Dzieci OnLine
Z życia szkoły... - CZY LUBISZ CHODZIĆ DO SZKOŁY?
CHOMICZKAAA - Sro 03 Gru, 2003 21:46
Temat postu: CZY LUBISZ CHODZIĆ DO SZKOŁY?
Mam dość głupiutki pytanko:Czy lubisz chodzic do szkoły?
Zadaje je,bo niektóre kujonki i inne osoby uwielbiają szkołe itd.,a ty?
Tresh - Czw 04 Gru, 2003 15:41
Temat postu:
Z reguły nie lubie szkoły ale czasem nawet lubie chodzić
Jeszcze gdybym miała fajniejszą i zgrana klase to juz by było super
Wtedy moze nawet bym bardziej polubiła szkołe
Bo jeśli nie lubie iść do szkoły to głownie ze wzgledu na moja klase, bo szkoła sama w sobie nie jest zła. Tylko niestety klasa jest chamska
mroweczka - Czw 04 Gru, 2003 17:14
Temat postu:
Ja z jednego wzgledu tak a z jednego nie. Lubię( w niektórcyh przypadkach nawet kocham
(bez przesady tu chodzi o moje przyjaciółki
) ludzi z mojej klasy a nieraz to mi się nie uśmiecha siedzieć 7 godzin w ławce z nosem w ksiazce i wąchać smród nauki
MeGi111 - Czw 04 Gru, 2003 23:24
Temat postu:
Ja nawet lubie chodzić do szkoły. Jednak tylko wtedy, gdy nie mam żadnego większego sprawdzianu i są luźne lekcje. uwielbiam moją klasę. na lekcjach zawsze dzieje się coś ciekawego,tak jak dzisiaj. nieraz nie chce mi się iść do szkoły, ale gdy nie pójde to mam uczucie, że coś opuściłam... w końcu nikt nie opowie mi ciekawego zdarzenia tak szczegółowo jakbym je zobaczyła na własne oczy...
Pulkownik Nikt - Pią 05 Gru, 2003 12:59
Temat postu:
Ja kocham szkole
jestem mega nieukiem chyba najgorszy w klasie
ale sie nie przejmuje bo mnie wszyscy lubia w klasie i zawsze i na przerwie cyz to lekcji sa jaja
a to ze mnei lubia to sadze po tym ze ciagle ze jeszcze zadnej przerwy nie spedzilem sam:) no i wogle po lekcjach tez sa jaja:)
Tisiana - Pią 05 Gru, 2003 13:00
Temat postu:
Nie , nie lubię chodzić do szkoły...jest ona nudna...a zwłaszcza niektóre lekcje tj. J.Polski,Religia,Przyroda itp.
Chociasz bardzo lubię W-F.Wątpie ze ktoś lubi chodzić do szkoły...a najwyżej ja takiej osoby nie spotkałam...ciągle nauka nauka nauka...a ja mam dość juz tej nauki
Zagłosowałam na "Nie lubię"
Alice_10 - Pią 05 Gru, 2003 13:12
Temat postu:
a ja lubie
no ale czasami to mi sie niechce bo musze tak rano wstawac (6:00) a puzniej wpoychac sie do drogiegfo pelnego autobusu
Anonymous - Sro 17 Mar, 2004 08:09
Temat postu:
Ja bardzo lubiłem chodzic do szkoły do puki nie stalo sie cos złego w drodze do szkoły. było to jakies pół roku temu, wtedy bardzo sie bałem że sie to powtorzy teraz staram sie nie myśleć o tym
Gościówa - Pią 19 Mar, 2004 11:16
Temat postu: szkoła
Ja zagłosowałam na to, że nie lubie chodzić do szkoły..ale to nie do końca tak...NIE LUBIE chodzić do szkoły dlatego bo nie lubie się uczyć i siedzieć tam tyle godzin i słuchać co nauczyciele mówią..ale jest jeden powód dla którego w pewnym sensie mogłabym powiedzieć, że lubię...bo spotykam tam wielu moich znajomych...moge z nimi porozmawiac, powygłupiać się itp..ale to tylko na przerwach więc krótko. Dlatego raczej pzeważa NIE LUBIE chodzić do szkoły..w końcu ze znajomymi moge się spotykac poza szkołą..chodziaż z niewszystkimi.
_szyszka - Nie 11 Kwi, 2004 07:00
Temat postu:
Lubię chodzić do szkoły ale najczęściej wtedy kiedy są siuper lekcje
A w dodatku nasza klasa jest bardzo zgrana i naszczęście mamy fajnych chłopaków,ale powiem że dziewczyny się lepiej uczą nawet jeśli chłopaków jest więcej
Bardzo lubię naszą szkołe i klasę bo jest taka, taka super
Anonymous - Nie 11 Kwi, 2004 08:37
Temat postu:
Lubię - ze względu na koleżanki i kolegów. W szkole nigdy nie jest nudno
To znaczy, na przerwach nie jest... Niecierpię niezapowiedzianych kartkówek czy pytań, nie lubię też długich notatek, bo mnie ręka od nich boli. I nie lubię religi, bo jest na niej strasznie nudno.
Lavile - Wto 13 Kwi, 2004 22:18
Temat postu:
Nie nawidze. A szczegolnie na polskiego. Jak ide na to lekcje to mysle, ze zaraz zwymiotuje. Nie mozna slowami opisac jak bardzo nie znosze polskiego. Ale jesli lekcje sa luzne i wogole to lubie chodzic do szkoly
Tzn przed wakacjami x]
Katharsis - Czw 10 Cze, 2004 11:40
Temat postu:
CHomiczka nie zgadzam się z tobą w 100% . raczej w 50%.
