Dzieci OnLine

Z życia szkoły... - jakie zachowanie

codi - Czw 24 Cze, 2004 18:40
Temat postu: jakie zachowanie
Jakie macie zachowanie Question
Wypowiedzcie się. (ja wolę nie mówić)
Basieq - Czw 24 Cze, 2004 19:37
Temat postu: Yeah babe ;-)
Mam zachowanie wzorowe- czynnie biore udzial w redakcji gazetki szkolnej i mozna powiedziec ze jestem zastepca redaktora naczelnego , bo naczelnym jest Pani :]
mroweczka - Czw 24 Cze, 2004 21:21
Temat postu:
Ja mam zachowanie dobre Wink
nie podam. - Pią 25 Cze, 2004 06:50
Temat postu:
Jam mam zachowanie wzorowe
ełe piotr - Nie 27 Cze, 2004 21:33
Temat postu:
ja wyjściowe.
Pulkownik Nikt - Nie 27 Cze, 2004 22:03
Temat postu:
Wzorowe Smile
Wystarczy miec duzo kulture osobista ladna buzie i czysty sposob wyslawiania sie Smile ( w pismei tego u mnie nie widac bo wole szybko pisac i robie sporo bledow ;p)
Anonymous - Nie 27 Cze, 2004 22:38
Temat postu:
Wzorowe Wink A to i tak tylko dlatego, że gdzieś się zapodziały moje uwagi za wagary i jedzenie na lekcji Wink Zostały tylko za niezmienianie butów (jeszcze mi glaniki z szatni ukradną...).
ełe piotr - Pon 28 Cze, 2004 11:15
Temat postu:
Pulkownik Nikt napisał/a:
Wzorowe Smile
Wystarczy miec duzo kulture osobista ladna buzie i czysty sposob wyslawiania sie Smile ( w pismei tego u mnie nie widac bo wole szybko pisac i robie sporo bledow ;p)

a czasem na wzora nie trzeba miec jakiego zaangazowania w zycie szkoły? olimpiady i takie tam.
Pulkownik Nikt - Pon 28 Cze, 2004 16:03
Temat postu:
a no tak jeszcze zaangazowanie w sprawy szkoly Wink
wystepuje we wszystkich przedstawienaich szkolnych Smile
mroweczka - Sro 30 Cze, 2004 21:09
Temat postu:
Nena napisał/a:
Wzorowe Wink

Wzorowe Smile

O rety Embarassed To ja się lepiej schowam Embarassed Mr. Green
panienka_wierzba - Sro 30 Cze, 2004 21:31
Temat postu:
dobre (na szczęście Smile ledwo Razz Mr. Green )
Anonymous - Czw 01 Lip, 2004 12:39
Temat postu:
a no tak jeszcze zaangazowanie w sprawy szkoly Wink
wystepuje we wszystkich przedstawienaich szkolnych Smile

A ja chodziłam na kółko plastyczne:)
Lilly - Pon 05 Lip, 2004 10:58
Temat postu:
Ja mam wzorowe...Nikt do mnie zastrzeżeń nie miał...No może o niezbyt wielką aktywność na lekcjach Laughing
Myszorka - Pon 12 Lip, 2004 09:44
Temat postu: Ja
Ja mam wzorowe . Na lekcjach nie gadam i jestem aktywna . Oceny mam bardzo dobre . Jestem przewodniczącą ( byłam ) szkoły . Biore czynny udział w życiu szkoły . ROżne olimpiady konkursy ..... Razz
lilijka - Pon 12 Lip, 2004 10:20
Temat postu:
mam dobre, niewiem jakim cudem ale mam DOBRE Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Iśka - Sro 14 Lip, 2004 12:26
Temat postu:
Hehe... ja mam wzorowe... Jestem chyba za aktywna Wink Jestem zastępcą przewodniczącego Caritasu, członkinia kółka teatralnego i geograficznego... to już jmi wystarczy na wzorowe ;] No i cała reszta drobniejszych uczynków... Ale to właśnie przez to mam kiepskie oceny, nie mam poprostu czasu się uczyć... bo jeszcze dodatkowy anglik i niemiec, basen... i co ? Czasu brak Confused
Justysia - Sro 14 Lip, 2004 18:45
Temat postu:
Ja mam wzorowe zachowanie. Shocked
Justysia - Sro 14 Lip, 2004 18:48
Temat postu:
Mam wzorowe zachowanie, bo (chyba) jestem aktywna, dobrze się uczę i nalużałam do kółka matematycznego. Embarassed
demolek:) - Nie 25 Lip, 2004 00:48
Temat postu:
Wzorowe...
Co jest do mnie niepodobne Mr. Green
Gościówa - Nie 25 Lip, 2004 14:14
Temat postu:
Ja mam dobre...u nas się zbiera punkty...na dobre trzeba uzbierać minimum 222 a na wzorowe 300...sama się dziwie że chodziaż to 222 uzbierałam...u nas w klasie wzorowe ma tylko jedna osoba.
d098 - Pon 26 Lip, 2004 17:06
Temat postu:
Wzorowe
d098 - Pon 26 Lip, 2004 17:10
Temat postu:
Gościówa a od ilu punktów zaczynacie
Gościówa - Pon 26 Lip, 2004 20:57
Temat postu:
d098 napisał/a:
Gościówa a od ilu punktów zaczynacie

