Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - Matrix

Malvina - Pią 26 Lis, 2004 19:20
Temat postu: Matrix
Dzisiaj o 20:10 na tvn'ie będzie leciał Martix..będziecie oglądać ?biggrin
Edyt; Ja też nie będe.. nie podobają mi się takie filmy :]
BamBI - Pią 26 Lis, 2004 19:22
Temat postu:
ja chyba nie Smile
panienka_wierzba - Pią 26 Lis, 2004 19:31
Temat postu:
nie, kilka razy już widziałam, wole posiedziec na kompie i posłuchac se muzyki
Anonymous - Pią 26 Lis, 2004 20:03
Temat postu:
Ja też oglądałam kilka razy, ale co mi tam. ^^" Obejrzę choćby dla Keanu Reevesa [boski jest *-*]. Zresztą, mam telewizor dwa metry oddalony od mojego prawego oka, więc to żaden problem. XD
Elly - Pią 26 Lis, 2004 20:35
Temat postu:
Jak mi sie znudzi siedzenie na necie albo po chamsku mnie ktoś wywali z PC to sobie włącze TVN i obejrze matrixa poraz 5 albo cos takiego ...
panienka_wierzba - Pią 26 Lis, 2004 20:38
Temat postu:
oł jest Keanu Reeves =D on jest słooooodki ^^ chyba se jednak psuzcze =>
(ale wiesz jak on slodko wyglądał w długich włosach? aaaaaaaaaah)
Anonymous - Pią 26 Lis, 2004 21:03
Temat postu:
Wierzba, taaaak! <rozpływa się *______________________*> On jest piękny, a w długich włosach to już w ogóle miodzio... Ah... *^^*... [lol, czuję się teraz jak pusta małolata, wzdychająca do obrazka, ale on jest naprawdę boski *-* I to ciało *-* Te ruchy... I głos... XD] Nyu, link: http://www2u.biglobe.ne.jp/~movie/New/keanu1.jpg
Taki słodki, młodziutki, nieopierzony... I niewinny... *-* A jednocześnie maksymalnie seksowny... ;> Dobra, starczy już, bo się do końca roztopię i będziecie mnie z podłogi zeskrobywać. ;p
panienka_wierzba - Pią 26 Lis, 2004 21:11
Temat postu:
mowiłam że w długich jest cudny =D omg i to ciało aaaaaaaaaa (dziś mam ochote wszystkich wykorzystac seksualnie [patrz pan Pulkownik Mr. Green albo mój znajomy =>] ale KR to po prostu omg... te ciało =D te włosy.. ta twarz aaaaaaaah
Anonymous - Pią 26 Lis, 2004 21:29
Temat postu:
Fierzba, znowu się podniecamy. XD Ale to fakt... On jest... Cudny, cudny, cudny... *-*
Ps. Nie patrz na mnie takim zachłannym wzrokiem, zboczylu! XD
Malvina - Pią 26 Lis, 2004 21:37
Temat postu:
Bleeeee.. brzydki :> Dziewczyny.. gdzie Wy macie gust? :DDD (oj.. jestem teraz biedna;p )
Elly - Pią 26 Lis, 2004 21:50
Temat postu:
Keanu Reeves jest fajny, przystojny i słodziutki Razz chyba ide ogladac dalej matrixa ...
Anonymous - Pią 26 Lis, 2004 21:51
Temat postu:
<rzuca się z siekierą na Malvinę> haadziaa.. bum! ;p
Nie no, spoko. Np. Taf on też się nie podoba. Każdy ma inny gust. :> A że jeden ma jakiś taki bardziej wysublimowany od drugiego, to już zależy od człowieka, ha! :>
Idda - Pią 26 Lis, 2004 21:55
Temat postu:
Błeee!!!!!Keanu Reeves.... :/<zygi> XD jak on się może Wam podobać????Nie rozumiem...ale mniejsza...ja uważam,ze Matrix to sjuuuper filmik....szczególnie te "obrzydliwe" sceny..... :DKofusiam wszystkie części=]=]=]
