Z życia szkoły... - Jestescie beznadziejni Anonymous - Pią 14 Maj, 2004 09:52 Temat postu: Jestescie beznadziejni
jestescie beznadziejni .. to cale forum to lipa. Gowniaze wymyslaja temat zeby sobie popisac bzdury o czymkolwiek. Czy nie uwazacie ze to zalosne?? Lepiej pogadac o sprawach sensownych a nie o jakiejs dziewczynie co jest w ciazy, I JEST DOROSLA. Anonymous - Pią 14 Maj, 2004 10:19 Temat postu: Re: Jestescie beznadziejni
Wcale nie jesteście świetni marog6 - Pią 14 Maj, 2004 10:46 Temat postu:
To forum jest po to żeby pomóc komus niektórzy dal zabawy piszo o jakis głupotach ale lepiej odpowiedziec niz przez przydek komus nie pomóc Idda - Pią 14 Maj, 2004 14:24 Temat postu:
Y.....no comments...Jak możesz tak mówić o moim kochanym foru,m!!!!! Nie chcę być chamska,ale Ty się W OGÓLE NIE ZNASZ!Pewnie przeczytałaś jeden post i już po nim osądzasz całe forum! BEZ NIEGO WIELE RAZY NIE DAŁABYM SOBIE RADY Z PROBLEMAMI!MYŚLISZ<ZE JESTEŚ WSZECHWIEDZĄCA?????!!!!!!Ty moze tak,ale nie wszyscy.I kazdy ma prawo zapytać o coś,czego nie wie!!!!!!!!!!!!!!!!! Nyszka - Pią 14 Maj, 2004 18:56 Temat postu:
Cezmu moderatorzy tego nie wyrzucili? Anonymous - Pią 14 Maj, 2004 22:52 Temat postu:
Forum Trudne Pytania. Nie dla idiotów. deg - Sob 15 Maj, 2004 01:50 Temat postu:
Tak. Jesteśmy beznadziejni.
Lepiej Ci już?
A teraz biegnij szybciutko do Twoich wspaniałych kolegów. No, przecież nie będziesz siedział na tym beznadziejnym forum! deg - Pią 04 Cze, 2004 22:30 Temat postu:
Nie wiem, czy Cię zawiodę, czy nie, ale nie czytam zbyt wielu książek, a już szczególnie o dojrzewaniu i seksie .
Wiedza którą posiadam, bierze się po prostu z życia, doświadczenia i opinii innych ludzi, znających się na swoim fachu (lekarze, nauczyciele, psycholog). Jestem pewny, że i Wasi rodzice mają podobną wiedzę, ale niestety - ze względu na niepotrzebny wstyd - nie zawsze chcą się nią z Wami dzielić. Pulkownik Nikt - Sob 05 Cze, 2004 01:29 Temat postu:
A ja bym tobie eMce poradzil czytac wiecej KSIAZEK nie ksionzek ))
Przyda sie _szyszka - Sob 05 Cze, 2004 08:22 Temat postu:
Forum jest świetne...
Jeśli Ci się nie podoba to lepiej na nim nie bądź, bo tylko tacy cwaniacy jak wy robią zamieszanie o beznadziejnym forum spontan - Nie 06 Cze, 2004 10:21 Temat postu:
forum jest dla ludzi i nie jest beznadziejne, ja je lubię. jedyne gdzie mozna pogadac na trudne tematy i nikt nei bedzie z tego powodu polewał. marog6 - Nie 06 Cze, 2004 20:20 Temat postu:
A jak u was jest z rozmowami o sexie z rodzicami, bo u mnie nigdy nie było takiej rozmowy a jednak swoje wiem i teraz np. jakby zaczeli coś do mnie mówic o sexie to bym chyba nie wytrzymał ze wstydu i wogule... spontan - Sro 09 Cze, 2004 12:04 Temat postu:
he ja tez nigdy z nimi nie gadałem na ten temat bo mnie tego nauczyło samo życie:) Martyna - Czw 10 Cze, 2004 13:06 Temat postu:
ja bardzo lubie to forum. jest cool nie podam. - Pią 11 Cze, 2004 10:31 Temat postu:
Dla mnie to forum jest cool gosiunia - Nie 01 Sie, 2004 10:49 Temat postu:
takie hamstwo!!!!!!!!!!! dlaczego tak mulisz jak ci sie nie podoba to po co tu wogole zagladales????????????? ja co prawda rad z tad bardzo na powaznie nie biore ale sobie fajnie z kudzmi pogadac mozna a czasami i pomoc........albo sie posmiac Kania - Pon 02 Sie, 2004 16:19 Temat postu:
Słuchaj to forum jest świetne i jak sie coś nie podoba to wynocha i tu więcej nie przychodzić
bo pożałujesz!Sie nieznasz wogóle to forum jest potoże by sobie pomagać i mówić o swoich problemach.Nie wszystkie posty są sensowne a przykład to jest ten temat!To forum nie jest dla debili takich jak ty .Ja kocham tto forum i tyle!!!! Anonymous - Wto 03 Sie, 2004 16:14 Temat postu:
Do nadawcy:
Sama powiedzialas ze jacys guwniarze, zadaja nowe pytania na forum i zaczyna sie dyskusja.
Wiec ja uwarzam ze ty tez siebie powinnas nazwac beznadziejna bo zadalas nowa wypowiedz i rozpoczelas dyskusje. :p PuśQa - Sro 04 Sie, 2004 12:28 Temat postu:
I co ulżyło weź lepiej przestań sapać , po co tu wogóle przychodzisz jak jesteśmy beznadziejni NARA!! KRZYZYK NA DROGE !! zebym cie tu nigdy nie widziała .. a beznadziejny to jesteś TY!! d098 - Pią 06 Sie, 2004 20:50 Temat postu:
spoko ludzie nie dajcie sie tej osobie prowokować przecierz o to temu czemuś chodzi.... Malvina - Pią 13 Sie, 2004 17:02 Temat postu:
marog6 napisał/a:
A jak u was jest z rozmowami o sexie z rodzicami,
U mnie tez ani razu nie gadalysmy o tym ... Jakby ktos nie wiedział napisalam " gadałysmy " bo moi rodzice wzieli rozwod