Wreszcie mogę sobie wypocząć
 Wreszcie mogę sobie wypocząć  Tylko jakoś nie czuję tej atfosmery, która zawsze sprzyjała mi podczas wakacji...
 Tylko jakoś nie czuję tej atfosmery, która zawsze sprzyjała mi podczas wakacji...  Ale o średniej to już gdzieś to mówiułam... ale poprawiłam się z czegoś, więc jest niewielka różnica... 4.3
 Ale o średniej to już gdzieś to mówiułam... ale poprawiłam się z czegoś, więc jest niewielka różnica... 4.3  

Czyli jestem zadowolona z tego roku szkolnego. Ale nie myślę teraz o szkole tylko wymarzonych wakacjach!
  Czyli jestem zadowolona z tego roku szkolnego. Ale nie myślę teraz o szkole tylko wymarzonych wakacjach!   

| nie podam. napisał/a: | 
| Ja mam 5,7 | 

)-ludzie! jakie plany na wakacje?
 )-ludzie! jakie plany na wakacje?   Ja już w czwartek wyjeżdżam na obóz konny na 2 tygodnie a potem zamierzam wyjechać na działkę i tam też jeździć
  Ja już w czwartek wyjeżdżam na obóz konny na 2 tygodnie a potem zamierzam wyjechać na działkę i tam też jeździć  
      Pierwszy raz nie miałam
 Pierwszy raz nie miałam  Nen zła dziewczynka
 Nen zła dziewczynka   
     | Nena napisał/a: | 
| 4,7. Bo liczyła się technika z zeszłego roku i tyle brakło do paska  Pierwszy raz nie miałam  Nen zła dziewczynka  | 
 Za dobre świadectwo
  Za dobre świadectwo  

ale sie CIESZE
  ale sie CIESZE