Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - Program "BAR"

_szyszka - Czw 08 Kwi, 2004 14:07
Temat postu: Program "BAR"
Dzisiaj pobawię się w "plus,minus".
Jeśli oglądacie program Bar to powiedzcie dlaczego?
Aha i jeszcze dajcie plusa lub minusa danej osobie za co i dlaczego Question Twisted Evil <oczywiście z baru>

Pozdrawiam gorąco Wink Wink
Mam nadzieję że coś tam napiszecie:)

Czekam Laughing Very Happy Razz Razz Razz Razz Razz
MeGi111 - Czw 08 Kwi, 2004 23:11
Temat postu:
ja oglądam czasem. właściwie to przede wszystkim w czwartki i soboty, żeby mieć rozeznanie kto odpadł i podsumowanie z tygodnia. tak na codzień, to jakoś nie mam czasu.
plusa dałabym Olegowi za to, że jest wesoły i nie obchodzi go rzadna rywalizacja i te sprawy... i wogóle jest inny niż wszyscy...
a minusa dałabym Wioli. Jakoś tak miesza w barze i wogóle mi się nie podoba z charakteru... Tak jakby prowadziła jakąś głupią gierkę...
_szyszka - Pią 09 Kwi, 2004 06:48
Temat postu:
Ja chyba także dałabym "plusa" Olgowi za to że ma zawsze humorek ,
Natomiast "minusa" dałabym Karolowi.
Za to że jest taki głupkowaty noo i wszystko robi na pokaz.
Pozdrawiam Razz
Papież - Pią 09 Kwi, 2004 12:18
Temat postu:
Ten program to porażka, kompletny upadek obyczajów, nie ma sie co dziwic ze Polska jest jaka jest skoro idolem narodu sa Gulczas albo jakas dziwka Frytka.
@ngel 13 - Pią 09 Kwi, 2004 20:48
Temat postu:
ogladam jak mam czas.

plus rowniez dla Olega poniewaz jest bardzo wesoly itp (jest tez bardzo seksowny i ma fajniutkom klate Surprised)

minus dla Karola bo wg mnie jest pajacem Joker
Papież - Pią 09 Kwi, 2004 20:59
Temat postu:
Oj dziatki wy moje kochane, nie ogladajcie programu BAR gdyz jest zły.
Sciezka sprawiedliwosci prowadzi przez nieprawosci samolubnych i tyranie zlych ludzi, błogoslawiony ten ktory w imie milosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemnoscia, albowiem on jest strozem brata twego i znalazca zaginionych dzieci.
I wlasnie takiego czlowieka musicie odnalezc w sobie .
Anonymous - Nie 11 Kwi, 2004 12:50
Temat postu:
Oglądałam tylko pierwszą edycję. Tak to jest z tymi Big braderami: pierwszą edycję można obejrzeć, bo potem to się robi strasznie nużące. Ale większość i tak się nie wybija, i następnych edycji już nie ma (niezłe były Dwa Światy, ale Agent czy Łysi i blondynki to totalna porażka). Cały czas to samo, Karol się zakochał w Izie, a potem ją zdradził z Anią i obie mu wylały piwo na głowę, więc Karol na pocieszenie spędził noc z Olgiem. I tak w kółko. Niedawno rozbroiła mnie Dorota. Idą odwiedzić konie, które dotnął los. Marta "oh aH, biedne konie zaraz się popłaczę", a Dorota pokazuje swoje szpanerskie wiązane szpilki i mówi "Dzisiaj założyłam takie buty ponieważ chciałam połączyć styl sportowy i sexy, ale tu jest takie błoto... Buuu, będę je musiała czyścić 3 godziny!!!". Potem zapytali faceta ze stadniny co sądzi o kadydatkach do Ol starz a on że Marta wrażliwa, natomiast Dorota to pozerka. Krzysiu kazał Dorocie powiedzieć co o tym sądzi, a ona "Jak można tak nazywać ludzi po trzech minutach! Ten pan bardzo się nieładnie zachował, bardzo nieładnie!". Eh, porażka. Ale może jakiś wielbiciel Baru mi powie o co chodzi z tymi Ol starzami? Gdzie oni są? Tylko mają taki tytuł i to wszystko?
Iśka - Nie 11 Kwi, 2004 22:44
Temat postu:
Hmm... no cóż, ja się wypowiedzieć nie mogę, heh... nigdy nie oglądałam Baru. Kiedyś tam widziałam ze 4 odcinki 1 Big Brathera... i nic więcej, nie lubię tego typu programów... Nudzą mnie i tyle Very Happy
(a co do tego się sprowadza nikomu nie przydzielę plusa ani minusa Razz)
panienka_wierzba - Pon 12 Kwi, 2004 10:30
Temat postu:
nie lubię programu Bar, i takowoż go nei oglądam, czasami tylko se siedze przy koleżankach i slucham o tym jak one mówią jaki to Oleg czy ktoś tam jest rpzystojny, i wogóle, moim zdddaniem to jeste głupie (moim zdaniem).
Nikita - Nie 25 Kwi, 2004 11:25
Temat postu:
Ja oglądam program Bar w czwartki i soboty. Bo w inne dni to są " nudy na pudy" , a w czwartki są plusy i minusy , a w sobote Gorące Krzesła no i jakas muzyczna gwiazda.
Plusa bym dała Ramonie ( cieszę się ze wczoraj wygrała pojedynek z Wiolą na Gorących Krzeslach) Plusa daję Ramonie , ponieważ , jest bardzo sympatyczna , lubi porządek i jest po prostu moim zdaniem " ideałem kobiety".
Minusa dałabym Ani , gdyż widać ze strasznie gra i gdy tylko ma jakąs okazje to wszystkimi rządzi
Gościówa - Pon 26 Kwi, 2004 15:50
Temat postu: Bar..
Iśka napisał/a:
Hmm... no cóż, ja się wypowiedzieć nie mogę, heh... nigdy nie oglądałam Baru. Kiedyś tam widziałam ze 4 odcinki 1 Big Brathera... i nic więcej, nie lubię tego typu programów... Nudzą mnie i tyle Very Happy
(a co do tego się sprowadza nikomu nie przydzielę plusa ani minusa Razz)