Anonymous - Pią 26 Lis, 2004 22:05
Temat postu:
Idda... Aż rzygi? ;p Mi się rzygać chce, jak widzę wątróbkę z cebulką a nie Keanu. ;p No ale cóż... ^^" Jak już mówiłam - nie każdy musi być obdażony tak doskonałym gustem jak ja i Wierzba. ^^ Co do obrzydliwych scen w Matrixie - ne było ich duże i były znośne. A co do tego, która część podobała mi się najbardziej - właśnie pierwsza. Potem druga, na końcu trzecia (co to w ogóle za pomysł, żeby Trinity w ten sposób zginęła? -_-" zero ambicji)
zazulita - Pią 26 Lis, 2004 22:06
Temat postu:
Mi Keanu Reeves baaaaaaaaardzo się podoba, szczególnie w filmie "Speed-nebezpieczna prądkość"(chyba tak się ten film nazywa)!! Uważam, że jest to jeden z najprzystojniejszych aktorów Very Happy
Anonymous - Pią 26 Lis, 2004 22:10
Temat postu:
Niebezpieczna szybkość. Wink Taak... Tam też mi się podobał. W "Obserwatorze'' też, chociaż film był cienki. W ogóle dobry aktor. ^^"
kicp - Sob 27 Lis, 2004 10:14
Temat postu:
niebezpieczna predkosc, nie szybkosc.
matrix, hm, jedyna byla fajna, bo to taka nowosc, ale nastepne to juz nie to samo...
Anonymous - Sob 27 Lis, 2004 10:18
Temat postu:
Obejrzałam...Film jest super!A matrix nie istnnieje.A kenau jest bardzo,bardzo słodziutki Wink .Akcja świetna a Neo chyba sie robi w Wybrańca Smile
mroweczka - Sob 27 Lis, 2004 11:32
Temat postu:
Nie...Szczerze mowiąc to nie lubie tego filmu...Nie wiem,co ludzie w tym widzą Rolling Eyes (bez obrazy dla innych).
Anonymous - Sob 27 Lis, 2004 16:26
Temat postu:
Musialam chwile ogladac wczoraj... A Keanu? Nom, przystojny facet Smile Ale bardziej mi sie podobal Drakula z Drakuli 2000 (filmu nie polecam Razz).
Anonymous - Sob 27 Lis, 2004 17:13
Temat postu:
Jezu Nena... On był... Boski. Też mi się strasznie podobał *-* Te kręcone włoski, płaszczyk... Mrrau, świetny był. *-* Film też był świetny. *-*
Anonymous - Sob 27 Lis, 2004 17:52
Temat postu:
Ja slyszlam tylko negatywne opinie... Nie byl zly ten film, ale horror z niego naprawde zaden... Chwilami nawet byl smieszny (poczatek ogladalam z ojcem i on sie turlal po podlodze, jak facetowi przyssala sie pijawa do powieki). Glupia ta Mary Smile
Anonymous - Sob 27 Lis, 2004 18:15
Temat postu:
No, to prawda - scena z pijawkami była komiczna. Ale film mi się ogólnie podobał. Smile Co do horrorów - nie znam się zbyt dobrze, bo nie przepadam. I fakt - Mary była niezbyt rozgarnięta. Wink Mi się podobała scena z tą reporterką, kojarzysz?
Anonymous - Sob 27 Lis, 2004 18:32
Temat postu:
Jak ja "zwampirzyl"?
Anonymous - Sob 27 Lis, 2004 18:35
Temat postu:
Nom. Wink Takiej paniki narobiła. biggrin
Chesterka - Sob 27 Lis, 2004 20:16
Temat postu:
A ja nie miałam zamiaru tego obejrzeć! Takie filmy są beznadziejne Confused
Malvina - Nie 28 Lis, 2004 19:53
Temat postu:
Chesterka napisał/a:

