XD
Lilith - Sob 08 Sty, 2005 14:19
Temat postu:
Nen... ja zrozumiem wszystko - wchodzą sobie jacyś debile, żeby ponaśmiewać się z dzieci.
Ale ty jesteś inteligentną osobą, tym bardziej, powinieneś/naś, zostać stałym użytkownikiem, bo myślę że i wiedzę masz bogatą.
A tu co? Puff, robisz sobie głupie żarty. Na prawdę, chciałabym cię widzieć w gronie stałych. I mam nadzieję, że zmienisz zachowanie, bo głupi/a nie jesteś Wink

Pozdrawiam!
Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 14:25
Temat postu:
Słuchajcie nie mozecie dac nam spokoju?

a jesli nie i cieszy cie Nen ze ktos sie na ciebie przezywa to wogle nie bedziemy reagowac na wasze posty az sie wam to znudzi!! Twisted Evil
Lilith - Sob 08 Sty, 2005 14:26
Temat postu:
Agusiu, to są ludzie inteligentni. Im się nie znudzi spamowanie forum, jak głupkom z zewnątrz.
Nen, na prawdę się marnujecie. Neutral
Nen Ogg Sekend - Sob 08 Sty, 2005 14:27
Temat postu:
Dziękuję za miłe słowa, aczkolwiek raczej nie mam zamiaru zostawać tutaj na stałe. Primo, dlatego, iż uważam, że po odpowiedzi na większość pytań Użytkownicy winni zwracać się do osób adekwatnych - lekarzy, psychologów, nie zaś do grupki internautów, których nie można podciągnąć do odpowiedzialności. A pomyłki, zwłaszcza ad acta objawów chorób jakowyś mogą być w skutkach opłakane. Secundo, dlatego, iż nie przepadam za dziećmi Smile
Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 14:30
Temat postu:
Cytat:
Secudno, dlatego, iż nie przepadam za dziećmi

Sądząc po twojej wypowiedzi w SB, sama jesteś dzieckiem.
O ile tam nie kłamałaś.
Lilith - Sob 08 Sty, 2005 14:32
Temat postu:
Nen, rozumiem. Nie lubicie dzieci. Ale musicie psuć frajdę postowania innym? Wink To forum tworzą ludzie, bez nich byłby to pusty silnik.
I nie wchodzą tu tylko dzieci. Mamy paru dorosłych Wink
Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 14:35
Temat postu:
Wiesz, Nen, większość szesnastolatków będzie potrafiło nawrzucać i zgnębić dwunastolatkę czy czternastolatkę. Wiadomo, że popisze się swoją znajomością języka i tym może zgnoić takie dziecko. Więc wiesz, jeśli już chcesz pokonwersować, podejdź do tego ambitnie i porozmawiaj z osobami na tym samym poziomie.
Cytat:
To forum to dla nas miejsce, w którym można pośmiać się z głupoty.

Pośmiać się z głupoty... A wasze zachowanie jakie jest? Może mądre? Nie. Nie jest też ani sarkazmem, ani ironią. A jeśli to miała być parodia - nie wyszło wam.

Mimo wszystko, podpisuję się pod Lilith. Zamiast wyśmiewać się z dzieciaków, może faktycznie zostaniecie stałymi bywalcami? No, chyba że faktycznie to nasze forum jest dla was na zbyt niskim poziomie... Ale wtedy nie rozumiem co tutaj robicie. ;] Robienie sobie z nas jaj też wam się kiedyś znudzi. Pozdrawiam. ;]
Ps. Naprawdę chciałabym dojść do konsensusu... Razz
Nen Ogg Sekend - Sob 08 Sty, 2005 14:37
Temat postu:
Hmmmm... Mój Drogi, ludzi w wieku 16 lat nazywa się już "mlodzieżą", nie zaś "dziećmi". To takie małe ad acta.

Do ludzi, którzy wydają mi się być na względnym poziomie i o dobrym rozwoju intelektualnym, nie kieruę tych wszystkich obelg, lecz głównie do Adminki, Niny_006. To takie śmieszne stworzenie jest biggrin

Poza tym, nie piszę już postów, jeno rozmawiam z dziećmi na Szałcie. A Szałt, jak wiadomo, jest i pójdzie dalej. Bene.
frigg - Sob 08 Sty, 2005 14:37
Temat postu:
hmm no to boskie podejscie do sprawy...bo jesli wiesz ze te dzici sa glupie to moze zacznij uswiadamiac za nie wsatwac durne posty bo robisz jescze wieksza wode z mozgu....i mowiac o inteligencji owych osob w tym twojej neno ogg zakarwa na jaks glupote bo posty pokazuja zupenie cos innego...i tym bardziej jak sie nie lubi dzieci (czesto sa to juz nastolatki) to sie na takie fora, strony nie wchodzi, bo to wcale nie wychodzi 'nie lubienie' tylko glupota, porazajaca wrecz
edit: femm pisalysmy w tym samym momencie wiec w sumie moge sie podpisac pod twoim postem
Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 14:45
Temat postu:
Cytat:
Mój Drogi, ludzi w wieku 16 lat nazywa się już "mlodzieżą", nie zaś "dziećmi".

Zauważ, iż znaczna ilość ludzi uważa, że do młodzieży zalicza się ludzi w wieku od 18 do (maksymalnie) 25 lat.
Nen Ogg Sekend - Sob 08 Sty, 2005 14:45
Temat postu:
Hmmmm.... Już wyjaśniam... Gwoli ścisłości, wiem, jak odbieracie zachowanie Oggów i nie dziwię się. Na tym polega cały dowcip. Po prostu... Sprawdzam, jak daleko może pójść moja umiejętność dostosowania sie do warunków, panujących w otoczeniu. Zauważcie również różnicę, pomiędzy Nen na szałcie, podczas rozmowy z Niną itp. a Nen tutaj, w czasie konwersacyi z Wami.

