Mała napisał/a: |
to czemu niewierzysz w satana. |
Nena napisał/a: | ||
Ja wierzę w szatana. Wszyscy katolicy powinni wierzyć, ponieważ Bibilia mówi o jego istnieniu. Ale go nie czczę. Wierzyć i czczić to różnica. |
Narvana napisał/a: | ||||
niegdy nie miałyście takie czegoś że nie umiecie uwierzyć że coś nad nami jest i że coś nas stworzyło? ja mam wątpliwości co do istnienia Boga itd... hmm a co do temtu to niestety stereotypów za bardzo nie da się zmienić... i raczej ich nie zmienisz... |
Vea napisał/a: | ||||||
Myśle troche jak ty.... vtroche trudno mi uwierzyć że jest ktoś nieśmiertelny kto wszystko stworzył coś tak wielkiego.... coś co do tej pory jest nam nie do końca znane... i schował to w takiej tajemnicy przed nami.... dlaczego jest tyle bólu cierpienia na ziemi?! prezciez on głosi ze ludzie maja siebie kochac ma tyle zwolennikow a nadal jest zlo na tym swiecie... ! wiec do konca to nie moze byc prawda.... nie wierze ze czlowiek po smierci idzie gdziekolwiek.... gdzie ma isc... do nieba?1 niebo sklada sie tlyko z chmur.... piekło?1 a gdzie ono jest?? pod nami? napewno nie pod nami jest skorupa ziemska plaszcz ziemi jadro zewnetrze i wewnetrze nie ma miejsca... to poprostu nie istnieje....... sorka za to co napislaam jesli kogos to urazilo ale wrescie ktos mnie rozumie i mysli podobnie..... |
Idda napisał/a: |
Heh...ja Wam powiem coś śmiesznego(a zarazem świadczącego o ludzkiej głupocie ![]() ![]() ![]() ![]() |