Dzieci OnLine

O Forum - ToJa rządzi heh

Anonymous - Czw 25 Lis, 2004 20:28
Temat postu: ToJa rządzi heh
Dzis na pw napisałam do ToJa że chciałabym miec mozliwosc napisania se tekstu nad gwiazdkami...Ona napisała,że od 900 postów można to miec...Pozniej powiedziałam,że troche mi to zajmie hehe i ona skasowałą to...I każdy moze miec taki napis jak ja mam "Nasty Devil"...Dziekuje ToJa Love jestes super!!A i jezeli to czytasz to ostrzegam,mam plotkarska naturę,ale ja tylko powiadamaiam Ludziska ze mozna to zrobic Mr. Green Smile
Anonymous - Czw 25 Lis, 2004 20:35
Temat postu:
Ktoś tu odmieniać przez przypadki nie potrafi... ;p Mniejsza z tym. Wink Cóż, gratuluję perswazji. ;]
Anonymous - Czw 25 Lis, 2004 20:37
Temat postu:
Nie mi gratuluj perswazji tylko ToJi,ze ma takie serce Love ..Ale to co zrobiła to drobiażdzek,ale bywaja tacy,co takiej rzeczy nie zrobią,bo scisle trzymaja sie zasad.. Confused
Anonymous - Czw 25 Lis, 2004 20:45
Temat postu:
Fakt. Ale też taka prawda, że gdybyś nie poprosiła, nie dostałabyś. Wink Co nie wklucza tego, że ToJa jest wyrozumiałą i ugodową administratorką. Wink
Anonymous - Czw 25 Lis, 2004 20:58
Temat postu:
Ale ToJa jest.I kropka.Oprócz tego,ze nie moge dać kasy na jej tate (buuuuuu!!!) to codzien sie modle i na swoim blogu www.gabra.cjb.net widac buttonik rzucający sie w oczy D
Anonymous - Czw 25 Lis, 2004 23:05
Temat postu:
Witam.
Eeee, ja mogłem ten napis zmienić z menu profilu już jakiś czas temu, ale o tym nie wiedziałem, więc nasza kochana Administratorka mi bardzo powoli i dokładnie wyjaśniła, że jednak mogę. Wink
Pozdrawiam Kwiat
Inteligencja - Pią 26 Lis, 2004 21:01
Temat postu:
Gabro, czy ta seria postów jest swoistą sztuczką? Sztuczką dotyczącą perswazji? Razz

Cóż, /żeby to nie było uznane za off-top Razz/ bardzo się cieszę z tej możliwości Razz
Malvina - Pią 26 Lis, 2004 21:33
Temat postu:
Cytat:
Dziekuje ToJa jestes super

Cytat:
ToJi,ze ma takie serce

Cytat:
Co nie wklucza tego, że ToJa jest wyrozumiałą i ugodową administratorką.

Cytat:
więc nasza kochana Administratorka

Nie ma to jak podliz biggrin
Anonymous - Pią 26 Lis, 2004 21:41
Temat postu:
Czasem trzeba.
A co, może zaprzeczysz, że ToJa jest dobrą administratorką? ;> Malvino... :>

PeeSik. Do wazelinowania to ja jestem ostatnia, moi drodzy.
Malvina - Pią 26 Lis, 2004 21:49
Temat postu:
Femme.. ToJa jest bardzo dobrą Administratorką Wink
Z podlizem to był mały zarcik biggrin Chociarz że często ją wychwaliście (i ToJa mogłaby pomysleć o podlizie biggrin )
Anonymous - Pią 26 Lis, 2004 22:03
Temat postu:
No niby ta... Ale ja tego na celu nie miałam. Wink
Anonymous - Sob 27 Lis, 2004 06:18
Temat postu:
Witam.
Jest jeszcze druga możliwość. O wiele gorsza! Mogłaby popaść w samozachwyt, walnąć sobie pod nickiem "Nadinteligencja" i zarazić się niezidentyfikowaną, ale jakże groźną chorobą Inteligenta Razz
Pozdrawiam Kwiat
Nikita - Sob 27 Lis, 2004 09:42
Temat postu:
Heh...
Ja miałam 500 postów i dalam sobie napis od gwiazdakimi - także nie wiem jak to się stało...mowisz że od 900 ? Chyba coś ci się pomyliło Wink
mroweczka - Sob 27 Lis, 2004 10:29
Temat postu:
Nina,chyba moderatorzy mogli(do tej pory) wcześniej ustawić sobie napis.
Nikita - Sob 27 Lis, 2004 18:57
Temat postu:
mroweczka napisał/a:
Nina,chyba moderatorzy mogli(do tej pory) wcześniej ustawić sobie napis.

