Dzieci OnLine

SONDY ANKIETY - .......::: Ulubiona pora roku :::.......

Nikita - Sob 23 Paź, 2004 18:34
Temat postu: .......::: Ulubiona pora roku :::.......
Mam nadzieję , że takiej ankiety jeszcze nie było... Smile
Jakie są Wasze ulubione pory roku ? ?
Bo moją oczywiście lato ! Razz
Iśka - Sob 23 Paź, 2004 18:39
Temat postu:
A dla mnie wszystkie pory roku są najlepsze.
Zaznaczyłam jesień, bo jesienią się urodziłam, dlatego darzę do niej szczególny sentyment.
Uwielbiam też zimę, ze względu na zimowe wypady na narty.
Wiosna jest piękna, bo myślę już o wakacjach Wink.
A lato jest drugą moją ulubioną porą roku, zaraz po jesieni, kocham ją ze względu na letnie miłości, przygody, szaleństwa biggrin !
Dexter - Sob 23 Paź, 2004 19:34
Temat postu:
Lato, a nie nawidzę zimy Confused
Malvina - Sob 23 Paź, 2004 19:51
Temat postu:
Tak jak Dexter ;]] Chociarz zima też ma swoje dobre strony..biggrin
Pulkownik Nikt - Sob 23 Paź, 2004 19:53
Temat postu:
Lubie lato i zime Smile Sporo wolnych dni od szkoly ;P
Anonymous - Nie 24 Paź, 2004 08:52
Temat postu:
Zimą się urodziłam więc to mój najperzy miesiąc - zresztą są święta które przypominają o miłości, Lato - ciepło, można pojeździć na rowerku, Wiosna - najlepiej na świecie, na końskim jest grzbiecie (nic dodawać nic ująć) , Jesień - szkoła ;(
Iśka - Nie 24 Paź, 2004 13:30
Temat postu:
Dexter napisał/a:

Tak z ciekawości: a dlaczego tak nie lubisz zimy ? Przecież zima, prawie tak jak lato, to pora szaleństw, tyle, że zimowych Smile
Dexter - Nie 24 Paź, 2004 13:53
Temat postu:
Iśka napisał/a:
Dexter napisał/a:

Tak z ciekawości: a dlaczego tak nie lubisz zimy ? Przecież zima, prawie tak jak lato, to pora szaleństw, tyle, że zimowych Smile

Nie lubię szarości, monotonności i krótkich dni.
Anonymous - Nie 24 Paź, 2004 13:58
Temat postu:
Lato i wiosna, a za zima nie przepadam, bo nie moge jezdzic na desce, hehe biggrin A poza tym ja nawet lubie.
zazulita - Nie 24 Paź, 2004 14:08
Temat postu:
Ja bardzo lubię lato!! Zimy niecierpię.
Tisiana - Nie 24 Paź, 2004 15:40
Temat postu:
Ja podobnie jak dexter i malvina...nienawidze zimy...a kocham lato! W czerwcu się urodziłam więc lubię lato...no i wakacje...a zima...ehh...szary taki świat...krótkie dni ...school....
panienka_wierzba - Pon 25 Paź, 2004 17:50
Temat postu:
ja tam nie mam ulubionej pory roku, wszystkie są piękne
jesień- te barwy, po prostu zakochać się w tym idzie od razu
zima- zimowe zabawy w śniegu, długie spacery w ciemności przy odbijającym się świetle latarni w śniegu
wiosna- wszystko budzi sie do zycia, te kolory, nustwo zieleni, kwiaty drzewa i wogóle =)
lato- ciepełko, mozna połazić w krótkim rękawku, żar leje się z nieba, mozna pochlapać się w rzeczce ^^
Juwenta - Pon 25 Paź, 2004 18:55
Temat postu:
ja równiez nie lubie zimy (jedyna dobra strona zimy sa swieta) ale lubie lato. Jednak wybrałam wiosne-przyroda rozkwita, budzi sie do zycia, robi sie ciepło, dzien sie robi dluzszy, az milo Razz szkola sie powoli konczy....Wink
Anonymous - Pon 25 Paź, 2004 21:42
Temat postu:
Oczywiście, że zima Cool
Anadriel - Nie 31 Paź, 2004 21:05
Temat postu:
Uwielbiam jesień, bo jest taka... piękna... jest wtedy tyle ślicznych i spokojnych odcieni... strasznie mi się podoba... ale co do zimy też ją lubię, wiosna jest mi bliska, bo jest pełno kolorów, a lato hmm.... goooorąco ale fajniutko Razz szczególnie nad morzem Wink
mindi10 - Sro 03 Lis, 2004 17:25
Temat postu:
Ja zaznaczyłam lato bo jest ciepło i .. są wakacje!
Kinga - Sro 03 Lis, 2004 18:47
Temat postu:
Cze
Ja lubię wszystkie