Ja równiez nie oglądam baru i wogóle nie lubie programów tego typu..big brother, łysi i blondynki itp itd...czemu nie lubię?? Mam swoje powody...
Nikita - Nie 06 Cze, 2004 11:53
Temat postu:
Witam!
Do końca Baru 4 pozostał niecały tydzień. Kto Waszym zdaniem powinien wygrac??? Przypominam , że wczoraj odpadł KLAUDIUSZ , czyli teraz w Barze zostali: Aras , Gulczas , Mirka , Magda i Ramona. Mam nadzieję ,że wygra jakaś z dziewczyn...Moim zdaniem powinna wygrać Mirka , ale w to trochę wątpie.... Rolling Eyes
Kinga - Nie 06 Cze, 2004 13:03
Temat postu:
Cze
Dla mnie tak szczerze programy typu bar itd itd to kompletne dno
Pare ludzi grających na okrągło eliminujacych
najczęściej najlepszych dno
naprawde nie lubię tego typu programów
Martyna - Pią 11 Cze, 2004 10:00
Temat postu:
Ja nigdy nie oglądałam BARU ale oglądałam 1 edycje BIG BRATHERA
mroweczka - Sob 19 Cze, 2004 20:15
Temat postu:
Ja też tego nie oglądam Rolling Eyes Bez obrazy, ale to dla mnie po prostu głupie....
a)zgapione za "Big Brother"
b)ile może być edyzji tego samego? Rolling Eyes
Nigdy nie oglądałam "Baru"...Tylko 1 edycję Big Brothera Rolling Eyes
Anonymous - Nie 19 Wrz, 2004 15:44
Temat postu:
Witam.
Ja oglądałem właściwie pierwsze reality show na Polsacie - Dwa Światy. Bar...Tak pobieżnie to chyba wszystkie edycje, bliżej nie przypatrywałem się żadnej. Wink Na dowód powiem, że nie wiem kto wygrał w tej ostatniej (czwartej?) Wink Po prostu nie pamiętam. Btw - teraz zaczął się ten cały Bar 5 - VIP (dobrze mówię?), jak wam się podoba? Oglądałem jakieś półtora odcinka i niezbyt...
Pozdrawiam
Anonymous - Nie 19 Wrz, 2004 16:05
Temat postu:
Matko... Po co odkopywać takie stare posty? Rolling Eyes No, ale skoro już temat się niby zaczął, to odpowiem ;] Więc - oglądam naprawde w skrajnych przypadkach. Bo to już jest nudne i monotematyczne, że aż mnie mdli jak to widzę. I nie podoba mi się nikt, oglądam, żeby się pośmiać z coniektórych ;]
Anonymous - Nie 19 Wrz, 2004 16:16
Temat postu:
Bar staje się już nudny. Uczestnicy stają na głowie, żeby spodobać się publiczności.
Tak samo Big Brother. Do niedawna w Wielkiej Brytanii, leciała chyba 7 edycja z rzędu.
Ostatnią wygrał/a ciekawa osoba. Transwestyta o imieniu 'Nadia'.
Zastanawiam się, dlaczego ludzie jeszcze chcą oglądać takie programy. One ani nie wnoszą niczego ciekawego, ani nie dostarczają szczególnych wrażeń podczas oglądania.
Pokazują tylko ludzką głupotę, która wychodzi na jaw w codziennych sytuacjach.
Malvina - Nie 19 Wrz, 2004 16:53
Temat postu:
Zgadzam się z wami ... Ja ogladałam chyba tylko 1 edycję Bar'u . Teraz leci taki program na TVN'ie Wyprawa Robinson .. cos takiego =) . Ten program jest ciekawy... zajrzyjcie czasem a się przekonacie Wink .
Nikita - Nie 19 Wrz, 2004 18:17
Temat postu:
Ten program na TVN Przygody Robinson jest super ! ! ! Uwielbiam go!
Anonymous - Nie 19 Wrz, 2004 19:24
Temat postu:
Fakt, tego "Robinsona" oglądam dość często i przyznam, że ciekawe Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group