Ale np. misia*** nie jest modem , na koncie ma 60 postów i ma napis pod gwiazdkami
inSSpektor - Nie 28 Lis, 2004 22:07
Temat postu:
ToJa ssie
ToJa - Nie 28 Lis, 2004 22:13
Temat postu:
inSSpektor napisał/a:
ToJa ssie

Ale jesteś upierdliwy...
Kinga - Pon 29 Lis, 2004 16:30
Temat postu:
inspektor ? dzwisz się ?

jest regulamin i pewne zasady moralne które mimo wszystko powinny być przestrzegane ... ty je złamałeś ... i jak widzę to nie starasz się tego naprawić
ToJa - Pon 29 Lis, 2004 16:48
Temat postu:
To załóż sobie konto i nie dawaj powodu do jego kasowania. Nikt nie będzie bawił się w kasowanie Twoich postów, bo niestety jak do tej pory trzeba było kasować je wszystkie.
Poza tym zaczynam mieć dosyć zabawy w kotka i myszkę. Jeśli będziesz nadal tak się zachowywał, to dostaniesz naprawdę bana. Nie będe bawić się w blokowanie pojedyńczych IP, ale zablokuję cały zakres i skończy się "dawanie pstryczka w nos". Być może nie wejdą przez to i inni ludzie, ale trudno...
Kinga - Pon 29 Lis, 2004 16:55
Temat postu:
Jak sie wykazac ??
Nie pisząc takich postów jak teraz ... i starając sie pisac jako gośc ... :/
Wiesz ... jestes bezczelny ... niedawno prosiłes o zdjęcie ostrzeżen a teraz takie posty piszesz
Anonymous - Pon 29 Lis, 2004 16:57
Temat postu:
a w dupie z tym forum. ide stond
Ona89 - Pon 29 Lis, 2004 17:02
Temat postu:
Chyba nikt nie będzie po tobie płakał Laughing Żegnam.
Anonymous - Pon 29 Lis, 2004 17:16
Temat postu:
Witam.
Inspektorze, wystarczy założyć nowe konto, trochę wyluzować i pisać posty bez zbędnych złych emocji, posty normalne, nie obrażające nikogo. Ale nie to nie - żegnam. Płakał nie będę.
Pozdrawiam
Mirula - Pon 29 Lis, 2004 19:52
Temat postu: ToJa ssie
A może ignorować takie posty, nie odpowiadać na nie.
Wtedy przestaną je pisać, bo i po co skoro nikogo to nie prowokuje?
Głupek

ToJa - Wto 30 Lis, 2004 13:25
Temat postu:
Masz rację Mirulo. Właśnie wczoraj doszłam do takiego wniosku. Nie bedę bawić się w blokowanie jednego gówniarza kosztem wielu innych osób. Najlepszym sposobem jest ignorowanie takich ludzi.
Proszę więc, żeby nikt nie odpowiadał na jego posty. Moderatorzy niech kasują je w swoich działach.
Anonymous - Wto 30 Lis, 2004 14:14
Temat postu:
<staje na baczność, salutuje i mówi twardo> Your wish is my order, madam.
Pozdrawiam Kwiat
zbanowany-inspektor - Sro 01 Gru, 2004 17:14
Temat postu:
moje posty miały być ignorowane, jednak z tego co zauważyłem są usuwane ?
ToJa - Sro 01 Gru, 2004 18:55
Temat postu:
Czytaj uważniej. To Ty miałeś być ignorowany. Posty miały zostawać bez odpowiedzi a każdy moderator miał je usuwać po zauważeniu. Ot, i cała tajemnica...
Chcesz to proszę bardzo - zakładaj konto, przestań zachowywać się jak rozwydrzony gówniarz, to może znajdzie się ktoś, kto będzie z Tobą czasem rozmawiał. Nie, to baw się dalej, ale sam!

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group