Dzieci OnLine

DOM RODZINA - brat

sami10 - Sob 13 Lis, 2004 20:08
Temat postu: brat
cześć mam do Was taką sprawę:
mój brat od 1 lipca jest w bydgoszczy i siedzi tam w Oddziałach Prewencji Policji
często chce mi się ryczeć jak o nim myślę Crying or Very sad wraza 30.06.2005 nie wytrzymam tyle bez niega o poza tym dostaje przepustke raz na miesiąc i jak juz ma tą przepustkę to całe dnie spędza ze swoją dziewczyną a dla mnię ma najwyżej 5 minut... Crying or Very sad 5 minut na miesiąc a warto też dodać że wychodzi raz na 3 godziny albo na 3 dni ale jak wychodzi na te 3 godzint Crying or Very sad to najpierw jedzie do tej swojej dziewczyny 10 minut po przyjeździe do domu i wraca 10 minut przed wyjazdem do Bydgoszczy Crying or Very sad wcześniej nie mieliśmy ze sobą zbyt dobrych kontaktów bo czzęsto się kłóciliśmy ale teraz zrozumiałam że on umie zachować sie poważnie Crying or Very sad teraz zbiera mi się na płacz bardzo za Nim tęsknię
P.S.Piszę Wam o tym bo Wam ufam Crying or Very sad
Anonymous - Sob 13 Lis, 2004 20:16
Temat postu:
Czy Ty nie jesteś po prostu zazdrosna o dziewczynę brata, huh? Wink Bo mi na to wygląda. Zrozum, że Twój brat jest zakochany i chce każdą wolną chwilę spędzać ze swoją lubą. Wink To całkiem normalne. Rozumiem, że za nim tęsknisz, ale wyluzuj troche. Przy następnej okazji, powiedz mu, że chciałabyś by odwiedzał Cię częściej. Napewno zrozumie. Smile
sami10 - Sob 13 Lis, 2004 20:19
Temat postu:
tak tylko ... Crying or Very sad mam nadzieję że tak ędzie Crying or Very sad Crying or Very sad
Anonymous - Sob 13 Lis, 2004 20:21
Temat postu:
Hehe tez sobie pomyślałam ze jestes zazdrosna o jego dziewczyne ale to raczej niemozliwe:) no wiec napewno wytrzymasz:) ja sie modle zeby siostra wyjechala hehe i wraca jutro wieczorem bo jest na studiach:) a no wiec nie martw sie:0) główka do góry!
a tak wogle to co to jest te costam policji? Very Happy
sami10 - Sob 13 Lis, 2004 20:24
Temat postu:
posterunkowi (czyli najmłodsi) chodzą po ulicach i jeżdżą na mecze a tak w ogóle to Crying or Very sad tam jest tyle tych kibiców itd. trochę się chwilam o niego boje Crying or Very sad
Anonymous - Sro 17 Lis, 2004 06:55
Temat postu:
Witam.
Zazdrosna o czas poświęcany dziewczynie. Ale takie jego zachowanie jest całkowicie przewidywalne i naturalne. Powiedz mu, że chciałabyś, aby częściej z Tobą porozmawiał podczas przyjazdu, żeby poświęcił trochę więcej czasu albo częściej Cię odwiedzał. Smile Jest już dorosły, z tego co czytam, więc na pewno zrozumie.
Pozdrawiam Kwiat
Fajermonka - Sro 17 Lis, 2004 12:09
Temat postu:
Tak jak inni: zazdrość o dziewczynę Smile Ale ty musisz zrozumieć że on jest zakochany i teraz na niej zależy mu najbardziej. Pogadaj z nim, poproś aby troche więcej czasu poświęcał tobie...
BamBI - Sro 17 Lis, 2004 15:38
Temat postu:
zaproś go na pizzę albo na coś pogadajcie pośmiejcie się. A co do tej dziewczyny nie bądź o nią zazdrosna, o brata też się nie bój!!!!!!! Ile on ma lat?????? na pewno nie 10 Very Happy
sami10 - Sro 17 Lis, 2004 18:22
Temat postu:
on ma 22 lata ale jest 1 plus jutro wychodzi potem przywozi tą dziewczynę do nas a po jutrze ma zajęcia na uczelni i będziemy mieć kilka godzin dla ciebie
Anonymous - Sro 17 Lis, 2004 20:43
Temat postu:
jesteś dla mnie przykładem
mam starszą siostre z którą sie totalnie kłóce i w ogóle ale jak ona wyjeżdza czasem to rzeczywiście tęsknie
tak czy siak jak sie z kimś spędza ful czasu bez względu na emocje nawet to sie tęskni nawet za osobami nienawidzonymi

a swoją drogą 30.06 dobra data moje urodziny:)
havranek - Pon 22 Lis, 2004 13:21
Temat postu:
za co siedzi brat?
Kinga - Pon 22 Lis, 2004 15:26
Temat postu:
Jakie siedzi ??
On poprostu szkoli sie na policjanta
Anonymous - Pon 22 Lis, 2004 18:42
Temat postu:
R2 napisał/a:
rotfl

Każdy sposób na nabicie posta dobry, jeśli skuteczny, prawda, R2? Razz
Anonymous - Wto 23 Lis, 2004 06:57
Temat postu:
Witam.
Sami, no widzisz. Wspomniałaś mu o tym, że spędzacie ze sobą mało czasu? I jak? Havranku: Przeczytaj chociaż pierwszy post sami, a nie ostatni, a zrozumiesz temat. No jasne, każdy sposób jest dobry. Wink
Pozdrawiam Kwiat
havranek - Wto 23 Lis, 2004 14:05
Temat postu:
sory źle skapowałem:)
Anonymous - Czw 25 Lis, 2004 15:09
Temat postu:
Mi sie wydaje,że szybko to nie minie,ale poźniej braciszek bedzie Cie chronił skoro sie robi na policjanta,i bedzie z Wami zawsze.
Anonymous - Sob 27 Lis, 2004 20:09
Temat postu:
Femme Fatale - wiesz jeżeli chcesz mogę już nie używać skrótów, ale tak mi wygodniej. Posądzanie mnie o nabijanie jest z twojej strony conajmniej niepoważne. Jeżeli kierujecie się takim systemem wartości jak liczba postów to naprawde żal mi was dogłębnie.
Jak dla mnie mógłbym mieć licznik równy zero, posty to akurat rzecz, która nic mnie nie obchodzi.
Twój post w tym temacie wydaje mi się zbędny, chcesz porozmawiać, pozarzucać mi nabijanie zapraszam na gg, dzisiaj wyjątkowo w sobotę jestem w domu, więc będę siedział do późnej nocy. Jak widzisz mamy duo czasu na rozmowe.
Amy - Nie 28 Lis, 2004 19:38
Temat postu:
Ja nie mam rodzeństwa i nie wiem jak to jest tęsknić za bratem czy siostrą, ale częściowo sobie wyobrażam...
Nie martw się! Zleci szybciej niż myślisz Smile
Pozdrawiam,
Kwiat
Anonymous - Wto 30 Lis, 2004 06:40
Temat postu:
Witam.
Jeżeli Sami dobrze to rozegrala, to myślę, że brat spędza z nią teraz więcej czasu. Ale skoro odeszła z forum, to uważam temat za zamknięty.
Pozdrawiam

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group