Dzieci OnLine

DOM RODZINA - Kłótnia

mindi10 - Pon 01 Lis, 2004 17:44
Temat postu: Kłótnia
pomóżcie!!! siedzę teraz przy komputerze i piszę ten post bo Wam ufam i moi rodzice są w pokoju obok i strasznie krzyczą chyba się kłócą ;( pomóżcie! plis!
Pulkownik Nikt - Pon 01 Lis, 2004 17:50
Temat postu:
No i jak mamy ci pomoc? ;/ Rodzice sie kluca i co mamay zrobic? Wparowac do ich pokoju i ich uspokoic?Razz
To normalne ze rodzice sie kluca a jak ci to niepasuje to sie do nich przejdz i zobacz co i jak.
Kinga - Pon 01 Lis, 2004 18:19
Temat postu:
Cze
Rodzice sie często kłócą ... tzn moi
To jest normalne ... i nie ma sie czym przejmowac niedługo będzie wszystko oki
Anonymous - Pon 01 Lis, 2004 21:26
Temat postu:
Rozumiem Cię ja też strasznie nie lbię kiedy moi rodzice się kłócą... ale to normalne podobno hdy sie nie kloca to znaczy ze im na sobie nie zalezy Smile
Gothic - Czw 04 Lis, 2004 19:19
Temat postu:
Czasem tak jest... Moi się już dawno nie kłócili [odpukać;P] Niedługo się pogodzą zapewne i wszystko będzie tak jak dawniej Wink
Malvina - Czw 04 Lis, 2004 20:36
Temat postu:
Hmm..biggrin Nie przejmuj się ze rodzice sami10 się klócą ;p Mam cie:]]]
Kinga - Czw 04 Lis, 2004 20:41
Temat postu:
Cze
Co jest ?
Nikita - Sob 06 Lis, 2004 08:22
Temat postu:
Malvina napisał/a:
Hmm..biggrin Nie przejmuj się ze rodzice sami10 się klócą ;p Mam cie:]]]

Heh...Malvina to samo miałam napisać...I do tego mindi10 jeszcze pisze , że na imie jej Samanta Confused
Kinga napisał/a:
Cze
Co jest ?

Kinga , właśnie okazało się ze mindi10 to sami10 Wink
Jeśli chcesz się dowiedzieć więcej na ten temat , przeczytaj : http://forum.dziecionline.pl/viewtopic.php?t=4757&start=0
Kinga - Sob 06 Lis, 2004 09:14
Temat postu:
Cze
Czyli jednak ? Aha Wink dzięki za inf
Anonymous - Sob 06 Lis, 2004 09:37
Temat postu:
Moi rodzice się codziennie kłócą (prawie) i jakoś z tym żyję, ale trudno mi z tym Sad
Nikita - Sob 06 Lis, 2004 09:41
Temat postu:
Moi rodzice też się kłocą - już mnie nie wkurza to że się kłocą , tylko to że o takie bzdury! Rolling Eyes
Anonymous - Sob 06 Lis, 2004 10:13
Temat postu:
Moi się już dawno nie kłócili. Powód? Tata mieszka 250 km stąd i widzimy się dwa razy w miesiącu, czasem raz, czasem częściej. Ale nie wzięli rozwodu, tylko tata tam znalazł pracę, dzięki której może nas utrzymać. A za 2 lata (mama pojdzie na emeryturę, ja gimnazjum skończę) się do niego przeprowadzamy Wink
Ale to normalne, jeżeli nie dochodzi do rękoczynów. Jeżeli bardzo Cię to boli, to porozmawiaj z mamą, albo tatą, albo z obydwojgiem. Oni, dla Twojego dobra postarają się już więcej nie kłócić, ponieważ Ćię kochają Smile
Ona89 - Sob 06 Lis, 2004 14:59
Temat postu:
Cytat:
Hmm.. Nie przejmuj się ze rodzice sami10 się klócą ;p Mam cie:]]]

Ale mindi10 napisała, że to jej rodzice kłócą się w pokoju obok. Tylko to dziwne, że jej rodzice kłócą się w czyjimś domu Confused Chyba, że są bez kultury.
Anonymous - Sob 06 Lis, 2004 16:00
Temat postu:
Nie pisz tych głupich postów, bo podobno koputera nie masz, jesteś koleżanką sami10 i masz 12 lat. Korzystasz z komputeraz sami10, więc dlaczego Twoi rodzice są u sami10 w domu i się kłócą? Nie pisz tych głupich postów, sami10, bo to jest głupie, bezsensowne i do bani.

sami10, to mindi10, a mindi10, to sami10 - proste, co? Twisted Evil
Anonymous - Sob 06 Lis, 2004 16:11
Temat postu:
Kinga napisał/a:
Cze
Czyli jednak ? Aha Wink dzięki za inf

Cytat:
Cześć jestem Marta
Tak się przedstawiła Samanta...
A co do kłutni to moi rodzice się od lat nie kłucą... bo są rozwiedzeni
Gothic - Sob 06 Lis, 2004 19:31
Temat postu:
Dobra... Staram się coś z tego zrozumieć, ale jakoś nie bardzo mi to wychodzi Confused
mroweczka - Sob 06 Lis, 2004 21:30
Temat postu:
Moi rodzice ostatnio kłócą sie o głupoty, po porstu mój tata ma zbyt "luzackie" podejscie do wszystkiego a moja mama o byle co sie wkurza Rolling Eyes Są to raczej sprzeczki niz kłótnie,ale wcześniej tak nie było.
Anonymous - Pon 08 Lis, 2004 14:39
Temat postu:
JA nienawidze kiedy rodzice sie kloca, czasami nawet płacze i wkurza mnie ze o takie głupoty.... no ale cuz takie jest zycie Smile mam i tak kochanych rodzicow i tak jak pewne kazdy kocha swoich to ja swoich kocham:)
Ona89 - Pon 08 Lis, 2004 15:57
Temat postu:
Moi rodzice również często się, a nawet bardzo często Crying or Very sad Często myślę o tym aby jak najszybciej się wyprowadzić. Moja babcia zaproponowała mi abym zamieszkała u niej, ale moja mama powiedział, że do puki nie mam osiemnastu lat to muszę być po jej opieką. Evil or Very Mad Nie wiem jak zniosę jeszcze trzy lata pod tym dachem Crying or Very sad
Anonymous - Sro 10 Lis, 2004 18:36
Temat postu:
ona nie przejmuj sie..Smile głowa do gory
Ona89 - Sro 10 Lis, 2004 21:12
Temat postu:
łatwo jest powiedzieć Sad Ale ja przez to robię się coraz bardziej nerwowa i żucam się do wszystkich z byle powodu Sad
Anonymous - Czw 11 Lis, 2004 14:02
Temat postu:
No wiem ze mi łatwo powiedziec.. i rozumiem cie ale poczekaj napewno sie cos zmieni
Anonymous - Sob 25 Gru, 2004 16:43
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:

A co do kłutni to moi rodzice się od lat nie kłucą... bo są rozwiedzeni

Biedna Elfka <głaszcze Elfke i wspolczuje jej> =)
mroweczka - Nie 26 Gru, 2004 20:21
Temat postu:
Gabra nie wiem czy to jest do końca takie straszne. Moi rodzice praktycznie codziennie się kłócą i już bym wolała,żeby się rozwiedli,dla własnego spokoju. Przykro to by mi raczej nie było,bo już raz mieli się rozwieść i wiem jak to jest Wink Odwiedzałabym tego drugie rodzica regularnie,przecież to nie koniec świata.
A i jeszcze jedno-nie odkopuj starych tematów.
Mróweczka Kwiat

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group