Zimę - za krótkie dni Smile szybko wieczór jest Smile
Lato - za długie dni Razz tyyyyle czasu na wiele rzeczy
Jesień - za nastrój
Wiosna - za to że robi się ciepluutko Smile
BamBI - Sro 03 Lis, 2004 18:59
Temat postu:
zaznaczylam lato ,ale każda pora roku jest ciekawa, no bo co to by było /Boże Narodzenie bez śniegu ??????? W lecie najbardziej lubie że są wakacje można jeździć nad wodę i opalać sie Razz
klacz - Wto 09 Lis, 2004 09:00
Temat postu:
Ja najbardziej lubię wiosnę...chociaż tegoroczna jesień bardziej mi się podoba:) zima... jeśli jest (zwłaszcza puszysty i obfity, lub taki na śnieżki fajny Wink ) śnieg, bo pluchy nie nawidzę... Lato też fajnie tylko że mi zawsze jest ciepło (a jak jest mi zimno, to naprawde musi być zimno:P wczoraj w szkole ja wychodze bez kurtki, koleżanka ma 3 bluzy i gruba kurtę jej zimno, a mi ciepło ^^ oczywiście potem się ubrałam bo zaczęło wiać:<) a w tedy ledwo wytrzymujęWink
Girl Zone - Wto 09 Lis, 2004 09:31
Temat postu:
lato górąnozna sie opalac i kompac

lato rulez
Razz
Iśka - Wto 09 Lis, 2004 11:52
Temat postu:
Taka ciekawostka( bo niektórzy piszą, że lubią dane pory roku za wakacje):
W Niemczech są ferie jesienne, zimowe, wiosenne i letnie Wink Zawsze po dwa tygodnie lub tydzień, a letnie wakacje mają miesiąc. Wink
Za którym systemem jesteście ? Bo ja za polskim =]
Malvina - Wto 09 Lis, 2004 15:51
Temat postu:
Ja też za Polskim;p Wole miec 2. miesiące lata niz miesiąc... W zimę mamy ferie...jesieni nie znoszę.;// a wiosna ujdzie;p
mroweczka - Wto 09 Lis, 2004 21:15
Temat postu:
Ja mam dwie koleżanki w Niemczech i właśnie oni mają taki system...JUż wiedziałąm kiedyś o tym...Ale i tak wolę Polski system Smile
Agentka - Wto 09 Lis, 2004 21:31
Temat postu:
ja najbardziej cieszę się z lata, są wakacje, można iśc na basen, jedzie sie nad morze, jest ciepło, poprostu w lecie jest full wypas (ale zacyniłam Laughing ) a zimę też lubie bo jest śnieżek i chodzimy z kumpelą na sanki Twisted Evil
Akacja12 - Pią 12 Lis, 2004 11:08
Temat postu:
nie lubie jesieni bo jest tak szaro i ponuro za to lubie wiiosne bo wszystko rozkwita i jest tak pięknie Wink lato też oczywiście fajniaste ale troche za długie wręcz. A zima no można sobie na saneczkach pojeździć Razz
Kenai14 - Pią 12 Lis, 2004 11:20
Temat postu:
ja wolę mimo wszystko zimębiggrin zawsze myślałam nad latem i zimą, ale od paru lat uważam że zima jest lepsze bo tylko wtedy mogę się wyszaleś na mojej ukochanej desce snowboardowej!!! Jak ktoś grał w SSX3 to wie jakie to jest zaje***** Cool
Naomi - Pią 12 Lis, 2004 12:25
Temat postu:
Lato =] Nie lubię jesieni, bo jest taka szara i pada....
roger-1989 - Pią 26 Lis, 2004 23:00
Temat postu:
ja lubie zime bo mozna myc innych i zucac sniezki po szybach
Will11 - Sob 04 Gru, 2004 18:56
Temat postu:
Moją ulubioną porą roku jest wiosna. Laughing
Elly - Sob 04 Gru, 2004 19:18
Temat postu:
Ja lubie lato bo jete cieplutko i świeci słoneczko ,
ale lubie też
Zime bo moge sobie na desce pojeździć Very Happy Very Happy
Miracle - Sob 04 Gru, 2004 22:00
Temat postu:
Ja uwielbiam lato Cool
Elun - Nie 05 Gru, 2004 13:06
Temat postu:
moja to lat, bo poprostu kocham plywac na basenie
Martyna - Pon 13 Gru, 2004 16:24
Temat postu:
Uwielbiam lato i wiosne Very Happy Very Happy
Anonymous - Wto 14 Gru, 2004 18:40
Temat postu:
Ja lubie wiosne i lato ale chyba bardziej lato bo wtedy mam urodzinki i jest dość ciepło żeby iść na basen, i poopalać się Wink
Anonymous - Wto 14 Gru, 2004 21:39
Temat postu:
Pory roku w kolejności od najlepszej do najgorszej:
1. Lato
2. Wiosna
3. Jesień
4. Zima

