poszukałąm klasówkę w domu na szczęśćie była ale boje się że pani mi nie zmaże pały bo jutro (14/05) mnie nie będzie w szkole bo jestem chora... Ccoja  mam powiedzieć przecież nawet mamie nie powiedziałam bo to moja 1 pała mam nadzieję że pani mi ją wymażę bo jest wpisana ołówkiem.!!!!!!!!!!!!!
  poszukałąm klasówkę w domu na szczęśćie była ale boje się że pani mi nie zmaże pały bo jutro (14/05) mnie nie będzie w szkole bo jestem chora... Ccoja  mam powiedzieć przecież nawet mamie nie powiedziałam bo to moja 1 pała mam nadzieję że pani mi ją wymażę bo jest wpisana ołówkiem.!!!!!!!!!!!!!      

| MeGi111 napisał/a: | 
| Oceny odzwieciedlają stan wiedzy?? A np. jedynka za brak zadania... | 
| MeGi111 napisał/a: | 
| Albo za ściąganie na klasówce... | 
 A jeśli nie umiesz to kombinujesz. Czyli jeśli ściągasz znaczy to że wiedza jest nikła.. Czyli ocena 1
 A jeśli nie umiesz to kombinujesz. Czyli jeśli ściągasz znaczy to że wiedza jest nikła.. Czyli ocena 1  
     | Gabra napisał/a: | 
| Niestetty,oto nagroda za niesystematycznosc,a ona nie ma obowiązku wymazac ci tej paly. | 
 [b:][/b:]
[b:][/b:]     | Basieq napisał/a: | 
| w 3 KLASIE JUZ OCENY ?? ?? hmm...a lbo to ja nie sczailam albo ta Pani nie zczaila  | 
| olKa napisał/a: | 
| Byłam sobie w szkole gdy pani zbierała klasówy z anglika...i pani poprosiła mnie o klasówkę a ja powiedziałam że nie mam i pani postawiła mi JEDYNKĘ..  poszukałąm klasówkę w domu na szczęśćie była ale boje się że pani mi nie zmaże pały bo jutro (14/05) mnie nie będzie w szkole bo jestem chora... Ccoja  mam powiedzieć przecież nawet mamie nie powiedziałam bo to moja 1 pała mam nadzieję że pani mi ją wymażę bo jest wpisana ołówkiem.!!!!!!!!!!!!! | 
 ). Nauczycielki rozdaa klasówki do podpisu do domu ale jak ktos ma 5,6 może nie brać. Na poczatek masz jedynkę ołówkiem. Jeśli przyniesiesz pracę nauczycielka wymaże Ci jedynkę i wstawi + czy coś w tym stylu. Następnym razem jak zachorujesz poproś koleżankę, aby zaniosła do szkoły klasówkę. Jedynka wpisana ołówkiem to nie koniec świata!
 ). Nauczycielki rozdaa klasówki do podpisu do domu ale jak ktos ma 5,6 może nie brać. Na poczatek masz jedynkę ołówkiem. Jeśli przyniesiesz pracę nauczycielka wymaże Ci jedynkę i wstawi + czy coś w tym stylu. Następnym razem jak zachorujesz poproś koleżankę, aby zaniosła do szkoły klasówkę. Jedynka wpisana ołówkiem to nie koniec świata!  A i tak nie sądzę, aby miała zaważyć na Twojej ocenie końcowej skoro była wpisana pod koniec roku szkolnego ołówkiem
  A i tak nie sądzę, aby miała zaważyć na Twojej ocenie końcowej skoro była wpisana pod koniec roku szkolnego ołówkiem  

) nauczyciel zadaje prace do domu, ale nie takie zwykłem tylko należy napisać je na papierze kancelaryjnym i daje na napisaie ich ok. tygodnia. Jezeli tego nie przynioslas - sprawa jest prosta
) nauczyciel zadaje prace do domu, ale nie takie zwykłem tylko należy napisać je na papierze kancelaryjnym i daje na napisaie ich ok. tygodnia. Jezeli tego nie przynioslas - sprawa jest prosta