Jak nie oglądałaś to nie oceniaj.
Keeveek - Pon 29 Lis, 2004 19:21
Temat postu:
Chesterka napisał/a:

NIGDY, PRZENIGDY nie oceniaj niczego, jeśli tego nie spróbujesz, nie zobaczysz na własne oczy. Rozumiem... matrix jest dla oszołomów, ty jesteś PONAD tym... jak ja kocham takich ludzi.

Matrix Has me od samego początku. Wink
Chesterka - Pon 29 Lis, 2004 19:34
Temat postu:
I jak zwykle wszyscy się mnie czepiają Confused To może powiem inaczej: Takie filmy są wg mnie beznadziejne. Lepiej Wink
Iśka - Wto 30 Lis, 2004 13:58
Temat postu:
A ja tam lubię Matrixa =] Mi się podobał (ale w kinie nie byłam, tylko teraz oglądałam jak leciał) Smile A w ogóle na TVNie teraz same fajne filmiki, nie?
A tak w ogóle to co tak spamujecie dzieci, co? Razz

P.S. A co powiecie o "Vanilla sky"? Ktoś oglądał w sobotę? Mi się choler...( Mr. Green ) bardzo podobał. I Tom Crouse b. przystojny Wink (jak sie komuś podobał to kilka fajnych pioseneczek jest na tej stronie.
panienka_wierzba - Wto 30 Lis, 2004 15:38
Temat postu:
aaaa ja cały czas sie napalałam na Toma C. ^^ tylko siedziałam i leciały ohy i ahy jaki on przystojny Wink, filmu niestety całego nie zobaczyłam. O 1 poszłam spać.. (miałam w końcu odsypiać sobote =p) noi sie i tak spóźniłam do skzoły na 2 lekcje ale tam trudno =D, film fajny ale neistety nie oglądnęłam do konca =(.
Chesterka - Wto 30 Lis, 2004 16:49
Temat postu:
Ja oglądałam od początku do końca i był to suuuuper film!!!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy
Ona89 - Wto 30 Lis, 2004 16:54
Temat postu:
Ja obejrzałam Matrixa już chyba trzeci raz i jest świetny. Chciała bym jeszczeobejrzeć druga i trzecią część Very Happy
Iśka - Wto 30 Lis, 2004 18:12
Temat postu:
Chesterka napisał/a:
Ja oglądałam od początku do końca i był to suuuuper film!!!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy

Ale który? biggrin
nidhogg - Sro 01 Gru, 2004 01:14
Temat postu:
co do matrixa to mialam ta watpliwa przyjemnosc byc na maratonie filmowym z 3 matrixami. 1 standartowo - widzialam po raz ktorys i do tej pory pamietam jakie wrazenia na mnie wywarl kiedy pierwszy raz wszedl do kin - oniemialam i w szoku lekiim bylam. no ale do rzeczy - na owym maratonie - dwojka mnie potwornie znudzial a trojke przespalam prawie cala Wink tak, ze jak dla mnie te czesci sa slabe (nie liczac oczywiscie efektow speszialnych... a scena w 2 czy 3 nie pamietam jak trinity umiera i neo ja wskrzesza - bosz co za tandeta i plastik. no ale coz sa gusta i gusciki.

a tom cruise.... bosz nie dosc ze satry pierdziel to jeszcze karzel Wink litosci Wink
Pulkownik Nikt - Sro 01 Gru, 2004 02:09
Temat postu:
1 taka sobie.. Ale 2 i 3 to juz calkowita porazka Confused
panienka_wierzba - Sro 01 Gru, 2004 09:57
Temat postu:
ciii co z tego ze stary pierdziel i karzel ^^ ale jest przystojny Wink (zawsze trza sobie znaleźc kogoś na kogo można sie ponapalać Wink )
zgadzam się z Wami.. 2 i 3 prawie calkowicie mnie znudziły, jednak kiedy pierwszy raz zobaczyłam matrixa1 ^^łoo to był szok ;=).
2 widziałam na kompie.. nic specjalnego, 3 w kinie.. hm.. jakos okropnie mnie znudziło, już wole komedie romantyczne Wink hyhy
Anonymous - Sro 01 Gru, 2004 11:50
Temat postu:
A ile Tom Cruise ma wzrostu? Smile

Blee, Keanu Reeves jest wstrętny Razz
nidhogg - Czw 02 Gru, 2004 20:13
Temat postu:
yyyyy wg mojego tajnego zrodla ma 170 cm.... ciuteczke malo Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group