chyba od 100
Anonymous - Nie 01 Sie, 2004 11:43
Temat postu:
wzorowe na szczęście
cichutka - Wto 03 Sie, 2004 17:06
Temat postu:
ja miałam wzorowe. Tylko że ja w szkole mam zachowanie na punkty (jak coś tam dobrego sie zrobi np. przygotuje gazetke to dostaje sie pare dodatnich punktów, a jak cos złego np. kogoś pobije to minusowe punkty). No i miałam troche tych dodatnich punktów, ale pare by mi zabrakło do tego wzorowego, jednak wychowawczyni jeszcze tam mi jakieś dodała Very Happy (thx dla niej) no i mam wzorowe. Ale z ostrezżeniem że na następny rok mam sie bardziej udzielać w życie szkoły..
Nitemare - Pią 20 Sie, 2004 08:52
Temat postu:
ja tez mam system punktowy i mam dobre mimo że baardzo często się biłem... ale teraz jestem respektowany i wszyscy sie mnie boją Twisted Evil
klacz - Wto 24 Sie, 2004 23:58
Temat postu:
Ja, zdaje się z każdego przedmiotu mam wzorowe, ale klasa na koniec dała mi dobre(u was też tak było, że najpierw samoocena[która jest po ***] a potem klasa 'głosuje' jaką w sumie masz dostać na koniec? Confused )
mroweczka - Sro 25 Sie, 2004 13:46
Temat postu:
U mnie było tak,że każdy nauczyciel dawał swoją propozycję,potem Ciebie prosili o samoocenę(ona nie była najważniejsza) a na koniec wychowawczyni podejmowała ostateczną decyzję.
Idda - Sro 25 Sie, 2004 22:50
Temat postu:
A ja mam poprwane!!!! Twisted Evil Very Happy Shocked Wink I się tym w ogóle nie przejmuję..a poprawne mam za złe oceny ,ciąghłe gadanie na lekcjach,czasem,ale baaardzo rzadko za wyrażanie się i chodzenie w glanach po szkole....za glany to chyba kazda nauczycielka już mnie "opieprzała"biggrin
panienka_wierzba - Czw 26 Sie, 2004 08:54
Temat postu:
u nas tez nie wolno w glanach łazić ale ja sobie z tego bibam tak samo jak z większości zakazów w skzole Wink
mroweczka - Czw 26 Sie, 2004 20:59
Temat postu:
Ej no czemu nie mozna w glanach chodzić? Surprised Neutral Rolling Eyes
Mi by to też bimbało...Albo galny albo trampki a w zime w trampkach nie bede chodzić Rolling Eyes
Anonymous - Czw 26 Sie, 2004 21:37
Temat postu:
U nas kaza zmieniac w szatni. No i wszystko super, ale potem bardzo czesto na wfie raz raz na dwor i tu dylemat - bo w glanach czy traperach cwiczyc nie bedziesz, ale na taki mroz i snieg w trampach czy adasiach tez nie wyjdziesz przeciez.
Blanka - Sro 01 Wrz, 2004 15:42
Temat postu:
Ja w zeszlym roku mialam wzorowe. Teraz nie wiem, w kocu dzisiaj 1 wrzesnia wiec nie moge powiedziec Wink, ale w mojej budzie w tym roku (jestem w 1 gimnzjum, ALE TO TEN SAM BUDYNEK CO BYLA PODSATWOWKA) wprowadzili jeszcze naganne i bardzo dobr,wczesniej byly tylko 4, a teraz jest 6.
U nas w budzie trzeba buty tylko zima przebierac! A na dwor na wf, w zimie nie wychodzimy
mroweczka - Czw 02 Wrz, 2004 17:10
Temat postu:
Własnie dzisiaj na godzinie wychowawczej nasza wychowawczyni nam powiedziała,że jeszcze nie wiadomo jak to będzie z ocenami i nie wiadomo,czy w końcu dochodzi to naganne i b.dobre czy nie, ale na 99% tak. I powiedziała,że będziemy zbierać punkty Mr. Green
Fajermonka - Sob 11 Wrz, 2004 17:16
Temat postu:
U nas też karzą dawać buty do szafki i zmieniać. Nieodpowiednie Crying or Very sad

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group