tylko żeby coś wymyślic...ufo w garazu hm..może się przydać dla 1-3 klasistów ;//// ale znalazłam zeszyt z poprzedniej klasy i mam tam jakies opowiadanie mam nadzieje ze baba sie nie skapnie ani nikt z klasy ze takie cos bylo roq wczesniej...:/ Tavion co ty taq na mnie naskakujesz...nie chcesz wymyslac nikt ci nie karze :> spox pomoc...powodzenia...narqa niepotrzebuje!
 tylko żeby coś wymyślic...ufo w garazu hm..może się przydać dla 1-3 klasistów ;//// ale znalazłam zeszyt z poprzedniej klasy i mam tam jakies opowiadanie mam nadzieje ze baba sie nie skapnie ani nikt z klasy ze takie cos bylo roq wczesniej...:/ Tavion co ty taq na mnie naskakujesz...nie chcesz wymyslac nikt ci nie karze :> spox pomoc...powodzenia...narqa niepotrzebuje! bo widac ze nikt i taq nie pomaga
 bo widac ze nikt i taq nie pomaga  
     | PuśQa napisał/a: | 
| Tavion co ty taq na mnie naskakujesz...nie chcesz wymyslac nikt ci nie karze :> | 

| PuśQa napisał/a: | 
| Ps..sorrki jak was urazilam... | 

ehehe :]]
 ehehe :]]| Tavion napisał/a: | ||
| 
 Nikogo nie uraziłaś   Wojny też nie będzie   P.S - Nie ma czegoś takiego jak nabijanie postów. Nabijałabyś może gdybyś robiła bezsensowne tematy w których nie było by nic. Kilka głupich zdań : P Wszystko jest ok  | 

Robią to dzieci w chyba...3 klasie?
 Robią to dzieci w chyba...3 klasie?  Pomęcz się raz sama!
 Pomęcz się raz sama!      Nie ma przecież powodów.
 Nie ma przecież powodów.

) ani wdawać się w niepotrzebne konflikty.
) ani wdawać się w niepotrzebne konflikty.     | Cytat: | 
| Niestety nie jestem głupia(jaka szkoda) i wiem,co za niedojrzałe dziecko pisze głupie tematy w Trudnych Pytaniach podając się z akogoś innego | 
 I nie był to jeden post tylko z 3,4...Ja rozumiem pisanie pod innym nickiem bo przecież co w tym złego ale nie takie nabijanie się ze wszystkich...
 I nie był to jeden post tylko z 3,4...Ja rozumiem pisanie pod innym nickiem bo przecież co w tym złego ale nie takie nabijanie się ze wszystkich...  Niedawno mieliśmy problemy z takimi niedojrzałymi forumowiczami,którzy pisali bezsensowne tematy a widzę,że Ty też jeszcze nie dorosłaś do pisania na forum...
 Niedawno mieliśmy problemy z takimi niedojrzałymi forumowiczami,którzy pisali bezsensowne tematy a widzę,że Ty też jeszcze nie dorosłaś do pisania na forum...  Niby jest Ci przykro a zaraz po tym jak sprawdziłam IP(te post były na penwo pisane z Twojego komputera bo pisze,że użytkownik ten uzywał też nicku PuśQa) zaraz na mnie najeżdżasz,przeklinasz,potem przepraszasz,znowu najeżdżasz...
 Niby jest Ci przykro a zaraz po tym jak sprawdziłam IP(te post były na penwo pisane z Twojego komputera bo pisze,że użytkownik ten uzywał też nicku PuśQa) zaraz na mnie najeżdżasz,przeklinasz,potem przepraszasz,znowu najeżdżasz...