Lato kocham, a zima... cóż... zima jest złem Twisted Evil.
Elly - Sro 15 Gru, 2004 22:05
Temat postu:
Zima nie jest złem Himitsu zima jest dobrem jak masz co robic ... Ale za to poźna jesteń jest do [cenzura] jak juz zaczyna padać ten okropny deszcz i jest mokto .beee...
Anonymous - Sro 15 Gru, 2004 23:01
Temat postu:
Ja kocham lato Mr. Green gorąca dziefcynka:) wiosna tez mi sie podoba wtedy wszystko rozkwita, budzi sie do zycia.. ah:) : Love
jesien... no coz kocham te kolorki Smile i piekne spadajace liscie ale jest zimno i cagle pada to mnie odpycha... a zima wesola pora:)ale marznie sie w nosek:) jeden plus to Boże Narodzenie i saneczki Wink
nidhogg - Czw 16 Gru, 2004 00:18
Temat postu:
hm nie lubie lata - bo jest za goraco, nie lubie zimy - bo jest za zimno, wiosna i jesien sa w porzadku, gdy nie pada i temperatura waha sie w okolicach 20 st. (chyba wybredna jestem)
EU07 - Czw 16 Gru, 2004 08:55
Temat postu:
Lato, dlatego że:
- jest cieplo,
- mozna robic wiecej ciekawych rzeczy niz zima,
- pozniej robi sie ciemno.
Anonymous - Czw 16 Gru, 2004 12:13
Temat postu: Dla Wszystkich Wiadomość!
A ja najbardzie lubie LATO bo:
- Jest ciepło
- Można robic wiele rzeczy

I oczywiście lubie też ZIME bo:
- Można jeżdzić na sankach oczywiście! :)

Nie lubie JESIENI bo:
- Jest zimno :(
- I najczęśniej pada deszcz :|

I oczywiście WIOSNA jest ekstra bo:
- Mam urodzinki i imieniny
- Wszystko budzi sie do życia! :-D
Anonymous - Czw 16 Gru, 2004 18:46
Temat postu:
Cytat:
Zima nie jest złem Himitsu zima jest dobrem jak masz co robic ...

A co pożytecznego jest do roboty w zimie?? (I w ogóle co jest pożytecznego w zimie?? Razz) Nudno, ponuro, zimno (nienawidzę zimna!!!! Evil or Very Mad), zanim wyjdzie się gdziekolwiek z domu należy 5 minut stracić na ubieranie się, podczas kiedy wiosną czy latem zabiera to tylko 1 minutkę Razz. No i dni są za krótkie (w lato zresztą też takie są Razz) a ja wolę dzionek niż noc Wink.
Tak więc zdania swojego nie zmienię Wink.
Na szczęście ostatnio klimat robi się coraz cieplejszy... może za parę/-naście lat nie będzie zimy w ogóle?? Raj Mr. Green.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group