Himitsu - zależy od punktu widzenia. Jak wszystko. Osoba, mająca 18 lat, prawnie jest personą dorosłą.

"Przykro mi. Już nie raz spotkałem się z podobnymi idiotami i (nie tylko) moim zdaniem takie osobniki są złem, które należy wyplenić, zlikwidować, zneutralizować. Tego typu kryptydy nie powinny istnieć. Takich smarków szufladkowałem zawsze, szufladkuję i szufladkować będę." - i już masz odpowiedź, dlaczego zachowuję sie tak, nie zaś inaczej.
frigg - Sob 08 Sty, 2005 14:49
Temat postu:
przepraszam co to za szałt?
a tego czy sparwdzanie swoich umiejetnosci musi sie odbywac za pomoca bluzg, beznadziejnych postow i czy musi odbywac sie przede wszytkim tutaj?
no prawnie jest dorosla, i tylko (oczywiscie sa wyjatki) prawnie Smile niestety
Nen Ogg Sekend - Sob 08 Sty, 2005 14:52
Temat postu:
szałt - to Shout Box, zapisany fonetycznie po polsku.

Bywajcie na czas jakowyś.

I nie sprawdzam tutaj absolutnie żadnych umiejętności Razz
frigg - Sob 08 Sty, 2005 14:55
Temat postu:
Nen Ogg Sekend napisał/a:
Na tym polega cały dowcip. Po prostu... Sprawdzam, jak daleko może pójść moja umiejętność dostosowania sie do warunków, panujących w otoczeniu.

jednak sprawdzasz Smile hmm a z tym szałtem to bym sie nie domyslilam - jakis dziwny twor jezykowy Smile ale juz rozumiem
Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 14:57
Temat postu:
Cytat:
Himitsu - zależy od punktu widzenia.

Z mojego punktu widzenia twoje zachowanie na tym forum na pewno nie jest ani dorosłe, ani młodzieżowe. No chyba że mówimy o tej gorszej, patologicznej młodzieży.
Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 14:57
Temat postu:
Dobry dzień.
Frigg: Szałt = ShoutBox Wink

Ogg: Około pół godziny porzadkowałem same Trudne Pytania po waszym "wczorajszym" - sporo tego było i nadal nie widzę powodu poza tylko "pośmianiem się z gówniarzy" (swoją drogą, taki powód z Was również gówniarzy czyni. Wink ) Postawię się za Femme - zostańcie normalnymi użytkownikami forum, bo takich "akcji" jak wczorajsza nie chciałbym znowu naprawiać i oglądać...I wydaje mi się, że spora większość użytkowników również. To, co teraz robicie mija się z celem. :/

Pozdrawiam
Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 15:09
Temat postu:
Koniec offtopu! ludziska spokoj siwety lepiej ze mna pospiewajcie

jej piekne czarne oczy ... Mr. Green
Chesterka - Sob 08 Sty, 2005 15:11
Temat postu:
Czarne, czarne oczy....

przecież to też offtop Razz
Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 15:29
Temat postu:
Ale jak juz sie zrobil no to... albo chodzciie na shoutboxa
Chesterka - Sob 08 Sty, 2005 15:32
Temat postu:
Ja nie idę, mam już go dość Wink
Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 22:16
Temat postu:
No dziekuje za skasowanie ostrzezenia. Mr. Green
Prosze o zamkniecie tematu.
Kinga - Pon 10 Sty, 2005 15:41
Temat postu:
Sory że sie wpycham do topa mozecie skasować moją wypowiedz pozniej Wink
Ale mam pytanko
No wiec ostrzeżenia to sotrzezenie i chyba jeden uzytkownik tzn mam na mysli moda raczej nie daje za jakies drobne przewiniena raz po raz 6 ostrzeżen :/

Bo tak patrzyłam np naa ... na Avellacha czy jakoś tak :/ Nina dawała mu sostrzeżenie co minutę :/ Ninka bez obrazy :* sry że Cie za przyklad dalam :* :*

A ostrzeżenia ma ostrzegac chyba ? i skoro ktoś cos przewini to ma jedno ... znów coś zrobi drugie etc etc

Moge sie mylić i chciałabym wiedziec jak to wkońcu jest ? Smile
EU07 - Pon 10 Sty, 2005 16:17
Temat postu:
Kinga napisał/a:
Sory że sie wpycham do topa mozecie skasować moją wypowiedz pozniej Wink
Ale mam pytanko
No wiec ostrzeżenia to sotrzezenie i chyba jeden uzytkownik tzn mam na mysli moda raczej nie daje za jakies drobne przewiniena raz po raz 6 ostrzeżen :/

Bo tak patrzyłam np naa ... na Avellacha czy jakoś tak :/ Nina dawała mu sostrzeżenie co minutę :/ Ninka bez obrazy :* sry że Cie za przyklad dalam :* :*

A ostrzeżenia ma ostrzegac chyba ? i skoro ktoś cos przewini to ma jedno ... znów coś zrobi drugie etc etc

Moge sie mylić i chciałabym wiedziec jak to wkońcu jest ? Smile

Słuszna uwaga. Poza tym nie można karać dwa razy za to samo przewinienie...
Kinga - Pon 10 Sty, 2005 16:24
Temat postu:
Niektóre ostrzeżenia są takie Yy ... "bezpowodowe" Wink

Wydaje mi sie że miedzy innymi Avellach powinien zostac odbanowany i pozostać z tym jednym ostrzeżeniem czy tam 2 Smile
reszty ostrzezen nie przagladalam

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group