Mnie w klasie wiele osób uważa za kujonkę a do szkoły chodzę bo muszę. nie powiem że kiedyś nie lubiłaaam... lubiłam i nadal lubię ale tylko dla celuów towarzyskich:P
Martyna - Czw 10 Cze, 2004 20:53
Temat postu:
Ja nielubie chodzić do szkoły a szczegulnie w środy, bo wtedy mam najwięcej lekcji
nie podam. - Pią 11 Cze, 2004 08:22
Temat postu:
Ja nie lubię chodzic do szkoły.
Kamix - Pią 11 Cze, 2004 08:24
Temat postu:
Szkoła jest jak Media Markt, powinni tego zabronić !!!
Ale tak szczerze mówiąc to chodzę do niej bo muszę, musze zdobyć jakieś wykształcenie żeby później cos w zyciu osiagnac i robic, za kilka lat moze zostane ojcem i co wtedy ?? nie bede patrzyl na rodzicow tylko bede musial sie usamodzilnic sie i zarabiac na swoje dziecko i zone. Jednym slowem powiem tak w dzisiejszych czasach nie ma sie niczego bez szkoly.
Lavile - Pią 11 Cze, 2004 12:36
Temat postu:
Nom, to tak jak u mnie, nie lubie chodzic do szkoly ani tym bardziej sie uczyc, ale musze, bo chce byc lekarzem, ale nie takim jak u mnie w miescie, ktorzy nie potrafia rozpoznac chorego wyrostka od zatrucia. Ale sobie wybralam profil
spontan - Pią 11 Cze, 2004 20:17
Temat postu:
kamix mówisz bardzo rozsądnie. warto sie pomęczyć pare no parenascie lat zeby miec jakis fajny job w przyszłości.
Nacia - Sro 30 Cze, 2004 17:07
Temat postu: odp.
JA lubie chodzic do szkoły bo gdyby nie to tobys sie zanudził na śmierć pez cały rok .Wiem że szkoła jest czasem nudna.
Nitemare - Czw 19 Sie, 2004 14:44
Temat postu:
[cenzura]Ć SZKOŁĘ
Fajermonka - Sob 11 Wrz, 2004 17:41
Temat postu:
Dokadnie. [cenzura] SZKOLE DO KWADRATU!
Anonymous - Nie 12 Wrz, 2004 06:44
Temat postu:
Gdyby nie trzeba było chodzić do tablicy i rozwiązywać zadań z matmy - szkoła byłaby dla mnie rajem X_x I żeby nie było kartkówek... Ale marzycielka ze mnie
Szkołę średnio lubię, zawsze coś się dzieje - zawsze jest z czego [lub kogo...
] się pośmiać
Anonymous - Pon 13 Wrz, 2004 08:12
Temat postu:
W tamtym roku, to moze i owszem, lubilam. Ale w tym nie lubie, kropka.
Anonymous - Sro 15 Wrz, 2004 07:07
Temat postu:
Hm...Czy lubię chodzić do szkoły? Trudne pytanie
Ukończenie jej jest warunkiem przejścia do szkoły następnej ... a dla niektórych rozpoczęcia pracy. Jest ona konieczna i rozumiem to. W celach towarzyskich zawsze warto tam pójść
Trochę mniej nieprzyjemnych zdarzeń na lekcjach i na pewno chętnie przeszedłbym się do "Małpiego ogrodu". Wydaje mi się, że jednak bardziej lubię, niż nie, choć to oczywiście zależy od paru czynników typu nastrój
Keśka - Nie 19 Wrz, 2004 12:57
Temat postu:
Bardzo lubię szkołę nie tylko z oczywistego faktu spotkania z przyjaciółmi. Bardzo lubię niektóre przedmioty, ponieważ po prostu mnie fascynują i zmuszają do rozmyśleń. Na przykład bardzo lubię przyrodę. Nigdy nie wiedziałam, że dalej, za Marsem, znajdują się planety, które niemalże stukrotnie przewyższają masą Ziemię. Nie są one również ze skał, tylko z gazu. Bardzo też zafascynowała mnie grawitacja. Oczywiście wcześniej wiedziałam, co to jest i jak ona działa, lecz nigdy się nie zastanawiałam, że siła ciężkości wpływa na naszą wagę! Lubię też polski, ponieważ mogę się popisać moim talentem literackim
Matematyki i historii nienawidzę. Może to się wydać dziwne - lubię poznawać nowe rzeczy, a nie lubię historii. Jest po prostu tyle dat i wydarzeń do zapamiętania, że sobie nie radzę. Chociaż niektóre rzeczy potrafią zaciekawić. A matematyka - uniknę komentarza...
zazulita - Czw 30 Wrz, 2004 21:17
Temat postu:
Ja nie cierpię chodzić do szkoły... Zawsze sie tam strasznie wynudzię
BamBI - Pią 01 Paź, 2004 13:56
Temat postu:
nie lubie szkoly ale w domu byloby strasznie nudno siedziec przez cale zycie . szkola uczy nas systematycznosci no i ksztalci.....niektórych!!!!!!
raperka - Nie 10 Paź, 2004 18:50
Temat postu:
ja nie nawidze budy
to straszna rzecz
zygac mi sie chce jak jest nie zapowiedziana kartkówka
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group