Dzieci OnLine

O Forum - Chyba się pożegnamy

Nadia25 - Sob 25 Wrz, 2004 11:45
Temat postu: Chyba się pożegnamy
Kwiat Crying or Very sad Chyba wkrótce się pożegnam z wami ponieważ zauważyłam że nie jestem tu lubiana Crying or Very sad Kwiat Chcecie wiedzieć więcej piszcie Crying or Very sad Kwiat
Malvina - Sob 25 Wrz, 2004 12:00
Temat postu:
To jest Twoje zdanie . Twoja decyzja . JAkbys chciała naprawde isc to narazie Wink
Nadia25 - Sob 25 Wrz, 2004 12:06
Temat postu:
Kwiat Słuchaj Malvina mi chodzi oto czy wy naprawde chcecie się mnie pozbyć chcę usłuszeć co o mnie myślicie czy chcecie`abym została czy sobie poszła bo mnie ignorujecie ale narazie wygląda na to że nie macie ochoty nawet odpowiedać na moje posty Kwiat
panienka_wierzba - Sob 25 Wrz, 2004 12:27
Temat postu:
ponieważ jest takie niepisane prawo które mówi że "nie pisze sie postów typu "zgadzam się z tobą, albo z kimś tam" albo nie odnawia się bezpotrzeby starych tematów" a Ty tak włąsnie robisz dlatego nikt na te posty nie odpisuje ponieważ to nie ma sensu, pisz w tematach nowych, sensowne posty, na tym nam tylko tutaj zalezy..
Nadia25 - Sob 25 Wrz, 2004 12:36
Temat postu:
Kwiat ale ja zadeje proste pytanie chcecie żebym została czy nie Kwiat
Anonymous - Sob 25 Wrz, 2004 12:48
Temat postu:
O Boże... -_-" Ale masz problem. Tu nie chodzi o to czy ktoś Cię lubi czy nie, tylko o to, by pomagać i radzić ludziom. -_-" A myślisz, że ja jestem lubiana? Raczej nie. A czy się tym przejmuję? Wink Nie! Wink
sami10 - Sob 25 Wrz, 2004 13:02
Temat postu:
Proszę zostań im więcej użytkowników tym lepiej!
Nadia25 - Sob 25 Wrz, 2004 15:04
Temat postu:
Kwiat Dziękuje sami teraz wiem że mam sprzymierzeńców na tym forum Kwiat
Anonymous - Sob 25 Wrz, 2004 15:07
Temat postu:
Popierwsze masz za dużo Kwiat w postach
po drugie piszesz na stare tematy i nabijasz tym posty
po trzcie piszesz byle co
po czwarte zastanawiam się nad daniem ci ostrzeżenia, ale widzę, że sama zrozumiałaś, że nasze forumowe społeczeństwo nie toleruje tego co robisz
Nadia25 - Sob 25 Wrz, 2004 15:09
Temat postu:
Kwiat Czyli mam się wynieść tak Kwiat
Anonymous - Sob 25 Wrz, 2004 15:23
Temat postu:
Jak chcesz tu zostać, to zostać, ale nie pisz na stare i zapomniane tematy przy tym spychając te ważniejsze na dalszy plan. I pisz sensowniejsze posty. A wtedy wszystko będzie OK. Przecież każdy moze się trochę poprawić, aby nie popełniać błędów.
Mała - Sob 25 Wrz, 2004 15:51
Temat postu:
nielubie pytan, jak ktos pisze mam tu zostac, i co mamy sie nad toba litowac? O JEZU KOCHANIE NIE ODCHODZ.. ?! jak chcesz to sobie idz, mi to roznicy nierobi:P
co do femme fatale : skad wiesz ze ludzie cie nielubia;p? ja mam kilka ulubionych uzytkownikow, na ktorych mi zalezy:> stalych bywalcow i nienabijaczy postow bezsensu
Anonymous - Sob 25 Wrz, 2004 16:04
Temat postu:
sami10 napisał/a:

Nie im więcej tylko im więcej mówiących ;-)
Anonymous - Sob 25 Wrz, 2004 20:34
Temat postu:
Weronika napisał/a:
sami10 napisał/a:

Nie im więcej tylko im więcej mówiących ;-)

Ale chyba by było dobrze gdyby mówili z sensem.
Kicia usprawiedliwiasz się, ze nie wiesz z którego miesiąca są tematy. Ja jak debiutowałam na rorum (achhh te czasy)miałam może 11-12 lat, ale od razu zauważyłam, ze im niżej temat to tym jest starszy i im dalsza strona to też tematy są starsze. to się da zauwazyć na pierwszy rzut oka. Mówiłam jak chcesz to wróć, ale się popraw.
Basieq - Sob 25 Wrz, 2004 22:41
Temat postu:
kicia1994 napisał/a:
Kwiat Dziękuje sami teraz wiem że mam sprzymierzeńców na tym forum Kwiat
Sorry nie moglam sie powstrzymac : BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA lool. Akurat jak to czytalam to mialam doła. Dzięki kicia , zostan to moze twoje posty beda nadal mnie smieszyc. looooool

jaka manówa.... LOL!
Anonymous - Nie 26 Wrz, 2004 09:52
Temat postu:
Manówa, czy co niby, ja nie znam tych slangów przeroznych.
mroweczka - Nie 26 Wrz, 2004 17:41
Temat postu:
Zgadzam sie z Małą i Nenar jak chcesz to idź,jak chcesz to zostań jak płakać za Tobą nie będę...A jak chcesz być na forum to pisz sensownie na forum i nie odnawiaj starych postów! Zresztą ja na Twoim miejscu zastanowiłabym się,czy post Sami to taki "komplement". Moim zdaniem Sami zalezy tylko na tym,żeby na forum było jak najwięcej użytkowników,nieważne jakich.
Anonymous - Nie 26 Wrz, 2004 18:10
Temat postu:
Swój zawsze trafi na swego ---> sami też odpowiada na stare tematy.
Anonymous - Pon 27 Wrz, 2004 21:37
Temat postu:
No kurde dziewczyna sie pyta czy ja lubicie zależy jej na waszej opini bo chce poznac prawde o sobie.No coz wrazliw adziewczyna chce zeby jej posty były ok traktowane i naduzywa tych Kwiat i se nabija posty
Sztona - Sob 02 Paź, 2004 13:47
Temat postu:
Ja cię lubię ! ZOSTAŃ Love Kwiat Geek Kwiat
Anonymous - Sob 02 Paź, 2004 18:39
Temat postu:
Kolejna nabijaczka postów doszła
Anonymous - Sob 02 Paź, 2004 18:59
Temat postu:
Weronika napisał/a:
Kolejna nabijaczka postów doszła

Tym mnie rozbroiłaś. Cool Cool Cool Cool Spadłąm z krzesła i zaczęłam się tarzac po podłodze. Może jej od razu wytłumacz, ze na swoim forum nie da się zrobić drugiego admina Smile
A po za tym pożyjemy zobaczymy, ale koleżance chyba się odwidzi Uczucie przyjazne do Kwiat Kici Kwiat
BamBI - Sob 02 Paź, 2004 19:27
Temat postu:
moze wkurza mnie to jak ktos odpowiada na za stare posty ale niech zostanie!!!!!!!1 forum byloby smutne bez takich Kwiat osób
panienka_wierzba - Sob 02 Paź, 2004 19:31
Temat postu:
ja pier*dole ---------_________--------------------------------
Anonymous - Sob 02 Paź, 2004 21:03
Temat postu:
Muuuhahahahahahh!!!!!!
Anonymous - Nie 03 Paź, 2004 09:44
Temat postu:
Chodizło mi o :

Sztona napisał/a:
Ja cię lubię ! ZOSTAŃ Love Kwiat Geek Kwiat

Sztona też nabija posty - ( Wierzba weź się opanuj)

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group